bugün

entry'ler (24)

pi network

Stanford'dan bir grup insan evladının girişimi. Ayrıntılar için, minepi.com

referans: h3zarfen

yalova bisiklet festivali

"Dört Teker Bedenimi Taşır; iki Teker Ruhumu" sloganıyla 5 - 6 - 7 Ekim 2012 tarihinde düzenlenecek olan bisiklet festivalidir. Kayıt ve ayrıntılı bilgi için; http://www.pabyalova.com/ .

burak yılmaz

şerefsiz, hırsız filan demek istemiyorum ben ama yaptığı ayıptır.

kendi yazısını okuyamayan öğrenci

Güzel yazamıyorum yoktur, güzel yazmıyorum vardır. Bende öyleydim derslerde yıllar boyunca, üniversiteye geldiğimde farkettim ki ilgilendiğim birşey olursa, ilgimi çeken, keyif aldığım gerçekten çok güzel yazabiliyorum. Mesele güzel yazabilmek değil, istek-ilgi yani.

20 ağustos 2012 gaziantep saldırısı

düpedüz orospu çocukluğudur, ötesi yoktur.

kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu 2012

Arkadaşlarla beraber katılmayı düşündüğümüz bisiklet turu. Bilgi için http://bisiklet.gov.tr/tr...rtulusa-bisiklet-turu/533

meslekler ve simgeleşmiş aletleri

elektrikçi-avometre.

ibni sina

günümüzde insanları sakat bırakan "bel çekme", ibn-i Sina'nın kitabında yer alan bilimsel bir yöntemdir ancak uygulamayı bilen sayısı azdır. Bel çekiyorum diyen kişiler, insanların cahilliğini kullanır hale gelmişlerdir.

vejeteryan pirananın yazacağı kitaba ad önerileri

sürüden ayrılan idealist pirana.

hata kabul etmeyen meslekler

Bizim meslek (bkz: elektrik elektronik mühendisliği), derste de söylerler,sınav sonucuna itiraz ederken de işlem hatasından ne olacak deme, insan ölür diye.

47 numara ayakkabı bulma

heyecan yapacak bişey yoktur, fitbas.com'dan halledilebilir.

ohh evet tam orası hızlı daha hızlı diyen kadın

masaj yaptıran kadındır.

trende karşıda oturan güzel kız

çok güzel, çekici olan kız uyuduğu zaman ağzını kocaman açıyor, horluyor, hatta salyalar akıtıyorsa hiçte hoş bir durum olmuyor.

sevgilisi olan evli kadın

kocası iktidarsızdır, memnun edemiyordur filan.

kulüplerle özdeşleşen forma reklamları

ilk aklıma gelen arsenal-o2'dir. barca-unicef bide, reklam sayılır herhalde

cine5 i gözlerini kısarak çözen kuşak

şifre girmeden önce birkaç dakika izlemişliğimiz vardır bizim, direk gitmezdi görüntü. Hatta hiç unutmam bir akşam yine televizyon başındayız..

2012 ösys sonuçları

ben gireli 3 sene olmuş, pekte umursadığım birşey değil ama Sakarya kazanan olursa beni bulsun, yardım ederim ben her türlü. 15inde açıklanacak diyorlar ama zaman gösterir.

resmi evraklara sürekli farklı imzalar atmak

yıl 2012 olmuş halâ böyle insanlar mı var? Hem lazımsa imza sirküleri diye bir şey var, olur mu öyle saçma şey diye sorarlar adama hafız.

klavyede en çabuk aşınan tuşlar

w, a, s, d önce gider ardından e, q filan gelir, şifre-kullanıcı adı tuşlarıda aşınır, diğerleri beraber gider.

küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler

insana küfretsen bu kadar dokunmaz, "keşke baban korunsaymış". bide kum dökelim orada oyna var
© copyright 2005 - 2026