bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı44
- milli maçı izlemeyen erkek10
- vincenzo montella6
- avustralya milli futbol takımı4
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kenan yıldız2
- zall yüzünden gol yememiz5
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- kemal kılıçdaroğlu14
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak10
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
- ioçk adam mıdır2
- dalmaçyalı köpeğin beneklerine iğne batırmak2
- tutulan takım gol yiyince maçı kapatmak3
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey derhal sözlüğe2
- isviçre'nin nüfusu 10 milyonla sınırlama referandu3
- avustralya 0 türkiye 73
- en iyi antidepresan18
- su molası3
- ümit özdağ2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması12
- uğurcan çakır'ın kova olması2
- arda güler5
- gammazlar çetesi18
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması4
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddiası2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni2
- chp'nin hali ne olacak58
- anın görüntüsü22
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- 42 bin entry girmek2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık2
- yalnızca milli maç izleyen erkek2
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- avustralyalıların iri yarı olması2
- şirinler köyüne yeni şirin13
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- sözlükte yazmanın faydaları8
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- bulgar uzunhavası2
- adhdli amelia2
- bir şeyler söyle8
entry'ler (35)
aralarında olduğum topluluk.
giyen kişi eğer bilim insanıysa da olağandır. tıp fakültesi mezunlarına özel bir giysi değildir beyaz önlük.
(bkz: küfür)
rusça genç adam, delikanlı manasına gelir. rusyada adı bilinmeyen gençler bu şekilde çağrılır.
bilgi çağında yaşadığımızı söylüyorlar. bilgi artık güçmüş, herşeymiş. insanlar bildikleri kadar önemliymiş. peki madem böyle, ne diye yayarız bütün bilgilerimizi facebook gibi sitelerde? cevap insanın içindeki gizli ünlü olma isteği ve teşhircilik duygusu olsa gerek. giriyoruz facebook a bakıyoruz...hedef hakkında edinebileceğimiz bilgiler; adı soyadı, doğum tarihi, memleketi, okuduğu okullar, arkadaşlık yaptığı insanlar, çevresi, işi, ilişkileri, yaşam tarzı...aile albümünü facebook da koyanlar da cabası. kısaca facebook ile ufak çaplı sağlam bir istihbarat çalışması yapılabilinir. kim yapar niye yapar orasını bilemem ama insanın bütün mahremini bu şekilde dağıtması ne derece doğru tartışılır.göz önünde olan ünlü insanların bile haklarında bu kadar çok şeyi bilmiyoruz.yanlış ellerde büyük bir silah facebook.
başka hiçbir ülkede olmayan çılgınlıktır. bütün dünyada bu bakımdan brezilyayla yarışıyormuşuz.belki de geçmişizdir.bu alanda ingiltere ve japonya gibi ülkeleri bile geride bırakmışız.msn nin %300 lük oranla en çok büyüdüğü ülke de yine türkiye.rusyada, almanyada icq kullanılıyorken, amerika bile aol a geçmişken nedir bu msn çılgınlığı anlamıyorum. hayır, microsoft düşmanı değilim kullanılsın tabi ama bir ülkede alternatif bir im da mı olmaz?
en pahallığı faturayı kendimin ödediğine inanarak doğruladığım önerme.
internet 2 ay kullanılıp apar topar yurtdışına gitmiştim.yaklaşık 2 ay sonra internet kendiliğinden kesilmiş ama fatura gelmeye devam etmiş.olaydan 6 ay sonra geri dönüldüğümde biriken toplam borcun bir servet olduğunu farkettim. türk telekoma gittim sordum.meğer bu uyanıklar zaten dünyanın en pahallı internetini satıp yanında bir de kol gibi aylık sabit telefon ücretini dayattıkları yetmiyormuş gibi internetimi borçtan dolayı kesip sabit ücretten aynı faturayı kesmeye devam etmişler.
şimdi bir dakika...ortada alınan mal veya hizmet yok ama ücret talep ediyorlar. e peki kesmeyin interneti borcum borç olsun nasılolsa geliyor ama interneti de kullanayım, yok öyle!
hayatımdaki en büyük kazığı yedim ve hiç kullanmadığım kesik internetin parasını ödedim bununla da kalmayıp hiç kullanmadığım kesik telefonun parasını da dayadılar.tecavüze uğramış gibi hissettim.Allah belanı versin telekom.
internet 2 ay kullanılıp apar topar yurtdışına gitmiştim.yaklaşık 2 ay sonra internet kendiliğinden kesilmiş ama fatura gelmeye devam etmiş.olaydan 6 ay sonra geri dönüldüğümde biriken toplam borcun bir servet olduğunu farkettim. türk telekoma gittim sordum.meğer bu uyanıklar zaten dünyanın en pahallı internetini satıp yanında bir de kol gibi aylık sabit telefon ücretini dayattıkları yetmiyormuş gibi internetimi borçtan dolayı kesip sabit ücretten aynı faturayı kesmeye devam etmişler.
şimdi bir dakika...ortada alınan mal veya hizmet yok ama ücret talep ediyorlar. e peki kesmeyin interneti borcum borç olsun nasılolsa geliyor ama interneti de kullanayım, yok öyle!
hayatımdaki en büyük kazığı yedim ve hiç kullanmadığım kesik internetin parasını ödedim bununla da kalmayıp hiç kullanmadığım kesik telefonun parasını da dayadılar.tecavüze uğramış gibi hissettim.Allah belanı versin telekom.
mühendislerin çoğunun kendini ifade etme açısından zayıf olmalarını göz önünde bulundurarak, abartılı ama doğru bir önermedir.
deli bok
insanımızın, gençlerimizin artık bazı şeyleri sorgulamaya başladığının belirtisidir. sorgulamaktan zarar gelmez.
insan hayatına verilen değere, polis ve devlet terörü istemeyen tepkisini ortaya koyabilen insanlara sempati duyan türktür. tek istediği belki de kendi insanının koyun olmamasıdır.
ince bellide günde en az 40 bardak çay içmektir.
patlamış mısırın verdiği susuzluk hissi insanı daha çok içmeye zorlar. susadıkça çay söyleyen insan da çayla beraber mısır yemeye devam eder. bu döngü böyle sürerek gider ve bir bakmışsınız ki esnaf gibi çay içmişsiniz. (bkz: esnaf gibi çay içmek)bunu çok iyi bilen işletmeciler de bazı kafe tarzı mekanlarda çay söyleyen müşteriye dayarlar patlamış mısırı ya da aynı işleve sahip yer fıstığını. hem maliyeti ucuzdur daha sonra susayan müşterinin peşpeşe söyleyeceği çaylarla karşılarlar nasılolsa masrafını.
emperyalist güclerin bir oyunudur bu. işletmecilerin psikolojik taktiklerinden biridir.
(bkz: birayla gelen bedava fıstık)
(bkz: çayla gelen bedava patlamış mısır)
(bkz: birayla gelen bedava fıstık)
(bkz: çayla gelen bedava patlamış mısır)
Batı sibiryada rusya federasyonu altındaki yamal, Khanty-Mansi bölgelerinde mansi lerle beraber yaşayanyaşayan çekik gözlü yerli halk.Aynı adlı dillerini konuşurlar kendilerine Khanti, Khande, Kantek de derler. eskimoların akrabalarıdır.Hatta doğrudan eskimolardır diyebiliriz. Balıkçılık ve avcılıkla geçinirler. geyik yetiştiriciliği de yaparlar.balıkla beslenirler öyle ki biz nasıl ekmek yiyorsak memlekette bunlar da öyle balık yerler.
şamanizm gibi eski inançlarını koruyanları varsa da geneli hristiyan ortodokstur ama pek öyle inanmazlar. tanıdıklarım arasında vaftiz olan bile yoktu. yine enteresandır çoğunlukla kadın oluyorlar erkek nadir oluyor hantilerin.
şamanizm gibi eski inançlarını koruyanları varsa da geneli hristiyan ortodokstur ama pek öyle inanmazlar. tanıdıklarım arasında vaftiz olan bile yoktu. yine enteresandır çoğunlukla kadın oluyorlar erkek nadir oluyor hantilerin.