I
ice tea mango12 yıl önce
araba tamiri yapan kız
araba abidik bir sinyalle, haleti ruhiyesindeki zamazingo sorunu ifade eder. kiz arabayi kenara ceker. kaputu acar. bir suya bir yaga bakar. bu sirada civar deluuuganlulari merakla ve yardimseverlikle birseyler yapip yapamayacaklarini sorarlar. kiz k… devamını gör
I
ice tea mango12 yıl önce
gözde çığacı
uzun bir süre ismini aradığım ve sonunda az önce öğrendiğim güzel hatun. `kocaeli üniversitesi` gsf oyunculuk bölümünden mezun olsa da oyunculuğu pek iyi değil ama zamanla geliştirir diye düşünüyorum. 1991 doğumlu olduğu söylenmektedir ve `muhteşem y… devamını gör
I
ice tea mango12 yıl önce
sibel can
eski dansöz. sonrasında ses sanatçısı. orhan gencebay ın sanatçılık konusunda büyük desteğini görmüştür.
I
ice tea mango12 yıl önce
sibel can
eski dansöz. sonrasında ses sanatçısı. orhan gencebay ın sanatçılık konusunda büyük desteğini görmüştür.
I
ice tea mango12 yıl önce
otg kablo
Kısaltması “On The Go” dan gelir. Genel tanımı bu olsa da aslında micro usb girişini standart bildiğimiz USB girişine çevirir. Bu USB girişi dişi olur ve herhangi bir usb aparatı kullanmanızı sağlar. Yalnız cihazınızın bu kabloyu desteklemesi gerekir… devamını gör
I
ice tea mango12 yıl önce
inanç konukçu
1985 Ankara doğumlu .Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat Dalı mezunu. Trt'de 2005 senesi karanlıktaki umut adlı dizisinde oynayan oyuncuyu biz BEHZAT Ç dizisindeki HAYALET rolüyle tanıyoruz.
I
ice tea mango12 yıl önce
huawei ascend p6
şimdilik dünyanın en ince telefonu. yalnızca 6.18mm inceliğinde.
I
ice tea mango12 yıl önce
dünyaca ünlü bakışı olan afgan kızı
`steve mccurry` tarafından `pakistan`daki `mülteci` kamplarından birinde çekilmiş bir fotoğraftır, geçtiğimiz aylarda yeniden `national geographic` kapağı olmuştur, ancak bu kez meşhur kızın yaşlanmış fotoğrafı da vardır.
I
ice tea mango12 yıl önce
the dark knight rises
batman serisinin üçüncü filmidir. filmin ismi christopher nolan tarafından belirlenmiş ve an itibari ile internet sitelerinde duyurulmuştur. filmi sabırsızlıkla bekliyoruz.
I
ice tea mango12 yıl önce
hüseyin çelik
atama bekleyen öğretmen adaylarının her gün tv de açıklama beklediği,milli eğitim bakanı.
I
ice tea mango13 yıl önce
behzat ç vs rıza baba
evet, her insan merak eder böyle şeyleri, dizi karakterlerini karşılaştırmayı herkes ister. mesela rıza babanın ekibi polat alemdar'ın mekanını bassa gibi fanzetiler kurmadık değil. acaba herkese posta koyan lanlı lunlu konuşan behzat ç. rıza babanın… devamını gör
I
ice tea mango13 yıl önce
alpay özalan
herkesin gozunde potansiyel suclu olan futbolcu.
I
ice tea mango13 yıl önce
seda akman
1978 doğumlu, oyuncu, vj. `teoman`'ın balans ve manevra'sıyla epey konuşulmuştu. güzel bi kızımızdır vesselam. pek bi güzel de giyinir. oynadığı filmler ve diziler: *`Balans ve manevra` (2005) *`Kanlı dügün` (2005) *`Bir istanbul masalı`(20… devamını gör
I
ice tea mango13 yıl önce
lise öğrencilerine evlenme izni verilmesi
Hayata geçecek Yeni lise yönetmeliği maddesi. Çocuk gelinlerin daha da çok artmasına sebep olacak uygulama. Yazık. http://www.kamudan.com/lise-ogrencisine-evlilik-izni-cikti-2939.html
I
ice tea mango13 yıl önce
yanlış söylenen şarkı sözleri
ayran buyurun ; `ay inanmiyorum` / `aşkın nur yengi` neredeyse tüm ingilizce şarkı sözleri edit: "sadece ingilizce benim için yabancı dildir, diğerlerinin hiçbiri bana yabancı değildir hatta anadilim gibi bilirim ve şarkılarını da çatır çatır söö… devamını gör
I
ice tea mango13 yıl önce
sansar
-sansar gelebilir bakın dikkatli olun -o kadar hızlı mı ki -heh e hee ne dikkati duydum(sansar lakabı takılan kişi)
I
ice tea mango13 yıl önce
sokakta yarı çıplak gezen kızlar
bakılası güzel asılası güzel ama gecenin sonu elizabettir.
I
ice tea mango13 yıl önce
seninle konuşmamız gerekiyor diyen sevgili
birazdan hizmetlerinden ötürü teşekkür edecek olan sevgilidir. bir dönem kapanıp diğerine geçilecektir. sözün muhatabı olan kişi (kadın erkek hiç fark etmez) sünnet olacağı haberine yakın bir korku duyar. lanet bir durumdur yani.
I
ice tea mango13 yıl önce
ünlü birinin çocuğu olmak
nasıl bir duygudur diye hep merak ederdim. babasının veya annesinin şöhretini pozitif yönde kullanan veletlerin yanında bir de dünyaya negatif bir şöhretin içine doğan veletler var. annesinin magazin haberlerini duyan ve bunları izleyenler ne düşünüy… devamını gör
I
ice tea mango13 yıl önce
nasıl bir duygudur diye hep merak ederdim. babasının veya annesinin şöhretini pozitif yönde kullanan veletlerin yanında bir de dünyaya negatif bir şöhretin içine doğan veletler var. annesinin magazin haberlerini duyan ve bunları izleyenler ne düşünüy… devamını gör
I
ice tea mango13 yıl önce
I
ice tea mango13 yıl önce
britney spears
Britney Spears, asıl adı Britney Jean Spears Federline olan ünlü ABDli bayan pop şarkıcı, müzik yazarı ve dansçıdır. 1981 yılında 2 aralık'ta doğan şarkıcının kariyeri, liste başı pop şarkılar, yüksek bütçeli albüm tanıtımları ve televizyon progra… devamını gör
I
ice tea mango13 yıl önce
kıvanç tatlıtuğ
2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken. gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir. azra akin ile beraberdir. (bkz:magazin servisi iş başında)
I
ice tea mango13 yıl önce
kuzey güney
kanal d'nin yeni projesi. `kıvanç tatlıtuğ`, `buğra gülsoy`, `öykü karayel`, `bade işçil`, `rıza kocaoğlu` dizinin oyuncuları imiş.. ayrıntılı bilgi; http://www.ntvmsnbc.com/id/25224512/ edit: ekleme.
© copyright 2005 - 2026