bugün
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması16
- tai lung11
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı14
- türklerin pis olması7
- hoşgörü dini islam10
- erector dedemiz5
- velvet52
- ateist dövmek10
- kemalistler15
- ameliyat olmak12
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum4
- velvet hanımkızımız8
- tl4
- israil10
- türkiye14
- ümmetçiler3
- fatır suresi 41 ayet3
- sarapci koala4
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak5
- 0 0 719
- ahmet burak erdoğan8
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi6
- futbol33
- bu hesap gizlidir2
- bugün ne yaptınız6
- iremga3
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- türk kahvesi eşlikçisi6
- evli kadınla beraber olmak4
- aşure vs waffle8
- kadir mısıroğlu'nun soyu20
- garsona kötü davranan insan3
- akepede kliklerin savaşı11
- kürtler sizden nefret ediyor5
- yürüyüş flörtü6
- ona bir cümle bırak9
- yakışıklı olmanın faydaları4
- gözde celep4
- donsuz bedevi6
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- at kafası2
- pandela16
- fildişi sahili5
- milli mücadele döneminde cemaatler2
- apolitik olmak2
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- şeyhin götüne priz sokmak4
- abur gel de yaz buraya3
- ciguli kral9
- ulusalcılar2
entry'ler (46)
aldatılmaktır. aldatmaktır. gönül başkasına kaydı mı olay biter.
bi elinde çay, bi elinde sigara, fonda sevdiğin bi müzik, camın önünde oturup dışarıyı izlemek.
ter kokusu.
saçma bi ısrardır. sanane kardeşim, al sen de iç hatta, sevgilinin içtiği sigaradan içmek kadar güzeli var mı?
bazı kızların bayıldığı erkek tiplemesidir. bunları gördükleri anda ne konuşması ne tipi ne toprak ne hava... küpe kot ve saç üçlemesi.
portakallı oralet.
seni aldatırsa bunu hayal edip rahatlayabilirsin.
metin ışığın ağla gözüm şarkısını akla getiren cümledir. bu cuma da bitti yaaarrrrr der şarkıda içli içli.
yalan insandır. herşey onaylanacak kadar güzel ya da uygun olamaz. insan bi düşünür tartar ona göre cevap verir la.
arkadaşlarım var bundan oynayan, tek maçtan yatan kupon insanı intihara bile sürükler. gördüm o potansiyeli gözlerinde.
ben 31 martta ileri alcam saati. zamanında olsun istiyorum herşey, ygs falan hikaye...
illa yolun sonuna geldi diye yapması gerekmez ki insanın. kimi kandırıyosun sonuçta? aman yolun sonuna geldim, bari şimdi yapayım da paçayı kurtarayım biraz mı diyorsun? yürü git yaaaa...
bu eve gelen ilk erkek sensin le aynı minvalde bi cümledir.
radiohead- blackstar.
pearl jam- black.
pearl jam- black.
sınav sistemi yüzünden kazanamayan insanların da gidebileceği bi yerdir özel üniversite, bunu da unutmamak gerekir. bi de beyinsizi nasıl tanımladığına da bağlı. bazı insanlar var ki ders konusunda ileri derecede zeki ve burslu ama arkadaşlık konusunda ya da sosyal anlamda tam bir amip tam bir gerizekalı. bazı insanlar da var ki dersten bi bok anlamıyo, ama her türlü güncel olaydan haberdar, ya da sosyal anlamda zeki. bana sorarsanız ilki daha beyinsiz ama tabi özel üniversitede şu tip insanı da görmek mümkün. ne sosyal anlamda kendini geliştirmiş,tek bildiği mango koton adil ışık ve saire ya da araba fiyatları markaları bilmem neleri olan, ne de ders konusunda herhangi bi başarısı olan insanlar. evet var benim okulumda da bunlardan.
olması gereken bişeydir zaten bu. erkek dediğin küfür eder, kendine de yakıştırır.
russian roulette şarkısına ölüp ölüp biterim.
Türk milleti için namus kavramı bundan ibarettir. neredeyse her Türk kızı bekareti gitmediği sürece hakkaten bakire olduğunu falan düşünür. ama sen o adamın koynuna girmişsin, neler neler yaşamışsın. bitek o kalmış geriye. ama hala bakireyim diyorsun öyle mi? bırak bu işleri arkadaşım. Türk toplumunun tabuları nedeniyle de erkeklerden böyle birşeyin hesabı zaten sorulmaz.
kahır sebebidir bunlar. şekilden şekle girmen gerekir almak için. o da biraz rezillik olur. eğer küçük bi paraysa görmezden gelirsin. ehehe zenginim havası bile uyandırabilir.
bu deli gibi sigara içen kızın sigarayı sevmeyen erkekle sevgili olması gibi bişeydir. olmaz ki ya.