bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi15
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- 2026 dünya kupası26
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- kadınların piç erkek tercihi4
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek3
- futbol21
- saraca finch house9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- değersizlik hissi5
- hegel diyalektiği vs marx diyalektiği2
- tatile giderken götürülen ilaçlar3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- yeni yazarlara öneriler7
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler7
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- dünya19
- iltica3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- arjantin'in elenmesi2
- belçika5
- amerika birleşik devletleri6
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- deniz göktaş37
- meksika9
- ingiltere5
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı5
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- ragnar rockefeller38
- modern haşhaşiler2
- 5 temmuz 2026 hüseyin çelik'in akp açıklaması2
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- ebola salgını2
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl3
- vay vay vay gocu abim hoşgeldin2
- ispanya4
- togg limuzin4
- günün şiiri20
- ofsaytımsı3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- portekiz2
- zihni göktay7
- saraca biraderin dönmüş olması2
- yazdan beklenti2
- saraca092
- uysaljakoben5

araba abidik bir sinyalle, haleti ruhiyesindeki zamazingo sorunu ifade eder. kiz arabayi kenara ceker. kaputu acar. bir suya bir yaga bakar. bu sirada civar deluuuganlulari merakla ve yardimseverlikle birseyler yapip yapamayacaklarini sorarlar. kiz k… devamını gör

uzun bir süre ismini aradığım ve sonunda az önce öğrendiğim güzel hatun. `kocaeli üniversitesi` gsf oyunculuk bölümünden mezun olsa da oyunculuğu pek iyi değil ama zamanla geliştirir diye düşünüyorum. 1991 doğumlu olduğu söylenmektedir ve `muhteşem y… devamını gör

eski dansöz. sonrasında ses sanatçısı. orhan gencebay ın sanatçılık konusunda büyük desteğini görmüştür.

eski dansöz. sonrasında ses sanatçısı. orhan gencebay ın sanatçılık konusunda büyük desteğini görmüştür.

Kısaltması On The Go dan gelir. Genel tanımı bu olsa da aslında micro usb girişini standart bildiğimiz USB girişine çevirir. Bu USB girişi dişi olur ve herhangi bir usb aparatı kullanmanızı sağlar. Yalnız cihazınızın bu kabloyu desteklemesi gerekir… devamını gör

1985 Ankara doğumlu .Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat Dalı mezunu.
Trt'de 2005 senesi karanlıktaki umut adlı dizisinde oynayan oyuncuyu biz BEHZAT Ç dizisindeki HAYALET rolüyle tanıyoruz.

`steve mccurry` tarafından `pakistan`daki `mülteci` kamplarından birinde çekilmiş bir fotoğraftır, geçtiğimiz aylarda yeniden `national geographic` kapağı olmuştur, ancak bu kez meşhur kızın yaşlanmış fotoğrafı da vardır.

batman serisinin üçüncü filmidir. filmin ismi christopher nolan tarafından belirlenmiş ve an itibari ile internet sitelerinde duyurulmuştur.
filmi sabırsızlıkla bekliyoruz.

evet, her insan merak eder böyle şeyleri, dizi karakterlerini karşılaştırmayı herkes ister. mesela rıza babanın ekibi polat alemdar'ın mekanını bassa gibi fanzetiler kurmadık değil. acaba herkese posta koyan lanlı lunlu konuşan behzat ç. rıza babanın… devamını gör

1978 doğumlu, oyuncu, vj.
`teoman`'ın balans ve manevra'sıyla epey konuşulmuştu.
güzel bi kızımızdır vesselam. pek bi güzel de giyinir.
oynadığı filmler ve diziler:
*`Balans ve manevra` (2005)
*`Kanlı dügün` (2005)
*`Bir istanbul masalı`(20… devamını gör

Hayata geçecek Yeni lise yönetmeliği maddesi.
Çocuk gelinlerin daha da çok artmasına sebep olacak uygulama.
Yazık.
http://www.kamudan.com/lise-ogrencisine-evlilik-izni-cikti-2939.html

ayran buyurun ; `ay inanmiyorum` / `aşkın nur yengi`
neredeyse tüm ingilizce şarkı sözleri
edit: "sadece ingilizce benim için yabancı dildir, diğerlerinin hiçbiri bana yabancı değildir hatta anadilim gibi bilirim ve şarkılarını da çatır çatır söö… devamını gör

-sansar gelebilir bakın dikkatli olun
-o kadar hızlı mı ki
-heh e hee ne dikkati duydum(sansar lakabı takılan kişi)

birazdan hizmetlerinden ötürü teşekkür edecek olan sevgilidir. bir dönem kapanıp diğerine geçilecektir. sözün muhatabı olan kişi (kadın erkek hiç fark etmez) sünnet olacağı haberine yakın bir korku duyar. lanet bir durumdur yani.

nasıl bir duygudur diye hep merak ederdim. babasının veya annesinin şöhretini pozitif yönde kullanan veletlerin yanında bir de dünyaya negatif bir şöhretin içine doğan veletler var. annesinin magazin haberlerini duyan ve bunları izleyenler ne düşünüy… devamını gör

nasıl bir duygudur diye hep merak ederdim. babasının veya annesinin şöhretini pozitif yönde kullanan veletlerin yanında bir de dünyaya negatif bir şöhretin içine doğan veletler var. annesinin magazin haberlerini duyan ve bunları izleyenler ne düşünüy… devamını gör

Britney Spears, asıl adı Britney Jean Spears Federline olan ünlü ABDli bayan pop şarkıcı, müzik yazarı ve dansçıdır.
1981 yılında 2 aralık'ta doğan şarkıcının kariyeri, liste başı pop şarkılar, yüksek bütçeli albüm tanıtımları ve televizyon progra… devamını gör

2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken.
gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir.
azra akin ile beraberdir.
(bkz:magazin servisi iş başında)