bugün

entry'ler (14)

kızlara yakışmayan davranış şekilleri

Sigara içmek, alkol kullanmak, küfürlü konuşmak ve en önemlisi önüne gelen her erkekle muhabbet etmek.

türk sinemasının en iyi filmi

Türk Sinemasının gelmiş geçmiş en büyük bütçesi ile çekilmiş olan Fetih 1453.

emeklilik yaşının 65 e çıkarılmak istenmesi

Bence çıkarılmamalı. 65 yaş emeklilikle yeni memur alımları azalıyor. bırakın da birazda gençler çalışsın.

otobüste ağlayan bebekler

uykusuzluğun sebebi onlar. yazık onların annelerine.

one direction

sesleri bence gayet güzel öncelikle bunu kabul etmeliyiz. şarkılarındaki anlamların çok saçma olduğunu da söyleyebiliriz. justın bieber diyerek rezil etmeyelim grubu.

kürt lere evini kiralamayan ev sahibi

haklı olabilir. Sonuçta evinde neler olup bittiğini takip etmesi gerekecektir. bu yüzden istememesi gayet normal bence.

sevmediği bir erkek ile sarılıp uyuyan kız

başkasını sevip aşk acısı çeken kızdır. yanındakine aşık olma çabası içinde olan kızdır büyük ihtimalle. yazık ikisine de.

penguen

Gayet güzel bulduğum bir mizah dergisi. Siyaseti eleştirir kendisi. Güzel eleştiri.

bir kadın tarafından hiç reddedilmemiş erkek

Umursamaz erkektir. umursayan erkek reddedilir ki tekrar gelsin umursamayanı reddetmeyi beceremez kızlar.

doğum kontrolü diye diye soyumuzu kuruttular

kadınları anlamayan bir insan söylemi. özgürlük dışıdır bence

okuduğu her romanı aklında tutan insan

işte o benim. severek okuyan insandır hafızası kuvvetli romanlarını okumak için özenle seçen insandır.

converse giymek

rahat bir seçimdir converse giymek. ayrıcalık falanda değildir bence her insanın giyebileceği sıradan bir ayakkabı kendisi.

rus kızını hiç güzel bulmuyorum diyen türk kızı

Türk kızı olmama rağmen kıskanç olduğunu düşünüyorum. Gayette güzeller açıkçası o nasıl bir yaratılıştır.

evlenelim deyince ayrılan erkek

işin dalgasında olan, kızı sevmeyen erkek.
© copyright 2005 - 2026