bugün
- kategori hashtag
- mesajlara hızlı cevap vermek #Reklam
- kılıçdaroğlu nun rozet töreni figüran iddiası #figüran
- norveç futbolu #gazza
- norveç futbolu #futbolhaber
- norveç futbolu #norvec
- anın görüntüsü #schipholamsterdam
- anın görüntüsü #schipholamsterdam
- the saturdays #manifestgitsinthesaturdaysgelsin
- birader beyler biraderdirler #BiraderimeDokanma
- tasavvuf #KiTAPOKU
- yunus emre #KiTAPOKU
- gocu ne zaman çaylak olacak sorunsalı #gocunezamançaylakolacak
- macenta rengi #FF00FF
- aslı bekiroğlu #enmagazin
- aslı bekiroğlu #aslibekiroğlu
- tarık pasha #TarıkYalnızDeğildir
- sözlükte yaş ortalamasının düşmesi #troll
- sözlükte yaş ortalamasının düşmesi #iğrenç
- talip emiroğlu #talipemiroğlu
- talip emiroğlu #dr
#hedef21
işte fatih terim farkı.
Zımba yok, tiyatro yok. Taktik var, hırs var.
Terim’in yönettiği, Kendi kurmadığı kadro ile bu takım 3 büyük maçta 6 atıp 1 yemiş.
Gs-Fb: 0-0
Gs-Ts: 2-1
Gs-bşk: 2-0
Gs-bjk: 2-0
Sene başında u-21 takımıyla antrenmana çıkan donk, kör maicon ve yeteneksiz belhanda eksiklerine rağmen bu takım büyük oynuyorsa sebebi fatih terim’dir.
#hedef21
Zımba yok, tiyatro yok. Taktik var, hırs var.
Terim’in yönettiği, Kendi kurmadığı kadro ile bu takım 3 büyük maçta 6 atıp 1 yemiş.
Gs-Fb: 0-0
Gs-Ts: 2-1
Gs-bşk: 2-0
Gs-bjk: 2-0
Sene başında u-21 takımıyla antrenmana çıkan donk, kör maicon ve yeteneksiz belhanda eksiklerine rağmen bu takım büyük oynuyorsa sebebi fatih terim’dir.
#hedef21
Türkiye’nin en güzide ve en başarılı spor kulübü.
Ne yazık ki son yıllarda Galatasaray gibi büyük bir camia çok kötü yönetilmektedir. Gelen her yönetim Galatasaray’ı soymak için geliyor, artık bu çok net bir şekilde gözüküyor. Galatasaray’ın içinde bulunduğu durum gerçekten çok kötü ve içler acısı. Gerek borçlar, gerek yönetim anlayışı ve taraftarın sabırsızlığı bunların hepsi gerçekten Galatasaray’ı kaosa sürüklüyor. Ama kimse bunun farkında değil.
Eğer Galatasaray 2017-2018 futbol sezonu’nda süper lig de şampiyon olamazsa gelecek yıllar için çok zor bir duruma düşecek mali açıdan özellikle. inşallah yeni gelen Mustafa Cengiz yönetimi bu süreci iyi yönetir ve takımı şampiyon yapar.
Seni çok seviyorum be Cimbom.
#Hedef21
Ne yazık ki son yıllarda Galatasaray gibi büyük bir camia çok kötü yönetilmektedir. Gelen her yönetim Galatasaray’ı soymak için geliyor, artık bu çok net bir şekilde gözüküyor. Galatasaray’ın içinde bulunduğu durum gerçekten çok kötü ve içler acısı. Gerek borçlar, gerek yönetim anlayışı ve taraftarın sabırsızlığı bunların hepsi gerçekten Galatasaray’ı kaosa sürüklüyor. Ama kimse bunun farkında değil.
Eğer Galatasaray 2017-2018 futbol sezonu’nda süper lig de şampiyon olamazsa gelecek yıllar için çok zor bir duruma düşecek mali açıdan özellikle. inşallah yeni gelen Mustafa Cengiz yönetimi bu süreci iyi yönetir ve takımı şampiyon yapar.
Seni çok seviyorum be Cimbom.
#Hedef21
Lan hep böyle asarız keseriz dediğimizde kaybediyoruz ama bu sefer olmaz inşallah. #hedef21
(bkz: nerede kalmıştık)
(bkz: nerede kalmıştık)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar