bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- en iyi antidepresan7
- determinizm2
- true denilen yazar10
- deli olduğunun farkına varmak6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- kontrat fosfor karburator5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gammazlar çetesi18
- cilgincapkin221
- soğuk suda duş almak2
- gecenin şarkısı5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- iç sesin sürekli konuşması3
- chp'nin hali ne olacak49
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- sarı yeleli aslan trump8
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- zaman baba birader bey birader4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- anın görüntüsü18
- yazarları gülümseten şeyler6
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca7
- cibali sahil3
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
entry'ler (41)
(bkz: nick heidfeld)
melih kibarın muhteşem bestesi eşliğinde, bi çocuğun yaşam mücadelesini anlatan reklam filmi; bugün bile hatırlandığında tebessüm ettirir.
yamulmuyorsam phobe nin, monica nın çalıştığı lüks restoranın önünde söylediği şarkı_ protesto amaçlı.
-bi başlıkta ben sıçmış oldum vatana millete hayorlı olsun
-iyi bok yedin.
-eyvallah
saniyede bi sol framein değişmesi sonucu insanın iştahı kaçması,buna bağlı olarak boş gözlerle başlıklar okunurken yazarın aklından geçenler._kurtulur muyum bunalımdan bir başlık açsam.
-iyi bok yedin.
-eyvallah
saniyede bi sol framein değişmesi sonucu insanın iştahı kaçması,buna bağlı olarak boş gözlerle başlıklar okunurken yazarın aklından geçenler._kurtulur muyum bunalımdan bir başlık açsam.
kargo grubuna dahil olduğunu öğrenince dumur eden insan. rockçı kişiliği de varmış dedirtir...işinin zor olduğu aşikar. zira koray gibi bi solistten sonra o grupta çalmak yürek ister...ayrıca mşş ylen nası bi uyum yakalayacaklar.entresan bi bileşim olmuş
yamulmuyorsam zeynep dizdarın sözylediği "vazgeç gönül" şarkısının sahibi kişidir.
adamın biri ünlü bir falcıya gitmiş. falcı adama, "senin intihar etmen lazım. yoksa gelecekte milyonlarca kişinin ölümüne sebep olacaksın" demiş. adam bundan çok etkilenmiş ve intihar etmek için tren raylarına uzanmış. diğer taraftaki raylarda bir çocuk oynuyormuş. karşı yönden gelen tren ona çarpmak üzereymiş. adam ani bir kararla intihar etmekten vazgeçip çocuğu kurtarmış. çocuğa daha dikkatli olmasını öğütlerken, "senin adın ne bakayım?" diye sormuş. biraz önceki korkunç olaydan etkilenmişe benzemeyen sert bakışlı çocuk, "adolf hitler" demiş
media.photobucket.com
burdaki fotosuyla nedense joker gülüşüne benzettiğim *yaşayan karizma.
gerçek adı vincent crochonmış, memleketi paris, fransa ;doğum tarihi 23.11.1966 onu ünlü yapan film:the crimson rivers (2000) filmi ile ünlenmiştir. **
15 yaşında oyuncu olmaya karar vermiş.
kardeşi mathias "assassin" adlı rap müzik grubunun kurucu üyesi. grubun libre adlı şarkısında vincent, vinz olarak anılıyor. kendi oynadığı filmlerden "haine, la (1995)" ve "blueberry (2004)"yi beğeniyor.
küçükken ici adında bir köpeği vardi.
capoeira (bir savunma sanatı)'da iyi.
fransız vatandaşı
ilk kez elizabeth (1998) filminde ingilizce konuşmuştu.
burdaki fotosuyla nedense joker gülüşüne benzettiğim *yaşayan karizma.
gerçek adı vincent crochonmış, memleketi paris, fransa ;doğum tarihi 23.11.1966 onu ünlü yapan film:the crimson rivers (2000) filmi ile ünlenmiştir. **
15 yaşında oyuncu olmaya karar vermiş.
kardeşi mathias "assassin" adlı rap müzik grubunun kurucu üyesi. grubun libre adlı şarkısında vincent, vinz olarak anılıyor. kendi oynadığı filmlerden "haine, la (1995)" ve "blueberry (2004)"yi beğeniyor.
küçükken ici adında bir köpeği vardi.
capoeira (bir savunma sanatı)'da iyi.
fransız vatandaşı
ilk kez elizabeth (1998) filminde ingilizce konuşmuştu.
bu yılki grammylerin yıldızı olacak gibidir. zira 10 daldaki adaylığı ne kadar güçlü ve kaliteli bi albüm yaptığının kanıtı
hey dostum sen bir bok torbasısın.
(bkz: yeme bizi nuri)
pencereyi açıp çığlıklar atarak sevinicinizi bütün mahalleyle paylaştığınızda da dadından yenmez ha. mod oldum lan. öp babanın elini. hasiktir. sorumluluğum arttı. ben bu modluğa hazır değilim. daha sonra,aa şey belki 10 yıl sonra görüşelim hacı.
pencereyi açıp çığlıklar atarak sevinicinizi bütün mahalleyle paylaştığınızda da dadından yenmez ha. mod oldum lan. öp babanın elini. hasiktir. sorumluluğum arttı. ben bu modluğa hazır değilim. daha sonra,aa şey belki 10 yıl sonra görüşelim hacı.
omuz gribi olmamak için; omuz atılan omuz itinaylan dezenfekte edilir,ace mace çamaşır suyu artık allah ne verdiyse orası yıkanır öle insan içine çıkılır.ayıptır günahtır durduk yere niye omuz atıyonuz direk dalmak varken? diye de insan sormadan geçemiyor doğrusu
-yine mi bamya?
-senin kafanı kırarım köpek!
-senin kafanı kırarım köpek!
(bkz: başlık açmanın püf noktaları)
(bkz: vernelleyin entrylerinizi yumuşacık olsun)
(bkz: kirlenmek güzeldir ;kirlenmiş kız için aynı şeyi diyemiyğcem bacım)
(bkz: bir çaylağı 10 günde yazar yapmanın yolları)
(bkz: sözlük yaşatır seni)
(bkz: vernelleyin entrylerinizi yumuşacık olsun)
(bkz: kirlenmek güzeldir ;kirlenmiş kız için aynı şeyi diyemiyğcem bacım)
(bkz: bir çaylağı 10 günde yazar yapmanın yolları)
(bkz: sözlük yaşatır seni)
bi dönem müşerref akayla evli olan *, ankara üniversitesi eğitim bilimlerinde halen daha eğitim sosyolojisi dersi veran biricik (!) hocamız sosyoloğumuz. ne güzel azarlardı bizi sizin tuzunuz kuru tabee die. hey gidi günler.
3 aralık 2009 _bugünmüşya la_ radikaldeki köşeciğini okurken "fe yazıp boşluk bırak nefretim sana gelsin" cümlesinde kitlenmeme sebep olan insan kişisi. sen nası yaratıcı bişisin ya.yaratıcı bjk taraftarı seni. aslanlar pençelesin seni.ya da asuman. her neyse.