bugün
- tai lung43
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- kendini eleştirebilen insan7
- büyü yapan sözlük yazarları8
- salça yapan sözlük kızı10
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı15
- victor osimhen8
- enayimiknatisii21
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi3
- hangi yazar hangi yazara4
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması3
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- kinoa çorbası4
- sibel can'ın kilo alıp verdiği dönem3
- manipülasyoncu kişilik bozukluğu3
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- sözlüğün en taşaklı kadını2
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- askerde yaşanılan zorluklar4
- şeytan'ın ağır işsiz olması2
- izmirbeyefendisi6
- sözlükte galiba kavga olmuş hissi4
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir2
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- bacha bazi3
- seri eksicinin parfümü2
- anın görüntüsü22
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- sarapci koala55
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- uzaylılar3
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- gemi2
- adana demirspor5
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- tebliğciler3
- keçiboynuzu5
- israiliyat2
- melih gökçek'in şüpheli sıfatıyla ifade vermesi2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci10
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sevgilinin erkek kadın kuaförüne gitmesi2
- erkekler niye sünnet edilir2
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- başlıkta tek eksilenen entry'nin sana ait olması3
- islam daki faiz yasağı vs tora daki yasak2
entry'ler (14)
oda arkadaşımın vardı, not ortalaması 3.90 bir şeydi, bu hastalık sayesinde yüksek alıyor derslerden diye düşünürdüm. bir ara bende de olsun istemiştim........
oda arkadaşımın vardı, not ortalaması 3.90 bir şeydi, bu hastalık sayesinde yüksek alıyor derslerden diye düşünürdüm. bir ara bende de olsun istemiştim........
Kötüdür.
burda çaya sallayan herkes evde yedi yirmi dört çay içmiyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum
kız olduğumdan mı bilmiyorum ama genel moodum saflık neyse sinsi olmaktan iyidir.
Ben artık sahte mutluluklar, yapmacık tavırlar görmekten sıkıldım, mutlu değilseniz bu şekilde lanse etmeyin, hoş olmuyor. Bıktım bu maskelerin ardına gizlenmenizden, kendimi atıyorum bu siteden kalanlara başarılar diliyorum.
normalleşme süreci bir anda maskeleri bi kenara atıp insanlarla iç içe gezmek olmamalı yahu, el insaf biz boşuna mı oturduk 3 ay evde dedirten türden rahat rahat hareketler...
bu dönemin tek iyi yönü budur diyebilirim bir yandan arkadaşla mesajlaşıp bir yandan cevapları yazmak, güzel aktivite.
hiç şaşmaz, sistem böyledir çünkü homo sapiensten beri süregelir bu düzen. istisna var mıdır? henüz tanık olmuş değilim. varsa nerde lütfen söyleyin
güzel sistem ve toplum eleştirilerini yakalayabileceğimiz bir menteş romanı daha... anlatım tekniği olarak sıkıcı olduğunu düşünüyorum kitapta birden fazla karakter anlatılmaya çalışıldığı için de karışıklıklar var. hayal gücü ve genel kültür bazında bakarsak, kesinlikle günümüzde takdir edilmesi gereken yazarlardan olduğunu düşünüyorum
karantina günlerinde yaşadığm genel ruh halidir. yasağımızın kalkmasıyla beraber en azından dışarı çıkıp soluklanabilir hale geldik. yine dozu fazla abartmamak lazım, Corona olmasa bile değişen hava vücudun dengesini şaşırtabiliyor.
yarınları yokmuşçasına yaşamak, carpe diem bi diğer değişle. mantıklı bi yanı var gibi sonuçta dünyaya bir kez geliyoruz, olabildiğince tadını çıkarmalı
Ben yine bunun kapitalizmin bir dayatması olduğunu düşünmekteyim sevgilim olmak zorunda değil? ayrıca yapmış olmak için sevgili yapanlardan değilim, gerçekten kafa yapımın uyduğu bir insanı bulamadım henüz ve bu devirde çok zor.