bugün

entry'ler (11)

sevilen şiirin eşcinsel birinin yazdığını öğrenmek

lys sorusu gibi entry girmiş sin birader , anlam düşüklüğünü izah edecek laf bulamadım . her ihtimale karşılık cevap c şıkkı...

x harfi ile başlayan güzel şeyler

xperia z..

cinsel birlesme pozisyonlari

pole position .....

sözlük yazarlarının itirafları

kimseyi kırmamak isterken ezik damgası yiyorsun , ve kimseye yaranamıyorsun

sarışın erkekler geydir

geydireceksen ayrım yapmamak lazım ; fakir fukara kimi bulursan geydir.

syphon filter

Zamanında playstation bizim için lükstü bir iki günlüğüne kiralar abim yeğenlerimle üç dört kişi sabahlara kadar oynardık. Resident Evil , Tomb Raider , Crash ve Need For Speed gibi klasiklerin yanında Syphon Filter ı da keşfetmiştik . O müzik , silahlar , ortam ; delirmiştik. 1. bölümü geçtikten sonra oyun bitti sanmıştık ama bölümler devam ediyordu. Bir haftasonu oyunu bitirmeye karar verdik . Makine kiralandı geldi ama bir sorun vardı ; hafıza kartı yoktu. Haldır huldur bölümleri geçmeye başladık . En son sabah hava aydınlanırken 7. bölümde herkes uykuya yenik düştü. O sabah arkadaşımın düğününe uyanamadığım için gidememiştim.

Daha sonra sp 2 ve sp 3 'ü bitirmeme rağmen sp 1 ' i bitiremedim. Ve hep aklımın bir köşesinde o hiç görmediğim bölümler kaldı. Taaki youtube dan o bölümleri izleyene kadar....

9 mm. nin sesi hala kulağımda .....

öğrenci yurtlarının olmazsa olmazları

5 liraya satılan çakma kettle hatta ketıl.

devlet bahçeli nin çok cansız miting yapması

sanki adam iktidar olmamak hatta ana muhalefet hatta ve hatta muhalefet olmamak için doğmuş.

Gerçi onu orada oturtanlara sormak lazım , yahu hangi kafayla Sayın Bahçeli ' yi lider yaptınız...

sağlık bakanlığının nasıl korunuyorsunuz anketi

kimlerden korunuyorsunuz evladım!!! ( düğün dernek )

kadınının ayağını yıkayan adam

bir an durur ve düşünür kadınının ayağını yıkamak neden sorun olsun ki ?

anlayamaz .....

iş aramak yerine kendi şirketini kurmak

Başvursa kesin alırlar. Almazlarsa kendileri kaybeder.