bugün
- sözlüğün en sevilen yazarı22
- ateistlerin yaşama amacı18
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı5
- diamond bey birader birader beydir7
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler9
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- yeter ulan artık19
- kamyon arkası sözler6
- fenerlilerin bir galibiyetle çoşması3
- biraderler biraderdirler6
- deneysel varlık ve teorik varlık4
- teröriste sövmek artık yasak14
- dindarların çoğunun fakir olması4
- demek doğruymuş diyeceksiniz5
- ofsaytımsı4
- seküler yahudi3
- fenerbahçe vs galatasaray19
- tarihin en kötü lyonu14
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- ben geldim dağılın2
- great filter5
- mehdi sultan olacak6
- anket anketi7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- evrim2
- ellerim bos gonlum hos12
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- fenerbahçe24
- iblisin meleklerin hocası olması2
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- ratko mladiç2
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- sarapci koala54
- nervio3
- ben bu dünyadan değilim evladım3
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- bireysel ve kollektif bilinçaltı2
- her şey zihinde olup biter2
- zorunlu eğitim11
- parlementer sistem5
- 29 ağustos 2026 konyaspor kocaelispor maçı2
- 28 ağustos 2026 gençlerbirliği erzurumspor maçı2
- dem parti kapatılsın2
- kazakistan2
- moğolistan2
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon4
- k pax2
- pontus rumları10

Kendi açtığı başlıklara defalarca yine kendisi entry giren yazar. izin ver de başkaları da yazsın. Başlığın tutmuyorsa tutmuyordur.

`hayat bilgisi` dizisinde `hazal `karakteri ile karşımıza çıkan güzeller güzeli,dünyalar tatlısı insan.kendisi 21 yaşındadır,cocukluğu ingilterede geçmiştir.

feci lezzetli ama bir o kadarda kalorili ve kolesterol yükseltecek bir yemek olur. ama nefis olur yerken parmaklarınıza dikkat edin.
oh mis: (img:#1410560)

Geçenlerde kronik çerçevecim Ziya beyde, duvarda asılı hatlara bakarak, "Hangileri eski bunların?" diye sordum.
Bir ahbabımıza hediye alacağız da.
Zira yeni hatçılar da var: bol bol yeni, şahsiyetsiz, oldurulmamış, taklit hatlar üreten.
"şu … devamını gör

şehrin yüksek bir tepesi üzerine kuruludur. bizanslılar zamanından kalmıştır. 70 tane burcu vardır. yukarı kale, aşağı kale, iç kale olmak üzere 3 bölümden oluşur.

bu cumartesi cumhurbaşkanı erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan proje.
(img:#1380964)
dipnot: oraya mükemmel bir avm yakışırdı aslında.

16 nisan referandumunda daha çok evet çıkması için hazırlıklarına ekipçe devam eden kedilerdir.
(img:#1364613)

Çift kabin bir pikaptır ancak onu diğerlerinden ayıran bazı özellikler olduğunu bizzat emsallerini de zor arazi koşullarında kullanmış biri olarak söylemeden geçemeyeceğim. Ford ranger, öncelikle aynı sınıftaki benzerlerine göre daha sadedir. Daha az… devamını gör

Çift kabin bir pikaptır ancak onu diğerlerinden ayıran bazı özellikler olduğunu bizzat emsallerini de zor arazi koşullarında kullanmış biri olarak söylemeden geçemeyeceğim. Ford ranger, öncelikle aynı sınıftaki benzerlerine göre daha sadedir. Daha az… devamını gör

kici basi bir rahat durmayan dansoz muzisyen. bir de bazi sarkilarinda ezan okur gibi sesler cikariyor.

spor spikeri.halihazırda atv'de yayınlanan santra programını sunmaktadır.meraklıları ersin düzen'i telegol'den hatırlayacaktır.televizyona ilk adımı kral tv'de vjlik yaparak atmıştır.

spor spikeri.halihazırda atv'de yayınlanan santra programını sunmaktadır.meraklıları ersin düzen'i telegol'den hatırlayacaktır.televizyona ilk adımı kral tv'de vjlik yaparak atmıştır.

bir işide düzgün yapın la. bu ne? trabzon'un yeni stadı akyazı'daki önü kapalı koltuklardır herhalde insanları aptal sanıyorlar. adam hem para verecek hemde maç boyu duvarı seyredecek.
(img:#1312621)
http://spor.internethaber.com/akyazi-stadinda-… devamını gör