bugün
F
freedoman8 yıl önce
pazar sabahı kovboy filmi izleyen baba
(bkz:cowboy) niyeyse anlamsız geliyor inatla. başka bir kelime yok muydu acaba? `inek çocuk` ne allah aşkına ya? ilkokul çocukları gibi.
F
freedoman9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
freedoman9 yıl önce
anın görüntüsü
F
freedoman9 yıl önce
anın görüntüsü
F
freedoman10 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
F
freedoman10 yıl önce
anın görüntüsü
F
freedoman10 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
F
freedoman10 yıl önce
quaresma nın tatili uzatmak için kırmızı görmesi
su götürmez gerçektir.
F
freedoman11 yıl önce
efsane formalar
tabiki efsane kadronun ilk sezonundaki formadır. ayrıca sol en üstteki imzaya da dikkat. (img:#481368) (img:#481369) edit: gelen sorular üzerine; forma 1997 sezonuna ait olup arif erdem in ankaragücü maçında giymiş olduğu orjinal formadır. o dönem… devamını gör
F
freedoman11 yıl önce
diş fırçalamanın o kadar da gerekli olmaması
Mağarada yaşıyorsan gerekli değildir.
F
freedoman11 yıl önce
2015 in ilk entry lerini giren yazar arkadaşlar
şanslı arkadaşlardır. hediye alcaklarmış. le roi est mort vive le roi, istisnaibidurum, kromozomcusizofren, ucanhali, preisner, ben tekim siz hepiniz, freedoman, evrimlesmeyi unutan maymun, fireandblood, alperen544
F
freedoman11 yıl önce
varsa şekliniz kobani ye bekleriz
burda şekil yapan tüm eylemci vs kürt ne varsa kobani ye doğru yol almasını bekliyoruz. (bkz:lütfen siktiriniz gidiniz)
F
freedoman11 yıl önce
yanlış anlaşılmak
bir durumun, bir düşüncenin, bir hareketin veya tavrın karşıdaki insan tarafından farklı bir şekilde algılanması olayıdır. Eğer ki karşıdaki insan sizin için değerli biri ise, ne şekilde anladığı çok daha önem kazanır. doğrusunu açıklamak için akla k… devamını gör
F
freedoman11 yıl önce
uludağ sözlükte genelde bakire kızların olması
yaş ortalamasından kaynaklanan durumdur. siyasî görüşlerle, dinî inançlarla bir ilgisi yoktur.
F
freedoman11 yıl önce
uludağ sözlükte genelde bakire kızların olması
yaş ortalamasından kaynaklanan durumdur. siyasî görüşlerle, dinî inançlarla bir ilgisi yoktur.
F
freedoman11 yıl önce
ı am losing my fucking mind
Türkçesi lanet olası aklımı kaçırıyorum olan ingilizce cümledir. (img:#691312)
F
freedoman11 yıl önce
1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçı
galatasarayın 0-1 kazanacağı maç. gol : burak.
F
freedoman11 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
© copyright 2005 - 2026