bugün
H
hakyamarina8 yıl önce
rihanna fenty beauty
(img:#1527493) (img:#1527494) Anlaşma yaptığı bütün markaların (puma,MAC,sephora vs..) en çok satılmasının sebebi kadının yeni makyaj serisi. Kadın 40 farklı renk tonu seçeneğiyle fondoten çıkarmış. Bu gün itibariyle tanıtımını yaptı.
H
hakyamarina8 yıl önce
rihanna fenty beauty
(img:#1527493) (img:#1527494) Anlaşma yaptığı bütün markaların (puma,MAC,sephora vs..) en çok satılmasının sebebi kadının yeni makyaj serisi. Kadın 40 farklı renk tonu seçeneğiyle fondoten çıkarmış. Bu gün itibariyle tanıtımını yaptı.
H
hakyamarina8 yıl önce
eski sevgili akla gelince yüzdeki mimik
iyi ki de eskimiş gülümsemesi. Not: Benim değilde arkadaşımın aklına geldiyse !
H
hakyamarina8 yıl önce
kilo almışsın
(bkz: sanane lan yalak)
H
hakyamarina8 yıl önce
abd de trump karşıtı gösteriler
İlgiyle takip ettiğim gösterilerdir. (img:#1236519)
H
hakyamarina8 yıl önce
tırnağım hakkında yorum yapın
(img:#1505329) Klavye tuşlarından uzunlugunu tahmin edebilirsiniz. Geçenlerde kadıköy metrosunda yanlıslıkla bi teyzemin kolunu çizdim, çok fena beddua etti. Özür dilerim kendisinden.
H
hakyamarina8 yıl önce
tırnağım hakkında yorum yapın
(img:#1505329) Klavye tuşlarından uzunlugunu tahmin edebilirsiniz. Geçenlerde kadıköy metrosunda yanlıslıkla bi teyzemin kolunu çizdim, çok fena beddua etti. Özür dilerim kendisinden.
H
hakyamarina8 yıl önce
laik eğitim istemiyoruz
Defol o zaman arabistana?
H
hakyamarina8 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
H
hakyamarina8 yıl önce
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
H
hakyamarina8 yıl önce
aşık olduğun insanı bir görselle anlat
Hani Sesi soluğu, nefesi, yüzü, gözü, saçları, bedeni zamanla silinir. Günden güne yok olur ya hafızanda. Cismini Hatırlayamazsın, bir süre sonra tümüyle metafordur. Bundan sonra Bu çağrışımın içinde hayat bulur, anımsanır. Ve seni, en çok seni, sevg… devamını gör
H
hakyamarina9 yıl önce
çatıdaki defter
(img:#1388800) Bu defteri buradan nasıl alabiliriz? Çok akıllı bir arkadaşım oraya atıvermiş de.. taktik bekliyoru.
H
hakyamarina9 yıl önce
hayata karşı duruşunuz
(img:#889192)
H
hakyamarina9 yıl önce
sözlüğe neler oluyor
sözlükte herhangi bir şey olunca sorulan soru. bende olmadı bu tür bir şey.
H
hakyamarina9 yıl önce
galerideki en güzel fotoğraf
galerinizdeki en güzel fotoğraf sorusudur.
H
hakyamarina10 yıl önce
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
H
hakyamarina10 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
H
hakyamarina10 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
H
hakyamarina10 yıl önce
boyunuz kaç
zannımca 1.72 küsür. bir soru.
H
hakyamarina10 yıl önce
boyunuz kaç
zannımca 1.72 küsür. bir soru.
H
hakyamarina11 yıl önce
uludağ sözlük hakkında acımasız gerçek
uludağ sözlük inci sözlük yüzünden çok kan kaybetmiş. uzun süredir yazarı olduğum uludağ sözlükte online üye sayısı ibretlik* sayılarda. ekşi sözlüğe üye olamayıp uludağ sözlükte yazar olan çakallar** artık bu özelliklerini daha rahat ortaya çıkarab… devamını gör
H
hakyamarina11 yıl önce
mavi gözlü zenci
bir korku filmi efekti. iki zıt rengin aynı odakta toplanması pek estetik durmadığı gibi, korkunç da olabilir.
H
hakyamarina11 yıl önce
rihanna
(bkz:a million miles away ) (bkz:unfaithful) isimli slow şarkılarıyla bu işin kralı olduğunu kanıtlamış şarkıcıdır. söz desen söz, müzik desen müzik, güzellik desen bitter çikolata.. (bkz:anne hazırlan rihannayı istemeye gidiyoruz)
H
hakyamarina11 yıl önce
rihanna
(bkz:a million miles away ) (bkz:unfaithful) isimli slow şarkılarıyla bu işin kralı olduğunu kanıtlamış şarkıcıdır. söz desen söz, müzik desen müzik, güzellik desen bitter çikolata.. (bkz:anne hazırlan rihannayı istemeye gidiyoruz)
© copyright 2005 - 2026