bugün
H
hapsurup8 yıl önce
sözlük yazarlarının gece hayatı
sözlük yazarlarının gece hayatı nasıldır dersiniz merak ediyormusunuz. okurların yazarları yazarların ise birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlayacak olan başlıktır. kimine göre içelim güzelleşelim, kimine göre evde oturup zaman tv izlemekti… devamını gör
H
hapsurup9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
H
hapsurup9 yıl önce
sözlük yazarlarının şu an hissettikleri
nasıl ki insanın bağışıklık sistemi çöktüğünde tüm hastalıklar onu etkiler, en küçük hastalık bile ölümüne neden olur. şu anda öyleyim, yaptığım tüm hatalar, yanlışlar aklıma bir bir gelip beni öldürmeye çalışıyorlar. insanların çektikleri ve çekecek… devamını gör
H
hapsurup9 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
H
hapsurup9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğraf yayınlama merakı
ekşi sözlükten gelen entel kapitalistlere verilen parayla açıklanabilir. zall bu yazarlara ödeme yapmıştır. kendileri alt yazılı dizi izleyip, spartacus izlerken masturbasyon yapan tiplerken zall ellerinden tutup hem benim işim görülsün hem senin diy… devamını gör
H
hapsurup9 yıl önce
H
hapsurup9 yıl önce
H
hapsurup9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
H
hapsurup9 yıl önce
çocukların çizdiği resimler
hepsinde gizli bir anlam olan yaratıcı resimlerdir. anlatamadıkları duygularını çizerler.
H
hapsurup9 yıl önce
hepsinde gizli bir anlam olan yaratıcı resimlerdir. anlatamadıkları duygularını çizerler.
H
hapsurup9 yıl önce
H
hapsurup9 yıl önce
yardım kampanyaları
bir kez daha bu ülkede yaşamanın anlamsızlığı kanıksatan saçma olaydır.. afrikadaki kıtlığın nedeni nedir? kuraklık kuraklığın nedeni nedir? küresel ısınma küresel ısınmanın nedeni nedir ? atmosfere salınan sera gazları (dünyanın üzerini sera gibi ör… devamını gör
H
hapsurup9 yıl önce
yardım kampanyaları
bir kez daha bu ülkede yaşamanın anlamsızlığı kanıksatan saçma olaydır.. afrikadaki kıtlığın nedeni nedir? kuraklık kuraklığın nedeni nedir? küresel ısınma küresel ısınmanın nedeni nedir ? atmosfere salınan sera gazları (dünyanın üzerini sera gibi ör… devamını gör
H
hapsurup9 yıl önce
yardım kampanyaları
H
hapsurup9 yıl önce
yardım kampanyaları
H
hapsurup9 yıl önce
H
hapsurup9 yıl önce
H
hapsurup9 yıl önce
adanada bir vatandaşın adını değiştirmesi
adana'da bir vatandaş adını "15 temmuz şehitleri kenan" olarak değiştirmek için dava açmış. pırıl pırıl insanlarız yemin ediyorum. bu kadar parlamayalım artık yeter ama. (img:#1272183)
H
hapsurup9 yıl önce
H
hapsurup9 yıl önce
sigara içiyorum ama bağımlı değilim
Bazı sigara içenlerin söylediği oksimoron zırvalardır. Bu "bu ülkede adalet var" demeye benziyor. (bkz: 14 saat bilgisayara giriyorum daha bağımlı değilim)
H
hapsurup9 yıl önce
gecenin resmi
işte size geceye bırakılacak yeni birşey. Hadi gazamiz mübarek ola. +18 dışında her türlü resim kabul edilir.
H
hapsurup9 yıl önce
hayat nedir nasıl yaşanır
anlık. (img:#1213171) genelde uyumadan önce sorgulanan sorunsal.
H
hapsurup9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
H
hapsurup9 yıl önce
kürdüm ulan var mı bir diyeceğiniz
(bkz:hoşlandığı kızdan kaçak elektrik alan kürt)
© copyright 2005 - 2026