bugün

entry'ler (2)

tuğçe kazaz dan canlı yayında saygı duruşu

yorum yok, hem doğan karşılamakla birlikte biraz da değişik bakıyorum.

kadir mısıroğlu vs ilber ortaylı

bakıyorumda çoğu güruhlar adeta sadece kıyaslama üzerinden yorum yapmamışta kendini aşmış ve ne tür dürzü olduklarınıda ele vermiştir.
insan insan olmalı ki adam gibi eleştirmeli, zaten adam gibi eleştiri yapmayan herkese -1 verdim

Geleyim kıyaslama buradaki çoğu zavallının yapmış olduğu yorumlara bakarak Kadir MISIROĞLU diyorum
Kendi hissiyatıma gelince gene Kadir MISIROĞLU diyorum neden mi çünki anti Kemalist de ondan gerek konuşma uslubu olsun gerekse ciddiyet olsun beğeniyorum belgelerle konuşuyor en azından.
ilber e göre çok yaşlı biri ilber hayatını yaşarken güzelce Kadir MISIROĞLU avrupada orada burada Konferans veriyordu siz daha doğmamıştınız çoğunuz ne konuşuyorsunuz bu ahval nedir?

geleyim ilber hoca ya malumunuz bilen bilir geçenlerde attığı twit le tam anlamıyla gözümden düşen bir prof. ileriye gidemez
lakin sadece beğendiğim nokta konuşma şivesidir, anlatımıda iyidir amma çok laşkalaşıyor gülüyor ulan tarih anlatıyorsun bi ciddiyet be
bide insanlar birşey sorunca asabileşiyor gülmekle kızmak arasında ölecek resmen işin en komik kısmı burası zaten hadi ras gele.
© copyright 2005 - 2026