bugün
H
htgg10 yıl önce
ülkü ocakları bu karmaşaya alet olmayacaktır
şu sıralar gezi parkı nedeniyle ayyuka çıkmış karmaşa hakkında ülkü ocakları genelinde hakim olan düşünce. kişiler veya siyaset yapma gerekliliği olan mhp ne yapar bilinmez ama ülkü ocakları üçbeş hergele teröristin gazladığı bu garabet içinde topl… devamını gör
H
htgg10 yıl önce
ak gençlik başkanı
rte ülkeden topuklarken "Eğer padişah ben isem rahat ol ülke emin ellerde eğer sen isen bir arkadaşa bakıp çıkıcaktım " demiş kendisine.Padişahına karşı gelememiş ama bi an heveslenmiş diyorlar.
H
htgg10 yıl önce
eski tasarım kullanıcılarına yapılan zulüm
gün geçtikçe şiddetini artıran ayrımcılık. seve seve geçmezsen sike sike geçirtirizcilerin son marifeti ise ben bölümünden herhangi bir başlığa tıklandığında sözlüğün birden bire inception şeklinde yeni tasarıma geçmesi. (img:#816691) (bkz:insan ge… devamını gör
H
htgg10 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
H
htgg10 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
H
htgg11 yıl önce
caner in ortalama bir türk kızından güzel olması
esetetik ilminin -nadir vuku bulan- tartışmasız gerçeklerin bir tanesi. gerek kıvrımlı vücuduyla, gerek çekici güzelliği saç ve yüz bakımı; kendine has şirinliği ile gönüllerde taht kuran, insanın göz zevkini okşayan bir güzelliği var. (bkz:caner er… devamını gör
H
htgg14 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
© copyright 2005 - 2026