bugün
- recep tayyip erdoğan10
- z kuşağı kitap okuyor mu10
- beşiktaş11
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu7
- honore de balzac4
- dem partili yazar7
- yavuz ağıralioğlu6
- laik teyzelerin fenotipi34
- milliyetçi hareket partisi3
- selahattin demirtaş4
- yeni başlayanlar için soruşturma4
- mhp dem kardeştir ayrım yapan kalleştir3
- ekrem imamoğlu8
- kalp ritmini hızlandıran şeyler5
- hangi sözlük kızıyla ne yapmak isterdin3
- 3 numara saç kirli sakal5
- vincenzo italiano5
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı6
- geceye bir şiir bırak4
- şarapçı koala'nın denemediği ideoloji3
- kitap okumaya geç başlamak4
- haydi güzelim şeker ezelim4
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak5
- müzikten soğumak3
- özgür özel2
- zamanda geriye gitmek2
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- cumhuriyet halk partisi4
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- mansur yavaş11
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- 2 dünya savaşı'na katılmış yazarlar4
- abdülhamid'in sanat zevki3
- muhaliflere haşhaşi diyen butlancı vekil3
- huzursuz insan4
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği2
- islam barış dinidir13
- anayurt oteli2
- futbolu aşırı kafaya takmak3
- hamam oğlanı3
- pişman olmak2
- yavuz çetin2
- sanat filmi izlerken sıkılmayan insan2
- kendiyle barışık olan insan3
- akşamın konusu2
- elif şafak3
- kamp yapmaktan anlayan doğayı tanıyan erkek2
- halil konakçı'nın hatay işgalini savunması4
- devlet bahçeli5
entry'ler (14)
oda arkadaşımın vardı, not ortalaması 3.90 bir şeydi, bu hastalık sayesinde yüksek alıyor derslerden diye düşünürdüm. bir ara bende de olsun istemiştim........
oda arkadaşımın vardı, not ortalaması 3.90 bir şeydi, bu hastalık sayesinde yüksek alıyor derslerden diye düşünürdüm. bir ara bende de olsun istemiştim........
Kötüdür.
burda çaya sallayan herkes evde yedi yirmi dört çay içmiyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum
kız olduğumdan mı bilmiyorum ama genel moodum saflık neyse sinsi olmaktan iyidir.
Ben artık sahte mutluluklar, yapmacık tavırlar görmekten sıkıldım, mutlu değilseniz bu şekilde lanse etmeyin, hoş olmuyor. Bıktım bu maskelerin ardına gizlenmenizden, kendimi atıyorum bu siteden kalanlara başarılar diliyorum.
normalleşme süreci bir anda maskeleri bi kenara atıp insanlarla iç içe gezmek olmamalı yahu, el insaf biz boşuna mı oturduk 3 ay evde dedirten türden rahat rahat hareketler...
bu dönemin tek iyi yönü budur diyebilirim bir yandan arkadaşla mesajlaşıp bir yandan cevapları yazmak, güzel aktivite.
hiç şaşmaz, sistem böyledir çünkü homo sapiensten beri süregelir bu düzen. istisna var mıdır? henüz tanık olmuş değilim. varsa nerde lütfen söyleyin
güzel sistem ve toplum eleştirilerini yakalayabileceğimiz bir menteş romanı daha... anlatım tekniği olarak sıkıcı olduğunu düşünüyorum kitapta birden fazla karakter anlatılmaya çalışıldığı için de karışıklıklar var. hayal gücü ve genel kültür bazında bakarsak, kesinlikle günümüzde takdir edilmesi gereken yazarlardan olduğunu düşünüyorum
karantina günlerinde yaşadığm genel ruh halidir. yasağımızın kalkmasıyla beraber en azından dışarı çıkıp soluklanabilir hale geldik. yine dozu fazla abartmamak lazım, Corona olmasa bile değişen hava vücudun dengesini şaşırtabiliyor.
yarınları yokmuşçasına yaşamak, carpe diem bi diğer değişle. mantıklı bi yanı var gibi sonuçta dünyaya bir kez geliyoruz, olabildiğince tadını çıkarmalı
Ben yine bunun kapitalizmin bir dayatması olduğunu düşünmekteyim sevgilim olmak zorunda değil? ayrıca yapmış olmak için sevgili yapanlardan değilim, gerçekten kafa yapımın uyduğu bir insanı bulamadım henüz ve bu devirde çok zor.