bugün
H
hasssktrr9 yıl önce
en sevdiğiniz film repliği
Don'u yakalamak zor değil, imkansızdır.
H
hasssktrr10 yıl önce
seviyormuş gibi yapmak
genelde sizden hoşlanan birini kırmamak için başlanılan ilişkilerde, karşı tarafa gosterilen yalancı sevgidir. ayrıca ; (#930111) bu da ''gibi yapmaların'' en zorudur.
H
hasssktrr10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
H
hasssktrr10 yıl önce
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
H
hasssktrr10 yıl önce
pileyboy necatiyi taciz eden sözlük kızları
evet efendim maalesef aramızda olan kızlardır . bu yazıyı özellikle sadece kızların taciz edildiğini düşünen dar kafalılar okusun . anlatıyorum ; pileyboy necatiyle sherlock olduğu dönemlerden kalan bi dostluğumuz var muhabbettemiz uyuşunca birgün ot… devamını gör
H
hasssktrr10 yıl önce
iğneadaya nükleer santral
(img:#861869) Kolajda gördüğünüz yerler iğneadadan .. Dünyanın başka yerlerinden manzaralar değil yani . Ve bu manzarayı maalesef nükleer santral kurmak için heba edecekler . Bundan sonra nükleer santralin fotoğrafını paylaşırız manzara olarak , do… devamını gör
H
hasssktrr10 yıl önce
bu kadını görünce acıkıyorum
(img:#859089) Sabah çıkıyor karşıma zaplıyorum ama boş kadının bilinçaltımda nasıl bir etkisi olduysa onu görünce acıkmaya başlıyorum . Bide gece tekrarı koymuyorlar mı resmen gariban için eziyet anasını satym
H
hasssktrr10 yıl önce
kaslı olmayanların erkeğim diye dolanması
Gülünçtür. Kısa koylu ve hımbıl erkeklerin kendini erkek sanması hakikaten çok komik. Hayır ayda 5000 lira maaş alsa yine neyse. Bütün şanssız spermler bu ülkeye denk gelmiş. Ne olurdu şöyle isveç veya danimarka'da doğsaydık?
© copyright 2005 - 2026