bugün
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- aziz yıldırım11
- enayimiknatisii36
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- online listesinden manita beğenmek5
- insan olmaya ceyrek kala26
- evde dondurma yapmak5
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- geceye bir söz bırak7
- ismail kartal8
- limonlu dondurma4
- serhat kılıç12
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması4
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- geceye hayattan öğrendiğin bir tavsiye bırak2
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- milan skriniar5
- konuşursam yer yerinden oynar2
- ragnarın memeleri5
- seri eksici6
- yapay gerizekalılık3
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- beşiktaş8
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- evde ölü bulunmak4
- mutlu ama tekerlek olsun4
- s'i l v'e r m'i s t29
- fenerdeki utanmazlık2
- gecenin şarkısı14
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- sözlükteki şer çetesi12
- romelu lukaku3
- seni kimler aldı kimler öpüyor gıdığından2
- kulağa kulaklık başlığı kaçması3
- sözlükteki futbol başlıkları3
- ederson santana de moraes2
entry'ler (15)
Tam 15 dakikadır üşenmeyip bu başlıktaki kelimelerin birbiriyle olan bağlantısını kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. Seksin cinsel olanıyla olmayanı nasıl acaba bununla ilgili araştırma yapmaya karar verdim, haa bir de kedi fantezisini de dahil etmeliyim bu araştırmaya. En sonunda bulduğum sonuç, daha fazla saçmalama sınırlarını ihlal edemeyeceğim oldu. Susuyorum.
Rumlar kendilerini kabul etsinler diye ülkeyi bile silerler. Pardon ağız alışkanlığı ülke dedim. 12 sene yaşadım ben orada. Türkiye'li halktan zerre kadar haz almayan nüfusları 150 bin civarında olan bir azınlıkta kalkıp Türkiye ile birleşik federasyon olacak değiller ya. Sonları hayırlı olsun demek isterdim.
Lanet olası sevgi pıtırcığım benim. Seni o kadar seviyorum ki anlatamam. Elimden gelse seni bir kaşık suda boğarım. Yanlış anlama kötü olduğumdan değil tamamen sevgimden. Bana göstermediğin ilgi için, senin boğazını sıkmak istiyorum. Ama yine hümanist tarafımı ön plana çıkardım, kahretsin içimdeki hayvan sevgisi.
Genelde akşamdan kalma bir durumdur. Gece sinirden, üzüntüden kendimizi bir güzel yeriz, o kafayla uyumaya çalışırız. Al sana sabaha mis gibi iç daralması.
Hangi ülkede değil, hangi ülkede nasıl yaşadığımız önemli olan. Kendi ülkemizde bile insan gibi yaşayamadıktan sonra, nereye gitmek istediğimizin bir önemi de yok.
Ruhumu 18den kurtarabilirsem 30 yaşındayım.
Göreceli bir kavram filan değil. Güzelse güzeldir, değilse olay bitmiştir. Her olayda ,her canlıda ilk aradığımız kavram olduğu da aşikar.
Tartışmasız evcil hayvan sahibi olmak. Yine tartışmasız bu evcil hayvanın köpek olması şartıyla.
ilginç bir fantazi buhranlığı. Tabi tabi bence de kapatılsın, ne o öyle zaten çamaşırı filan. Gerek yok bence giyilmesin de .
Çağımızın trend hastalığı. Kendi elimizle ilişkilerimizi zedeleleyip, ona buna laf sokup etrefımızda insan bırakmadığımız, sonra vay efendim ne kadar iyi yalnızım diye serzenişte bulunduğumuz travma boyutumuz.
Genellikle yaz aylarında, sahil kasabalarında görülen 50 yaş ve üstü nesli tükenmemiş olan bir türdür. Sıkça yaptıkları davranışlar balkondan yan balkonları kesip, zira balkonlar iç içe olduğundan dolayı sağa sola göz süzmeleridir.
Reklam kokan hareketler bunlar. Başımız sağolsun, bir twitterimiz vardı o da Ednan Beyler tarafından kapatıldı.
Ölen her zaman öldüğüyle kalır. Ölen insanın sağcısı solcusu, siyahı beyazı olmaz. Olmamalı da zaten. Biz ne zaman bu kadar ayrımcı olduk.
Ne oldu yani şimdi erişim engellenince, daha mı rahat yönetilecek ülke yoksa kimsenin haberi mi olmayacak oynanan oyunlardan. Hangi ülkede kaos çıkınca internet erişimi yasaklanıyor. Bir şeyleri yasaklamak sorunlara çözüm getirmek bizim ülkemizde. Ellerinize sağlık.
Çocuk Suriye'li diyorlar, ne fark eder nereli olduğu ki. Hiç bir canlı dayağı hak etmez ki bu insan, bu çocuk, bu can. Nasıl bir suçluluk duygusu bastırma eylemi bu. Ne hale geldi halkımız. Gün geçmiyor ki hayret ettiklerimize bir yenisi eklenmesin.