bugün
- migros'a sorulacak tek soru14
- 2026 ekonomik krizi5
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek7
- velvet34
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- now tv neden gelmedi5
- yalınayak başı kabak3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- burcu özberk3
- tesla model 32
- victor osimhen15
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi5
- tostumu yaptım5
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- iş mi bulamadın karton topla3
- şizoid bipolaryanist manik ataklı sohbetler2
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- aleksey batrakov21
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi3
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- livakovic'in barcelona transferi5
- the mossad is watching you2
- gocu abi buraya yumruk havaya2
- koşer ürün alan müslüman2
- osuruktan şiirler58
- twin peaks4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası4
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi4
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- devletin bireye müdahalesi2
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- abdullah öcalan13
- genelev3
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- bik bik kız kaçırdı9
- alparslan kuytul13
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- tarhana çorbası7
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
entry'ler (32)
adı ali han olan er kişinin sanal alemde nick olarak kullandığı isim.
kendi içinde çelişen başlık. hem küçük göğüslü hemde taş gibi vücutlu? o ne be!
muhtemelen recep ivedik gibi bir bünyeye sahiptir.
okuduğum an "Allah göstermesin" dediğim başlık.
eksileyen arkadaşım on altı yaşındaki kızını yakaladığın an bana ulaş, zira çok sağlam tavsiyelerim var sana.
eksileyen arkadaşım on altı yaşındaki kızını yakaladığın an bana ulaş, zira çok sağlam tavsiyelerim var sana.
yaşar-dem
emporio armani she. tek geçerim!
yarması an meselesi olan yazar. hoşbulmuştur.
özellikle küçük bir çocuğunuz varsa asla girişilmemesi gereken davranıştır. zira bu durum hayvanın kesilmesinin ardından çocuğunuzun psikolojisi derinden yaralayabilir. he diyosanız ki "evde zaten bir büyük baş hayvanım var bir tane daha beslerim nolcak ki?" o ayrı mevzu istediğiniz ismi koyun gitsin. koyun koyuna yaşayın.
ilk okuduğum an gereksiz hatta itici gelen, sonrasında aklıma gelen müzikler nedeniyle suratıma hınzırca bir gülüş yerleştiren başlık. hımmmmmmm...
japon kağıt katlama sanatıdır. üniversite birinci sınıftaydım ve kulübümüzün bir çalıştayı sayesinde adını sanını daha önceleri çok duyduğum kendisiyle tanıştım. nitekim aradığımı bulamadım.
az söylendiğinde hoşa giden ama sürekli tekrarlandığında ayrılık habercisi olan cümlecik. sürekli söyleyen tarafsanız muhtemelen terk etmek üzeresinizdir yok tam tersi bir durum varsa ortada, yani sürekli "sen bilirsin" diyen bir denyonuz varsa boşayın gitsin.
sene 2022. şiiri okuyanlar benim kızım ve oğlum. kemalist ikizlerim benim!
kuyruk acısı olan erkeklerin sıkça gerçekleştirdiği eylem.
karşılaşırsam "ohaaa" diyeceğim annecik.
bir sevgilin varsa şuanda, kendisiyle ayrılma aşamasına geldiğinizde hakkında sözlükte atıp tutma. yakışmıyor senin gibi bir adama. arkandan bir kişiye daha "yazık" dedirtme yani bir kez daha.
senin asla haberin olmaz ama arkandan çok söverler arkadaşım sana, haberin olsun.
senin asla haberin olmaz ama arkandan çok söverler arkadaşım sana, haberin olsun.
her markanın reklama ihtiyacı vardır. adımız gibi bildiğimiz markalara ait reklamlarla, günlük hayatta ne kadar çok karşılaştığımızı unutmayalım.
şarkı zaten beğenilip paylaşılmıştır ve paylaşılma amacı yüksek bir ihtimalle arkadaş listesi içinde birilerine gönderme yapmaktır. bu durum gönderme yapılan kişiye kolaylık sağlar, ana fikir yazıyla verilir böylece gönderme yapılan kişinin şarkıyı dinlerken bu ana fikir üzerine -istemedende olsa- yoğunlaşması sağlanır.
binlerce kitap diye cevap vermek istediğim başlık. olacak olacak az kaldı.
şayet yeni bir sevgili varsa hiç umursanmaması gereken durumlardır. geçmişe mazi derler.
eksileyen arkadaşım sen eski sevgilini düşünmeye devam et tamam mı benim için no problemo!
eksileyen arkadaşım sen eski sevgilini düşünmeye devam et tamam mı benim için no problemo!
şişman ve koca kafalı olmayan her erkeğe yakıştığını düşündüğüm ikili. en tipsizine bile tarz kattığı durumlar mevcut.