bugün
H
hezaran12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
H
hezaran12 yıl önce
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
H
hezaran12 yıl önce
H
hezaran12 yıl önce
H
hezaran12 yıl önce
yazarların gerçek hayattaki halleri
sözlük yazarlarının gerçek hayatta nasıl biri olduklarıdır. belki de gerçek hayatta burada girdikleri entrylerin tam tersi bir davranış sergiliyorlardır. misal: -aaaa, naber sen şusun di mi? -evet amına koyayim - ee, ne güzel entrylerin var, ço… devamını gör
H
hezaran13 yıl önce
cemaat ablası
(bkz:ablalar)
H
hezaran13 yıl önce
sadullah ergin ile ömer dinçer in benzerliği
gözlük,bıyık ve saç tipleri ile birbirlerine benzeme durumudur.
H
hezaran14 yıl önce
5 temmuz urumçi katliamını unutma
5 temmuz 2009 tarihinde kızıl çin yüzlerce uygur türkünü katletti.soydaşlarımız kan ağlıyor.ey türk özüne dön ve kardeşini hatırla.4 temmuzda sana çuval geçiren amerikan askerini de 5 temmuz da senin kardeşlerini şehit eden kızıl çinide unutma. ey b… devamını gör
H
hezaran14 yıl önce
yazarların odalarına astıkları posterler
H
hezaran14 yıl önce
zeynep çamcı
recep ivedik 2'de, starbucks kasiyeri rolünü oynamış genç yetenek. istanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon, Sinema mezunudur kendisi. Çok komik ve ilginç bir kişiliktir de.
H
hezaran14 yıl önce
erzurumlu amca
erzurumlu bir babaya sahip olan çocuğun babasının erkek kardeşi olması durumunda sahip olacağı kişi. ayrıca: (vid:#60781)
H
hezaran14 yıl önce
ergenlikte yapılabilecek en absürt olaylar
bunlardan biri eldeki dürbünle karşı apartmandaki kızların yatak odasını izlemek.
© copyright 2005 - 2026