bugün
- ideal erkek boyunun 1 84 olması11
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- seri gizli artı oy veren melek13
- insan olmaya ceyrek kala12
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- ben burada ne yapıyorum hissi4
- dünya kuzenler günü5
- adnan oktar6
- nervio27
- true abazanlığı4
- 24 temmuz 20262
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- insan ömrü3
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- çocukların şımarık olması6
- put6
- true ahlaksızlığı3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- izmirli kızlar8
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 186 boyundaki erkek19
- orduspor çocukları4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- norveç futbolu5
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- tango dersi alan urfalı teyze4
- denizci içkisi2
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- anın görüntüsü7
- ahmet sezer bey11
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- olm herkes nerede lan2
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- velvet48
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- bursalı erkekler9
- gemici çakmağı3
- sabahın 6 sında uyanmak4
entry'ler (254)
kamışımıkaldırdımamcuğunadaldırdım
elimiverdimgötümüalamadım
atınınanasınısiken kovboy
enseden faruk enseden
kovboy anası
zenci yokmu zenci
ağzımdaspermin var
sikölçer
balinamemeli
elimiverdimgötümüalamadım
atınınanasınısiken kovboy
enseden faruk enseden
kovboy anası
zenci yokmu zenci
ağzımdaspermin var
sikölçer
balinamemeli
tek bir kitapla entellektüel elbetteki olunmaz amma tutunamayanları anlamak içinde 2-3 kitap okumak yetmiyor diyebiliyorum sizlere.
bokla arası iyi olan her fırsatta götünü insanların ağzına doğru tutup ağzına sıçmak istiyorum diyen boktan tiplerdir.
teoriyle ilgili papağanlaşmadan önce darwin in türlerin kökeni adlı eserini okuyup okuduğunu anladıktan sonra yorumlayıp görüş belirtmen gereken teoridir.başkasının düşündüklerini başkalarının okuduklarını başkalarının yorumladıklarını taklit eden birisi olmak yerine araştır oku düşün .beğenmedin darwin ne yapmış evrim ne demek darwin kim darwin dinsizse sen nesin bir bak bakalım .
dr. house.
dindar olmayan bir insanın herhangi bir insan kadar terbiyeli akıllı nazik çagdaş anne babasını ve toplumu seven faydalı bir birey olabileceğini ifade eder.
herhangi bir ortamda bozuk varmı sorusu yöneltiğinde üzerine alınıp evet var burda anlamında götünü o yöne çeviren adamdır.
fransızların tüm karakteristik ve ulusal özelliklerini bünyesinde toplamış yazar.
dr.house
spartacus
merlin
24
prison break
the tudors
mad men
angels of america
lost
gossip girl
game of thrones
the simpsons
smalville
leverage
desperate housewiwes
spartacus
merlin
24
prison break
the tudors
mad men
angels of america
lost
gossip girl
game of thrones
the simpsons
smalville
leverage
desperate housewiwes
at,gergedan,vb. iri cüsseli hayvanların üzerinde ,götünde,yaşayan sinekler (bok sineği gibi)parazitler vardır.hayvanın üzerinde ve bokun içinde yaşayıp boktan beslendikleri için kendilerini bir bok zannedip hayvanı kendilerinin yönettiğini zannedip ilke kurmak gibi boktan hayallere sarılırlar.
cesur ve güçlü olmak
karizmatik olmak
para ve iktidar sahibi olmak.
karizmatik olmak
para ve iktidar sahibi olmak.
sizi elde ettiginde tam anlamiyla kolesi oldugunuzda ve eldeemek isteyecegi yeni avini buldugunda gider.
atın götünde yaşamını sürdüren ve o yaşama layık olan sineğin hissettiği ayrıcalıktır.
kadınlarla ilgili bu yargılamaları genellemeleri yapmadan önce şundan emin olmak gerekir annem başka bir erkeğe sakso çektimi;annem evlenmeden başka bir erkekle anal sanal bir beraberliği oldumu kızkardeşimde var ablamda teyzemde halamda var benimde olabilir güzel bir kızım ve izmirde doğabilir sende bir fahişeninin çocuğu olarak doğabilirdin bu kimin elinde?onun için konuşmadan önce düşünmek lazım ağzım boşmu dolumu ve doluysa özellikle ağzında kendi malafatını emiyorsan hiç konuşmamak lazım.
- Söylesene nasıl oluyor da sıradan bir insana, masum birine bakıp sonra da onu öldürebiliyorsun?
+ Masum mu? Kim, sen mi?
- Cinayet konusunda öyleyim kesinlikle.
Sadece cinayet her canlı şöyle ya da böyle bunu yapıyor. Mesela ormanı ele al. Türler, diğer türleri öldürüyor. Buna orman da dahil, sadece adına cinayet değil endüstri deniyor. Ama ölmeyi hak eden pek çok kişi tanıyorum.
+ Masum mu? Kim, sen mi?
- Cinayet konusunda öyleyim kesinlikle.
Sadece cinayet her canlı şöyle ya da böyle bunu yapıyor. Mesela ormanı ele al. Türler, diğer türleri öldürüyor. Buna orman da dahil, sadece adına cinayet değil endüstri deniyor. Ama ölmeyi hak eden pek çok kişi tanıyorum.
“insanlar bu çekimi gördüklerinde “aman tanrım, bu korkunç” diyecekler ve aksam yemeklerini yemeye devam edecekler, hepsi bu.hotel ruanda.
kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar.
bodyguard sikerim.
geçmişi olmayan adam sikerim.
züğürt aga sikerim.
eşkiya sikerim.
geçmişi olmayan adam sikerim.
züğürt aga sikerim.
eşkiya sikerim.
babam için sikerim.
iyi kötü çirkin sikerim.