bugün
- bir kız tecavüze uğrarken onu izleyen tanrı9
- masaj bekleyen yazarlar3
- regl dönemi dengesizlikleri4
- ekrem imamoğlu3
- bir kadının en güzel bölgesi11
- tadıldığına pişman eden şeyler2
- migros ta 69 95 tl'ye satılan buzlu bardak3
- her gün poğaça simit yemek2
- hoşlanılan kızın evinde sırt kaşıyıcıya rastlamak3
- ruh sağlığı için uzak durulması gereken şeyler4
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak11
- seni seviyordum ama sen beni anlamadın3
- deve besleyip sidiğini satmak2
- pazar günü mesai yapmak3
- dişlerini fırçalamayan kadınla öpüşmek2
- michael olise3
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı12
- badem dolgulu kruvasan3
- elektrikli bisiklet terörü2
- kabızlık nasıl geçer3
- ingiltere8
- fransa7
- vantilatörü kendine çevirmek10
- dünyanın en güzel tatlısı11
- güneş yüzlü çocuğa mektup2
- evde kalmış sözlük kızı2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- bugün sağlığın için ne yaptın9
- mohamed salah ghaly3
- 19 temmuz 2026 fransa ingiltere maçı6
- trakya ve istanbul da çekirge istilası3
- inan akgün alp2
- bugün ispanya arjantin maçı saat 22 de trt 1 de3
- türklerin ileri olduğu konular21
- 2026 dünya kupası13
- dünya9
- futbol3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak5
- iyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye3
- günün şiiri8
- kalp kırmak2
- dinsize inanır mısın17
- ürdün de iki abd askerinin öldürülmesi3
- devlet bahçeli3
- antipanik hanımın elleri2
- en gey özelliğiniz8
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- yunan adalarına tatile gidenin vatan haini olması3
entry'ler (45)
Seni anlıyorum , her şey iyi olacak ...
Ben bile o an için kendimi büyük bir boşlukta hissederken sen beni nasıl anlayabiliyorsun ?
Her şeyin iyi olacağı falan da yok ...
Ben bile o an için kendimi büyük bir boşlukta hissederken sen beni nasıl anlayabiliyorsun ?
Her şeyin iyi olacağı falan da yok ...
az önce öğrendiğim, "tavşanlar kafalarını çevirmeden arkalarını görebilirler." bilgisini gelip burada paylaşma isteği veren tatlı hayvancık.
aman dayı dikkat et en son ATV haber Jhonny Sins'i alman fetöcü diye tanıttı kaydırmasınlar ayağını.
nedense sadece special ini sevdiğim noddle arkadaki tarife göre yapmaktansa hafif derin bir kapta üstü tamemen kaynar su ile kaplanasıya kadar su koyup demlemek 10 dk filan tadını daha bir güzel yapıyor ...
birde bunların içinde fazlaca - aldığı için entrylerini silenler var.
her klibinde sorduğum soruyu tekrar sormama neden olan şarkı ve klibi ..
kim bu klipte oynayan kız :O :O :D
kim bu klipte oynayan kız :O :O :D
Messinin piyasa değeri de FB ve GS' veya GS BJK veya BJK FB nin değerinden yani Türkiyenin 3 büyük takımının 2 sinin toplamından fazla !!
günümüze en yakın olanı sanırım volkanın hazırlık maçında boluspordan 6 tane yemesi.
Böyle programı yapanı sevgi ve neşe ile anıyorum zaten solid alıp geçmişim bide bunu görüyorum zor birader zor hoca derste kendisine koltuk tekerleği çiziyor bize yok hamur çırpma makinesi yok nohut eleme makinesi çizdiriyor lanet olsun böyle işe okuldan hayattan soğudum.
etrafta bunca orospu çocuğu varken biz alkol içtik diye mi cehenneme gideceğiz amunim.
teorimdir.. şimdi yağ belli bir sıcaklığa kadar getiriliyor içine yağın sıcaklığından daha düşük sıcaklıkta patates atılıyor. Daha sonra yağ, patatesi kendi sıcaklığına yaklaştırmak için patates ile ısı alışverişi yapılıyor ve ister istemez bir enerji oluşuyor.
Enerji vardan yok edilemez ve yoktan var edilemez olduğu için baloncuk olarak yan etki ortaya çıkıyor.
Enerji vardan yok edilemez ve yoktan var edilemez olduğu için baloncuk olarak yan etki ortaya çıkıyor.
nuttertools. bundan kolay ne var.
kendinizi moral olarak düşürecek şeylerden uzak durun.
bol bol yürüyüşe çıkın, hava alın , haftada 1 2 kez arkadaşlarınızla kafede oturun sohbet edin içinizi dökün.
Elinizden geleni yaptıysanız, sonucu kötü de olsa üzülmeyin yıpratmayın kendinizi içinizi rahat tutun.
bol bol yürüyüşe çıkın, hava alın , haftada 1 2 kez arkadaşlarınızla kafede oturun sohbet edin içinizi dökün.
Elinizden geleni yaptıysanız, sonucu kötü de olsa üzülmeyin yıpratmayın kendinizi içinizi rahat tutun.
çekici yapan şeyler insandan insana değişir.
kimi para demiş kimi diksiyon demiş.
ama bence değişmeyen şey merak uyandırmasıdır.
Bir şey ile ilgili merakın varsa ona ilgin artar, araştırma yaparsın, uğraşırsın merakını gidermek için.
Ama bir süre sonra bıkarsın, merak bittiği için. Farklı şeylere yönelirsin.
Genelde böyle olmaz mi zaten ?
kimi para demiş kimi diksiyon demiş.
ama bence değişmeyen şey merak uyandırmasıdır.
Bir şey ile ilgili merakın varsa ona ilgin artar, araştırma yaparsın, uğraşırsın merakını gidermek için.
Ama bir süre sonra bıkarsın, merak bittiği için. Farklı şeylere yönelirsin.
Genelde böyle olmaz mi zaten ?
kuruluş yıl dönümü şerefine PSG yi tokatlayip bir üst tura çıkmış winner futbol kulübü.
insan ne istiyorsa onu yapmalı. bu saatte ne yapıyor bu lale diyenleri takmadan git koşta gel.
12345679*9 un 111111111 olduğunu öğrendiğimden beri hiç bir matematik sonucuna sasirmam.