bugün

entry'ler (4)

ev alışverişini toplu olarak yapmak

Yakın zamanda kendi evime çıktığım için toplu bir ev alışverişi yapmam gerekti. Malum bu durum da bana biraz pahalıya patladı ama Bankkart'ın kampanyaları sayesinde avantaja dönüştürdüm. Çok sevdiğim ve avantajlı markalara özel kampanyalar olduğu için benim baya işime yaradı üstelik taksitlerde ekstra taksit imkanının olması ve Bankkart lira kazanmak baya avantajlı oluyor

akaryakıt indirimi

Pazartesi günü 84,30 dolara kadar yükselen Brent petrol varil fiyatı, günü 84,07 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrol varil fiyatı, dün saat 09.44 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,02 azalarak 83,21 dolar oldu.

celil nalçakan

Celil Nalçakan deprem sonrası yaşananlar için duygularını çok samimi bir şekilde dile getirmiş. Açıkçası bu dönemde ülkemizde herkesin yardımlaşma için seferber olması ve bir şekilde elini taşın altına koyması bir kez daha birlik olduğumuzu hatırlattı. Keşke bu kadar kötü bir olayla hatırlamasaydık birlik ve beraberliğimizi

fay hattı

Kahramnamaraş depreminden sonra yabancı uzmanlar çifte depremi araştırırken Japon bilim insanı Hidenori Watanabe dikkat çeken bir çalışmaya imza attı. Kırılan fay hattını uzaydan boylu boyunca görüntülemiş. Ortaya çıkan görüntüler cidden korkunç. Hayatım boyunca böyle şiddetli bir deprem ne gördüm ne duydum
© copyright 2005 - 2026