bugün

entry'ler (5)

doruk günlüğüm

Arkadaşlar Dorukla 4. yılımızı doldurdukkkkk???????????????? yeni tanışdığımızda 3. yıl evlilik teklifi ederim demişti..Şu ana kadar evcilik bile teklif etmedi .. ama pozetiv bakıyorum kaça bilecek yeri yok kaçsa da evren geri yollar üstüme ( ankara kayseri meselesi) neyse..Seni çok seviyorum❤️❤️

doruk günlüğüm

Sanirim batmandaki ev fobimi yendim. Ilk gelisim sonrasi uzuntulerden dolayi aklimda cok negativ kalmisdi, surekli ben nasil orada gidib kalicagim ki diye dusunuyordum kendime baska ev tutmayi bile dusundum gelince kalirim diye. Ama o kadar guzel gecti ki . Acikcasi hastaneye habersiz geldigime bu kadar sevinecegini tahmin etmiyordum ,hatta tersi olur diye dusunmustum bir kere eski is yerine geldigimde "Niye geldin ki "demistin. Belki senin icin boyle siradan basit geliyor ama is arkadaslarinla beni tanistirirken " Bu da benim kiz arkadasim" ifadesi bir cok hos sozden daha iyi hiss ettiriyor : ) Çevren çok tatlıydı O kadar uyumlusun ki gittigin her yerde herkese sevdiriyorsun kendini ( karsi cinsine biraz gicik davran da ben de rahat oturayim evimde hehehe)
Bir ara Yasin hocaya beni de goster cunki bi sayfaya senle sohbet ediyor gibi yaziyorum hafifden kafayi yemis ola bilirim

doruk günlüğüm

Cuma gunu sana evlilik teklif edicem tektas (küpen) ve çicegimi ( kagittan yaptim hehe ) hazirladim. Ne tepki verecegini cok merak ediyorum ..şimdiden söyleyeyim hiç şakam yok gayet ciddiyim teklifimde : )

doruk günlüğüm

Bugün her halde dünyadakı en tatsız huysuz insanım . Tatilden döndük tek uyudum , gece kimse bei öpmedi, tek uyandım : ( Ha bir de sabah Seni zorla uyandıramadım : ) Acilen ayrı yaşama sorunsalına çare bulmak lazımm : )

doruk günlüğüm

27 Ağustos saat 2:14 tatile gidiceğimiz için heyecandan uyuyamadım ve aklıma böle bir hatıra başlığı oluşturmak geldi : ) umarım viral olmayız .Seni çok seviyorum <3
© copyright 2005 - 2026