bugün
- türk müsün türkiyeli misin12
- nasıl birisiniz6
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ayrılık6
- milli muharip uçağı kaan2
- rüyada nervio yu görmek8
- hırvatistan12
- anın görüntüsü16
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- yunanistan29
- alin2
- ispanya daki göçmen krizi8
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ölüm5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- gecenin rap şarkısı3
- yazarların ruh hali3
- favori coldplay şarkınız4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- gecenin şarkısı3
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- her gün alkol almak4
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- japonya23
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- en son aldığınız iltifat14
- oyum ak partiye3
- tonlu diller2
- sözlükteki derin yapılanma4
- irmik helvası vs un helvası18
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması7
entry'ler (79)
adli nöbetim var, iste ölü muayenesi, otopsi falan öyle gececek. csi suriye ekibinden olmak kolay degil.
dostum kız demişsin ama bu montofon ineği.
TUSa 66 gun 1592 saat kalmis olması. Sinava hic hazır degilim sözlük. 24 yasindaysaniz, işe gidiyorsanız ve aynı zamanda ders Çalışmak zorundaysaniz hayat gercekten cok zor.
Grey's anatomy-doktorlar
yaz kış boxer-Çorap ikilisiyle uyuyan türk erkeğini rahatsız eden durum.
175 boyunda 54,5 kiloyum. Zayıf olmama rağmen basenim var ama No selulit yani. Bekarım. Zeki Çevik atletik kendine güvenen dosu killi turk erkeği arıyorum.
mmmhh Çilek tadında bir kulüp, o degil de baskanın futbolcu tarifleri Çok ilginc. GüÇlü, uzun boylu, sarisin bir futbolcu transfer etmek istiyoruz diye aÇıklama yapmalar...galatasaray hakkında bisi diyemem ama kulüp başkanının cok romantik olduğu ortada
kuduran essek basina görür.
1 hafta sonra hayatimi tamamen degistirecek bir sınava giricem ve ben hiÇ hazir degilim sözlük. ders de calismiyorum calisamiyorum, resmen hayatimi erteledim. ben ne zaman bu kadar umursamaz oldum bilmiyorum.
baslik 'yakisikli,zeki, kulturlu ve yalniz kiz' olsaydı aa ben diycektim. Ayrıca boyle bı erkek yok tanımlamak icin uğraşmayın fazla
Sigara dumanından boğulmaya sebebiyet verebilir.
Grup 84- soyle, şarkıya bayilmiyorum ama surekli mirildanirdi kerata
Olaylara tepkisiz kalan insan ve gayet umursamaz dunya yansa donup de noluyo diye bakmayacagi halde cok duyarliymis gibi davranan insan. nefret gelsin hepsine.
Aziz Yıldırım yine hocamiza güvenin o bizi şampiyon yaptı, Türkiye kupasını kazandırdı diye aÇıklama yapacak, taraftar yine sac bas yolacak. Hayır anlamıyorum şimdiye kadar baskan hiÇ bı teknik adama bu kadar tolerans göstermedi. Aziz yildirimla Aykut Kocaman'ın arasında ne var? Noluyor cok merak etmekteyim.
duz takla bile atamayan ogrencilerdir.
Ok diye cevaplayanin bi üst modelidir. Adam cümle kurmus daha nolsun.
hep ders calışma, haftada bi kez de olsa kuaföre git, bak sana hep Çirkin inek kiz gözüyle bakacaklar, heyy kime diyorum bak hala test cozuyo
zayifladi zayifladi cipcirkin oldu, behlul oldugu gunleri ozluyoruz yemin ediyorum
cep telefonunun ilk ciktigi zamanlar modaydi ama artik boylelerini goremiyoruz, iyi ki de gormuyoruz. Cep telefonu modellerinin gelismesinin de bunda payı var tabi. Adam iPhone nunu samsung galaxy S3 unu oraya sıkıştıracak değil haliyle, kiyamaz. artik elde taşımak nereye giderse gitsin masanın üzerine koymak moda
bir antep lahmacunuyla yarışamaz, ha yine de severiz yöresel tatlar korunsun tabi.