bugün
H
haleos11 yıl önce
bir erkeğin yakışıklı olmadığını anladığı an
içler acısı andır.Ne kadar erken farkedilirse o kadar iyidir.Zamanla alışılır ama asla eksikliği ortadan kalkmaz.Her zaman bir dezavantajı vardır.Ergenlikte adamı yakar kavurur.Yakışıklı tipleri gördükçe kafa sıyrılır.Muhtemelen lise bitene kadar sev… devamını gör
H
haleos11 yıl önce
saly greige
2014 Lübnan güzellik kraliçesi, Kainat güzellik yarışmasının en büyük favorilerinden. bir arap ülkesinden böyle güzel bir kadın çıkması ilginç geliyor. (img:#724665)
H
haleos11 yıl önce
hayley williams
`paramore` grubunun güzel bayan vokalisti.
H
haleos11 yıl önce
dövme yaptırmanın yasaklanması
dinimize göre gerekli olan bir kısıtlamadır. kimseyi abdestsiz allah katına göndermek istemeyiz.
H
haleos11 yıl önce
dişçiden yüzün yarısı uyuşuk şekilde çıkmak
Bugün benim başıma gelendir. Uyuşukluktan ağzımı açsam peltek konuşuyorum. O yüzden uyuşukluk geçene kadar susmayı tercih ediyorum.
H
haleos12 yıl önce
lamborghini murcielago
`lamborghini`nin audi tarafindan satin alinmasindan sonra uretilmi$ efsane bir lamborghini modelidir. model ismi "murciélago" $eklinde yazilmaktadir ve bu ispanyolca'da `yarasa` anlamina gelmektedir. `lamborghini diablo`nun platformu kullanilarak g… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
lamborghini aventador
lamborghini'nin ürettiği 700 beygirlik 585 bin euro satış fiyatından verilecek uzay mekiği görünümlü otomobili.
H
haleos12 yıl önce
aalesund
~ukte~ tam adı Aalesunds FK olan `norveç` menşeili futbol takımı. Norveç 1. ligi'nde mücadele eden ve `turuncu` `mavi` renklere sahip olan takım, maçlarını `aalesund`'daki 11.000 kapasiteli Color Line stadyumu'nda oynar.
H
haleos12 yıl önce
karizmatik lider
aynı cümle içinde, aynı örnekte kullanmak istemezdim ama, örnek olarak `adolf hitler` ve `mustafa kemal atatürk` ün gösterilebileceği liderlerdir. ~örnekler çoğaltılabilir~
H
haleos12 yıl önce
sophie turner
1996 doğumlu oyuncu. `game of thrones` dizisinin sansa'sı. bir de süper model sophie turner vardır. karıştırılmamalıdır.
H
haleos12 yıl önce
sophie turner
1996 doğumlu oyuncu. `game of thrones` dizisinin sansa'sı. bir de süper model sophie turner vardır. karıştırılmamalıdır.
H
haleos12 yıl önce
natalia poklonskaya
Japonya ve Çin'de bir internet fenomeni haline gelen kadın. Etnik Rusmuş, Ukrayna'daki isyanları nazist olarak görüp istifa etmiş, istifası kabul edilmeyip tatil için memleketi Kırım'a gönderilmiş, orda da Kırım Parlamentosu tarafından Askeri Başsavc… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
dünya nın en karizmatik gol sevinci
(img:#596221)
H
haleos12 yıl önce
yaran duvar yazıları
bursa da bir altili ganyan bayisinde( kahvehane tadinda olanlardan) televizyonun altina asilmis, inanilmaz yazi. -`lütfen bagirmayin, atlar sizi duyamaz`.. yıllar sonra gelen edit: orjinal başlık etrafta görülen yaran yazılar idi.. edi… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
yazarların evcil hayvanlarının capsleri
sözlük yazarlarının besledikleri hayvanların resimleridir, bekliyoruz arkadaşlar. yakışıklı oğlum: http://www.hizliresimyukle.com/ubqF
H
haleos12 yıl önce
yazarların evcil hayvanlarının capsleri
sözlük yazarlarının besledikleri hayvanların resimleridir, bekliyoruz arkadaşlar. yakışıklı oğlum: http://www.hizliresimyukle.com/ubqF
H
haleos12 yıl önce
geirangerfjord
Norveç'in en ünlü tatil rotalarından biri. Doğa harikası bir fiyorddur, Mayıs Haziran ayında dağlardaki karların erimesiyle oluşan kollu "7 kızkardeş şelaleleri" ve harika yeşilliği ile kafa dinlenmesi için tanrının insana sunduğu dünyevi bir cennet… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
serval
kedigillerden, uzun bacaklı, desenleri vaşağa benzer bir hayvan. http://en.wikipedia.org/wiki/serval http://au.geocities.com/wildcatgallery/servals.htm http://www.pbase.com/paulca/more_big_cats
H
haleos12 yıl önce
mikasa ackerman
`shingeki no kyojin` isimli muhteşem animenin 3 protagonistinden biri ve kesinlikle hikayenin en sevilesice karakteri. Dehşet soğuk bir kararlılığa ve doğuştan gelen dövüş ve denge skillerine sahiptir. 3d Motion Gear'ı kullanım stili ile tüm garnizon… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
jean kirschtein
`shingeki no kyojin` isimli dehşet-ül şahiyane animenin en taş karakterlerinden biri. Serinin başrol karakterlerinden `Eren Jaeger` in başlıca rakibi, aynı zamanda Eren'in üvey kızkardeşi `Mikasa Ackerman` ın da platonik aşığıdır. 104. Eğitim Birliği… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
H
haleos12 yıl önce
elena korikova
`kürşat tüzmen` le aşk yaşadığı iddia edilen rus oyuncu.
H
haleos12 yıl önce
sözlükçülerin maskeli baloda takacakları maskeler
geceleri aklıma gelen en saçma en malca düşüncelerden biri, oysa ki herkesin taktığı kendine lan mojo. neyse böyle bir maskeli balo düzenlenirse benimkisi kesinlikle behlül maskesi olacak.
H
haleos12 yıl önce
ben affleck
15 ağustos 1972 california doğumlu aktör, yönetmen. bir zamanlar `jennifer lopez`'le takılmışlığı da vardır. [`başlık başa kaldı düzeltmesi`]
© copyright 2005 - 2026