bugün

entry'ler (20)

sözlük yazarlarını ağlatan filmler

incir reçeli,500 days of summer,veda vakti ...

cok gulen mutsuz adam

aslında duygusal olarak bir çöküntü içinde olan ama bunun üstesinden gelmeyi başarmış bir kişilik.güldüğünde bir damla da olsa sıkıntısını unutmaya çalışan adamdır

kadınını ağlatan erkek

belki ağlatmak hoşuna gidiyodur.belki bi mazoşisttir *

türk kızı

Tipik türk kızı 1.90 boyunda, manken fiziğinde yakışıklı, kariyeri ve iyi bir eğitimi olan zengin genç erkeklerle evlenmek istediğini söyler. Bu yüzden belli bir yaşa kadar kimseyi beğenmez. Fakat sonunda Şifo Mehmet boyunda, tipsiz, eğitimsiz, beş kuruşsuz tiplerle evlenirler. işin ilginç yanı, mutlu olduklarını söylerler. Aradan geçen bir kaç yıl sonra çocuk olur ve geçim derdi başlar. Ondan sonra ya kaçarlar ya da zavallı şifoya boşanma davası açarlar.

jensen ackles

supernatural dizisini izlememe vesile olan çok çekici bir aktrist.https://www.youtube.com/watch?v=BKYUtcHPQi4

kadınların en önemli özelliği

çok şeytani varlıklar olduğu kesindir.çok istedikten sonra herşeyi yapabilme kapasitesine sahiplerdir kendini bilen kadın için tabi ki.

boktan espriler

-büyük simit küçük simite ne demiş ?
-simitçik :/

cuma gününün resmi tatil ilan edilmesi

batıya daha iyi bir şekilde uyum sağlamak için yapılmış olan bir yenilikti.

çağla şikel

konuştukça saçmalayan bir manken.

banyo yaparken yapılan saçmalıklar

fışkiyeyi mikrofon farzedip lady gaga gibi şarkı söyleyip dans etmektir.

kadın götü vs erkek götü

kadında büyük olan göt sevilir.erkek de ise olmayanı.

felsefe

felsefe nietscheyle anlam kazanır .

ezberci eğitim anlayışı

felsefede daimicilik anlayışıdır.geleneksel eğitimdir.türk eğitim sisteminde malesef hala var olan bir anlayış.

beyonce

2011 billboard müzik ödülünde run the world şarkısıyla inanılmaz bir show sergileyen müthiş bir anne o artık .bir kızı olacakmış.

remember when

avril lavignenin goodbye lullaby albümünden eski eşi deryck whipleye yazmış olduğu son derece duygusal bir şarkısıdır.

hiçbir şeyi kafasına takmayan insan

hayatında bir amacı olmayan insandır. uzun yaşar ama ne fayda boş olduktan sonra.

ikizler burcu erkeği

daha bugün tartıştım bir ikizler erkeğiyle. tam anlamıyla kontrolün kendinde olmasını isteyen, herkesten daha farklı, daha bilgili, daha zeki görünmek için çabalayan, ben number oneım diyen bir boşboğaz şahısdır.

verilmiş en güzel tavsiye

sen hayata uyma, hayat sana uysun dostum.

da ayrı diye mesaj atan kişi

herkesten farklı olma düşüncesiyle hareket eden ve karşılığında cevabını hak ettiği bir şekilde alan kişidir.

öss ye son gün çalışmak

sınava hiç çalışmadan girdim dememek için.
© copyright 2005 - 2026