bugün
- queen feristah7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay9
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- debe'nin nick altı entry dolması4
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor4
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor13
- online yazarlar neden yazmıyor11
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- yılbaşına az kalması6
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- yakışıklı erkeklerin gay olması3
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- tarık tarcan3
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- gocu22
- velvet57
- device connected3
- sözlük yazarlarının çayları9
- sanat sepet tayfa2
- yeni parti39
- alma mater yuzır3
- atakürtçüler3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- parmak patates vs elma dilim patates10
- sözlük kezoları9
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- arabayı yavaş süren tipler4
- güvenilir yazar5
- psikopat erkek seven kızlar7
- katatespizartmasi19
- ilgi isteyen kız4
- havanın buz gibi olması6
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en son ne zaman altınıza işediniz2
- mercimek çorbası6
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- ona bir şey söyle7
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- erkeklerin biraz şey olması8
- öbür sözlük4
- iştahın kapanması8
- havanın kapalı olması3
entry'ler (24)
tc kimlik ile kontrol edilebilen bir giriş arayüzü gerekli. Ne kadar kabul edilebilir muamma ama yararlarını sayacak olursak bitmez ama sayayım 1-2 tane;
1) Bebe kalkanı -18 !!!!!!
2) Fake kalkanı
TC kimlik işi yaş kabul ediyorum.
1) Bebe kalkanı -18 !!!!!!
2) Fake kalkanı
TC kimlik işi yaş kabul ediyorum.
Sen güzelim 160 lık iq ile gelir burda entry girersen o iq olur sana aq. Otur bir bok yap dünyaya birşey kazandır ampirik.
Bu başlığı açtın tamam eyvallah, ulan bu kadar gereksiz ve uzun entry giricek kadar mı boşsun işsizsin sen sefil aktroll.
Türkçe anlamı kabuk, midye kabuğu, gövde kaplaması olan zartzorttur.
cinsel seks ilginç olsa gerek, cin işimi nedir bu olay az aydınlat bizi.
edit: sineği siktir et.
edit: sineği siktir et.
Su ile karıştırmış annem çıkanları, bu gün ekmek almadım ne yeneceği belli oldu.
Onu söyleyen ibnenin annesini sikmek ile görevlendirilmiş örgüttür evet. Andavallar ölmeli resmen beyin yoksunluğu rahatsızlığı yaşıyordur bunu diyen lale. Bir gireyim bakayım ne varmış dedim çıldırdım.
Yer kadıköy eminönü iskelesinin önü. Zatın biri bağırıyor bilmemne bilmemne ... AMERiKANCILIĞA hayır diye yardırıyor, daha sonra bu tipleri şöyle bir sÜzdüm, 5 kişiydiler 3ünün ayakkabısı NEW BALANCE. E siz 2 saniye önce kıçınızı yırtıyodunuz ??? Güldüm geçtim bende işte. Benim partilerle sağ solla işim yok adam olun yeter lan. Sıçtığınız boka basmayın yeter.
an gelir sözlüğe bakılacağı tutar ya o an bu andır hadi bacılar kardeşler diye haykırdı Kezban.
hitleri yakan yahudi nin ağzından dökülen ilk cümle ''haklıyım balık gibi'' olmuş.
Hoş bulmuş. Sizlere izmit pişmaniyesi getirdim yermik?
Yüz üstü yatsa osurup rahatlayacak olan kişidir.
Duk leonard ile duşe Espinosa tea-lattesini sütsüz içermiş.
Vücut çalışmak terimi başlı başına ben bu işi kız tavlamak için yapıyorum demenin türkçe meali benim lugatımda. Bu işi sadece bedeni ile yapacak bir insan etek giyip kıçınıda kıvırabilir, sonuçta dansözde vücudu ile kazanıyor bir bakıma ekmeğini. Hani beyin desen yok bu başlıktan belli, e be kardeşim senin bulacağın kızdan da hayır gelmez sonuçta beyin aramıyor, sen bir koşu öl de gel demezler mi sana sorarırım. Spor sağlık için yapılır disiplin için yapılır. Ben bu yüzden yapan bir insanım sizin gibi salona gidip koşmadan ısınmadan zıbam diye ağırlık altına giren tiplerde acıyorum be canım.
Günlük geliri 500 tl olan kızdır.
(bkz: değirmenin suyu nereden)
(bkz: değirmenin suyu nereden)
Bu başlığı başlatanın vizyonunun ne derece yerlerde oluşunun kanıtı olmuş. istanbul'da yaşıyorum ve keşke hiç görmemiş olsaydım. Hele ki şu dönemlerde kurbanlık kuzu hissi ile yürümemden dolayı son derece iğrendiğim yer. Görmeyenin görenden üstün olduğu yer burası.
Bir ayvalıklı olarak cevap veriyorum. -sinarit- (kilit)
lüküs koy, ciddiyim bir süre sonra motto bir mekan olursunuz.
Arctic monkey (boşluk) Sn.. .. ... yazsanız gerisi gelir. Klipteki ablada bonus beyler. Ablalarda çıkar burdan eminim.
Düşüncelere saygı duymayan bir toplum kendi bokunu eşelemekten bir adım daha öteye geçemez. Bu başlığı açan sözüm sana bunu babana ilet. Neden çüküne türban takmamış zamanında da senin gibi bir şey tükürtmüş?