bugün
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay9
- queen feristah6
- yılbaşına az kalması6
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadan yanaşıp selektör yapan it11
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- tarık tarcan3
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor12
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- küçük prens okuyan yetişkin erkek3
- gocu22
- device connected3
- velvet57
- sözlük yazarlarının çayları9
- sanat sepet tayfa2
- alma mater yuzır3
- atakürtçüler3
- yeni parti39
- arabayı yavaş süren tipler5
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- sözlük kezoları9
- parmak patates vs elma dilim patates10
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- katatespizartmasi19
- psikopat erkek seven kızlar7
- güvenilir yazar5
- ilgi isteyen kız4
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- havanın buz gibi olması6
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en son ne zaman altınıza işediniz2
- mercimek çorbası6
- ona bir şey söyle7
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- erkeklerin biraz şey olması8
- öbür sözlük4
- iştahın kapanması8
- havanın kapalı olması3
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- soğan salatası7
entry'ler (79)
adli nöbetim var, iste ölü muayenesi, otopsi falan öyle gececek. csi suriye ekibinden olmak kolay degil.
dostum kız demişsin ama bu montofon ineği.
TUSa 66 gun 1592 saat kalmis olması. Sinava hic hazır degilim sözlük. 24 yasindaysaniz, işe gidiyorsanız ve aynı zamanda ders Çalışmak zorundaysaniz hayat gercekten cok zor.
Grey's anatomy-doktorlar
yaz kış boxer-Çorap ikilisiyle uyuyan türk erkeğini rahatsız eden durum.
175 boyunda 54,5 kiloyum. Zayıf olmama rağmen basenim var ama No selulit yani. Bekarım. Zeki Çevik atletik kendine güvenen dosu killi turk erkeği arıyorum.
mmmhh Çilek tadında bir kulüp, o degil de baskanın futbolcu tarifleri Çok ilginc. GüÇlü, uzun boylu, sarisin bir futbolcu transfer etmek istiyoruz diye aÇıklama yapmalar...galatasaray hakkında bisi diyemem ama kulüp başkanının cok romantik olduğu ortada
kuduran essek basina görür.
1 hafta sonra hayatimi tamamen degistirecek bir sınava giricem ve ben hiÇ hazir degilim sözlük. ders de calismiyorum calisamiyorum, resmen hayatimi erteledim. ben ne zaman bu kadar umursamaz oldum bilmiyorum.
baslik 'yakisikli,zeki, kulturlu ve yalniz kiz' olsaydı aa ben diycektim. Ayrıca boyle bı erkek yok tanımlamak icin uğraşmayın fazla
Sigara dumanından boğulmaya sebebiyet verebilir.
Grup 84- soyle, şarkıya bayilmiyorum ama surekli mirildanirdi kerata
Olaylara tepkisiz kalan insan ve gayet umursamaz dunya yansa donup de noluyo diye bakmayacagi halde cok duyarliymis gibi davranan insan. nefret gelsin hepsine.
Aziz Yıldırım yine hocamiza güvenin o bizi şampiyon yaptı, Türkiye kupasını kazandırdı diye aÇıklama yapacak, taraftar yine sac bas yolacak. Hayır anlamıyorum şimdiye kadar baskan hiÇ bı teknik adama bu kadar tolerans göstermedi. Aziz yildirimla Aykut Kocaman'ın arasında ne var? Noluyor cok merak etmekteyim.
duz takla bile atamayan ogrencilerdir.
Ok diye cevaplayanin bi üst modelidir. Adam cümle kurmus daha nolsun.
hep ders calışma, haftada bi kez de olsa kuaföre git, bak sana hep Çirkin inek kiz gözüyle bakacaklar, heyy kime diyorum bak hala test cozuyo
zayifladi zayifladi cipcirkin oldu, behlul oldugu gunleri ozluyoruz yemin ediyorum
cep telefonunun ilk ciktigi zamanlar modaydi ama artik boylelerini goremiyoruz, iyi ki de gormuyoruz. Cep telefonu modellerinin gelismesinin de bunda payı var tabi. Adam iPhone nunu samsung galaxy S3 unu oraya sıkıştıracak değil haliyle, kiyamaz. artik elde taşımak nereye giderse gitsin masanın üzerine koymak moda
bir antep lahmacunuyla yarışamaz, ha yine de severiz yöresel tatlar korunsun tabi.