H
hgseett5 yıl önce
pantalon altına içlik giyen erkek
kışın soğuktan korunmak isteyen erkektir. ben giyiyorum. çok memnunum. sadece kıç cebimdeki cüzdan yokmuş gibi geliyor içlik giyince.
H
hgseett5 yıl önce
krediyle tatile çıkan memur
etrafımda bolca mevcuttur. 1 hafta tatil yapıp 1 yıl kredi öderler. işte bunlar hep özentidir. sonraki yaza kadar borçları biter, tekrar kredi çekip tatile giderler. ama sorsan geçinemiyoh derler. not: ayağını yorganına göre uzatan memurları tenzih … devamını gör
H
hgseett5 yıl önce
sözlük kızlarının yakışıklı erkeklerden hoşlanması
son derece normal bir davranış. ya napacadı. sözlükteki şişko, kel, çirkin erkeklerden mi hoşlanacadı.
H
hgseett5 yıl önce
karı alırken dikkat edilmesi gerekenler
karı alırken dikkat edilmesi gerekenler. -başlık parası için sıkı sıkıya pazarlık edin. -karıyı iyi sorup soruşturun. -anasını iyi kontrol edin; yaşlandığında aynı ona benzeyecektir. (bkz: garı istiyem)
H
hgseett5 yıl önce
erkeklerin kadınları seksten soğuttuğu gerçeği
Sabah akşam seks konuşmalarından ve iğrençlik sınırını çoğu kez aşmalarından dolayı yaşanan durumdur. Ölçüleri yok. Kız olsam ben de vermezdim bunlara vereni sikiyim AMK.
H
hgseett5 yıl önce
seks yapmaktan kaçınmanın pratik yolları
nefis, çoğu zaman dizginlenemeyen bir boğa gibidir. zaptedemezsiniz. bu nedenle, son derce zararlı bir faaliyet olan seksten kaçınmak üçün neler yapabiliriz? bu entrymde, seksten imtina etmek üçün kullandığım bazı püf noktalarını sizlere arz etmek is… devamını gör
H
hgseett5 yıl önce
yarım döner artı ayran artı puding sadece 1 lira
1 lirayı yutsan daha sağlıklı olur dedirten kampanya.
© copyright 2005 - 2026