H
horgeneral5 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
H
horgeneral6 yıl önce
sözlüğün en kaliteli 20 yazarı
ben bigbek olsam hesabı silerdim şu listede olduğum için.
H
horgeneral6 yıl önce
sözlüğün en kaliteli 20 yazarı
ben bigbek olsam hesabı silerdim şu listede olduğum için.
H
horgeneral7 yıl önce
sürekli marka kalite konuşan tip
kaliteeeeeeee. markaa.
H
horgeneral7 yıl önce
bmw ile varoş mahallesinden geçerken kahkaha atmak
istemsizce yapılan hareket. ardından havyarınızı ağzınıza atıp yolunuza devam edersiniz.
H
horgeneral7 yıl önce
papaz brunson
Bu adam sadece papaz değildir. Amerika ya değilse bizi bu kadar karşısına alamaz. Kesin bu adamdan bir çıkarı vardır.
H
horgeneral7 yıl önce
sözlük yazarlarının araba markaları
Tabi ki merso.
H
horgeneral7 yıl önce
sözlük yazarlarının araba markaları
Tabi ki merso.
H
horgeneral8 yıl önce
19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı
atatürk'ün kurtuluş savaşını başlattığı gün olarak kabul edilen bayramdır. gençlik ve spor kavramlarının bir arada bulunması öğüt niteliğindedir.
H
horgeneral8 yıl önce
sigara içmeyip araba aldım
Tebrik edilesi bir durum olabilir fakat bizi ne kadar ilgilendirir orası muamma.
H
horgeneral8 yıl önce
battal gazinin filmlerde kalın zincirleri kırması
Heykelperestleri kudurtan olay heykelperestler battal gazinin zincirleri kırdığını görünce heykellerine sığınarak islam geliyor nolur bizi kurtar diye heykellere yalvarıyordur.
H
horgeneral8 yıl önce
osmanlı ocakları
akp güdümlü 4 parmak rabiacısı, deve hörgücü milliyetçisi ve bedevi ırkının üstünlüğüne inanan bir takım milliyetçi kisvesi tarafından ülkü ocaklarına karşı kurulmuş çapulcu mekânı.
H
horgeneral8 yıl önce
almanya nın türkiye yi kıskanması ve çekememesi
almanya'nın tipik ergen türk kızı triplerine girmesidir. bizi resmen çekemiyorlar kıskanıyorlar. çok ciddi güç olduk çünkü dünya devi olduk. cemaatin imam atadığı adamı cumhurbaşkanı yapmışlar daha ne kadar rezilleşecekler? (almanya imamı) bu arada,… devamını gör
H
horgeneral8 yıl önce
selanikliye atam demek
aciz insan hareketidir.
H
horgeneral8 yıl önce
beyaz tenli sarışın mavi gözlü kız
(bkz:sarışının adı var esmerin tadı var)
H
horgeneral8 yıl önce
kadınlara oy kullandıran zihniyet
insanı şaşırtan zihniyettir. arkadaş bir günü bir gününü tutmuyor bunların sıkıntıdan kime oy vereceği belli olmaz trip atarlar ondan oy kullandırılmasın. evet.
H
horgeneral9 yıl önce
dördüncü murad
Osmanlı sultanlarının onyedincisi ve İslam halifelerinin seksenikincisi. Saltanatı: 1623-1640 Babası: I. Ahmed Han - Annesi: Mahpeyker Kösem Sultan Doğumu: 27 Temmuz 1612 Vefatı: 9 Şubat 1640 27 Temmuz 1612'de İstanbul'da doğan şehzade Mu… devamını gör
H
horgeneral10 yıl önce
gecenin kürt güzeli
(bkz:boş küme ) (bkz:uçan fil )
H
horgeneral10 yıl önce
gecenin kürt güzeli
H
horgeneral10 yıl önce
gecenin kürt güzeli
H
horgeneral10 yıl önce
gözlerini kısıp kendini seksi sanan hatun
özellikle fotoğraf çekimlerinde sıkça bu tarz poz veren hatun kişiliklerdir. son zamanlarda da ülkemizdeki klip çalışmalarında bu türün örneklerine rastlanmıştır. bir de dudakları büzüştürdüklerinde tam olurlar. (bkz:tam)
H
horgeneral10 yıl önce
erdoğan ın utandıran koltuğu
Altın kaplama, yaban sarmaşığından yapılmış tanesi 17 bin dolar olan koltuktur. Yayalım.
H
horgeneral10 yıl önce
gecenin kürt güzeli
H
horgeneral10 yıl önce
gecenin kürt güzeli
© copyright 2005 - 2026