bugün
- diamond bosphorus24
- enayimiknatisii14
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası7
- hashimoto tiroiditi3
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- kavga etmekten korkan erkek8
- tai lung24
- manyak mısınız nesiniz2
- nickten isim tahmini yapmak29
- balyoz ve ergenekon kumpasları2
- insan kaynakları6
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması2
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- yunan adaları6
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- habire12 adamdır37
- japon denince akla gelenler3
- en sevilen su markası7
- 5000 e yakın amerikan filmini özet geçmek2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- habire1259
- server'ın naneyi yemesi5
- ne olacak bu ülkenin hali4
- abberline3
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- kan sırası4
- sssilvermist19
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- aldığınız en ilginç iltifat5
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- faik öztrak3
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- izmirli kızların verici olması17
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- ben geldim naneler13
- sözlük kızlarının kombinleri23
- tememda kenka nalaka6
- fil8
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kaplan7
- ipkis efendi2
- iş bulamamak5
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- robot moderatör3
- claudian clouds kadındır12
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
entry'ler (27)
gezmeye gidecek olanlar için detaylı ve güzel bir rehber bırakıyorum: https://www.youtube.com/watch?v=tnJvTJ-fAPk
Instagram ve podcast takiplerimin ardından Ankara Route Bar'daki gösterisine gittim. Bir hayli keyifliydi. Başarılarının devamını diliyorum.
Giderken çöpleri de attırmışsanız yaşanılan huzur iki katına çıkar.
Amın görüntüsü diye okuyorum ikidir tövbe *
Bir de brain buddy ise tadından yenmez * iki kelime edemediğin kızla da fuck buddy olamıyorsun. Ama doğru kişiyle çok güzel yürütülebilen bir ilişki türü.
Evlenmeden önce dağıtan erkekten hiçbir farkı yoktur. Şu erkekler her şeyi yapar ama namuslu kız arar muhabbetini geçtiğimiz gün süper olacak *
Başlığı okuyunca ürün yerleştirme olarak canım çekti.
Eğer gelirse Türkiye'de keyifle izlenir. Antrenman, kondisyon falan filan gerekmez Mesut'a. Oynamak isterse oynar, bir pas atar gözümüzün pasını siler. Saf yetenek.
Ankara dijital reklam ajansı. Başta sosyal medya yönetimi olmak üzere video ve fotoğraf çekimi, web tasarım ve grafik tasarım gibi konularda hizmet veriyorlar. Yeni nesil, başarılı ajanslardan bir tanesi. internet sitesi: https://www.lumosjans.com
Bi Call of Duty Mobile değildir. Nedense COD oynamaktan daha çok zevk alıyorum. Son zamanlarda çok fazla hile kullanan var.
Saçma bir önerme. Türkiye bu konuda en zengin bölgelerden biridir. Sarışınından esmerine çekik gözlüsüne kadar geniş bir çeşitliliğe sahiptir.
Ankara'nın Çayyolu semtinde, Alacaatlı Mahallesi'nde bulunan piknik alanı. ''Kendin pişir, kendin ye.'' tarzın hizmet veriyor. Oldukça ilgili çalışanlara sahip ve iyi hizmet veriyorlar.
Bi PES 19 değildir. Hala PES'ten aldığım keyfi FIFA'dan alamıyorum. Hep bir şeyler eksik. Görseller, hareketler falan tamam ama oyun zevkini vermiyor.
lord kamarasından.
Ankara şehir rehberi olarak yayın yapan internet sitesi. 2014 yılında kurulmuş ve bu alanda şehrin en eski oluşumlarından biri. http://www.laankara.com adresinden ulaşılabilir.
Hiç çekilmez, uzak durulması gerekir. Hele bir de bu tiplerin sürekli eski sevgilisinden bahsedenleri vardır. Bir süre sonra resmen Gönül Abla'ya dönersiniz.
Ortamın havasını anında değiştirir. Hele beklenmedik bir misafirlikte falan ayakkabıları çıkartıp o çorapların kokusunu ortama salmışsanız, vay halinize.
Otomatik vites, Manuel Fernandes. Türkiye'deyken çok severdim, aklı başında ve iyi bir top kontrolüne sahip. Türkiye'ye gelen en kaliteli oyunculardan biridir kanaatimce.
Bu akşam Galatasaray'a karşı gol atabilir. Gol atmasa bile attırabilir.
Bu akşam Galatasaray'a karşı gol atabilir. Gol atmasa bile attırabilir.