bugün
- papa francis'in serveti10
- aykolik yetkili olsun kampanyası26
- erdoğan ikinci atatürk tür12
- mezara toprak atılırken kürek devretmek8
- kanal istanbul9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı24
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye18
- kabataş yalanı20
- yolda namaz kılan davarlar28
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek9
- allah ı niçin göremiyoruz13
- 4 hak mezhep11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ekrem imamoğlu47
- zina çoğalınca deprem olur32
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası23
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü17
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi20
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması42
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer29
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- uludağ sözlük soruşturması8
- şener üşümezsoy8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- 26 yıldır yürüyen adam16
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (19)
Ankaradakiler gelin kaynaşalım, sohbet edelim.
Sevip, sömürdüğüm şeydir.
bence kesinlikle iş yapacak bar ismidir. sin city gibi insanlar günahı sever.
sanırım bisexüelim. erkeklere kadınsı pasif olmak kadınlara da sapına kadar erkek olmak beni çok heycanlandırıyor. bu zamana kadar hiçbir şekilde bir erkekle yatmadım ama çoğukez kadınlarla birlikte oldum hatta bu konuda bayağı destansıyımdır. ama sanırım sıkıldığımdan olcak sosyal medyada çok erkekle yatma hayali kurup bunun üzerine konuşup plan yapmıştım. hatta birgün birtane arkadaşıma açıldım o benimle birlikte olmak istedi yanına gittim ama cesaret edemedik. ve sanırım sosyal medya aklıma geldiğinde direk bir heyecan içime geliyor ve kadınsı hissediyorum kendimi. ilgi manyağıyım. 1 gün bile bir kadınla konuşmadığım olmadı real hayatımda. ancak gerçekten yaşamak istediğim bir his var ve bu bir erkekle birlikte olmak.
kadınların sadece dış görünüşten ibaret olmadığı, doğrudur.
kadınların sadece am, meme, bel, fizikten ibaret olmadığı, doğrudur.
ama kardeşim eğer bir erkek kendine ve dış görünüşüne dikkat ediyosa aradığı kadında bir dış görünüş de bekler be. kimse kendisini sapyosexüelmiş gibi göstermesin.
kadınların sadece am, meme, bel, fizikten ibaret olmadığı, doğrudur.
ama kardeşim eğer bir erkek kendine ve dış görünüşüne dikkat ediyosa aradığı kadında bir dış görünüş de bekler be. kimse kendisini sapyosexüelmiş gibi göstermesin.
boyu önemli yapan kadınların düşünceleridir. lütfen baylar bu oyuna gelmeyelim. önemli olan insanlığın olduğunu bildirelim düşmeyelim bu tuzağa
adam gibi adamdır, o kadına elini kaldıran adam da orul orul orospu çocuğudur. bu tarz bir olay da benim yolda karşılaşmak istediğim ama 24 yıldır hiç rastgelip stres atamadığım durumdur.
187/78 2.34....
bu konu hakkında yorum yapmak haddim değil zira hedefim 90 kilo olmak hedefim !
bu konu hakkında yorum yapmak haddim değil zira hedefim 90 kilo olmak hedefim !
seviştiği kişinin nereli olduğunu düşünüp bunu soran erkeğe saygıyla bakarım...
17 cm candır. 17 cm kraldır. 17 cm yeterlidir. ama tabiki 17 cm üstü (ben) her zaman istenendir...
din belkide bir yüktür düşünen insan için. düşünen bişeyler başaran insanlar malesef dinlerini 2. planda yaşarlar ve bu onların ateist olduğu anlamına gelmez. gelsede bir mana ifade etmez.
ilk kez bu sitede duyduğum, inanmakta güçlük çektiğim. Zira kendim de esmer olduğum için hiçbir zaman katılamayacağım tabir.
stef curry nin beni yani 8 yıl basketbol oynamış birini hayattan ve basketboldan soğutma şeklidir.
rahat ol kardeşim bilen bilir bu şekilde yok dayak yerler yok başka şey yiyen diyenlerin yüzde 80 i aslında aklı rahat bir şekilde bir gayla birlikle olmaya çelinecek insanlardır.
bence bunu kızlarla alakalı olarak söylemek saçma bu tamamen istektir ve haz merkezidir.
ben homofobik yorumlara katılmıyorum bir tecih biçimi bu psikoloji okuyorum ve şunu bilin erkeklerin gelişim dönemi anal dönemle başlar yani o bögeden haz alırlar.
ne hakkında etkilemek istediğine bağlı bence.
ülkedeki maço tiplerin %60 ının hoşlandığı ve yavşadığı tiplerdir. Deneyimle sabit...
düşüncelere ve insanlara saygu duyulan bu yerde gerçekten beklemediğim tepkilerin verildiği şeydir. Her insan kendi karar verir ney yapmak istediğini kimseyi rahatsız etmediği sürece.