bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı29
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri21
- sözlük yazarlarının kekleri5
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- hava soğudu ulan8
- ailem güvende7
- restoran görünce çocuğunun gözlerini kapatan insan4
- enayimiknatisii8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri7
- sözlükte 15488 gammaz olması10
- mazotun 100 lira olacağı tarih12
- video hazırlamak5
- ak partililerin apoya villa yaptırması29
- naruto dayi7
- evlenmek istememenin garip karşılanması6
- viski kola11
- türbanlıyla bakışmak3
- hasta çocukları için el açtırılan babalar4
- patronunuzun whatsapp profil fotoğrafı5
- hamas19
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz27
- chp bu ülkenin geçmişi ve geleceğidir3
- kürtaj dede6
- quran2
- her akşam kocasına kuruyemiş hazırlayan kadın6
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi8
- düşün ki o bunu okuyor3
- harp okulu öğrencilerinden korkan padişah3
- ılık su içen erkek8
- g i l d e d l i l y12
- bugün ne oldu4
- true denen ahlaksız4
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- pipet kullanan erkek8
- mazotun litresi 96 lira13
- local de çalışıp production da patlayan kod2
- latte2
- gözü yüzüğe gülen taze söğüt dalısın2
- gokyuzunun silinen rengi16
- burcunu açıklamayan insan18
- acı kıyaslamak3
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi3
- ekonomi çok iyi7
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı27
- türkiye'nin en kuzeybatısının edirne olması3
- sözlük erkeklerinin 80 ler de çekildiği fotoğraf7
- spor yapmayan erkek7
- bu saatte hamburger yenir mi10
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
entry'ler (27)
gezmeye gidecek olanlar için detaylı ve güzel bir rehber bırakıyorum: https://www.youtube.com/watch?v=tnJvTJ-fAPk
Instagram ve podcast takiplerimin ardından Ankara Route Bar'daki gösterisine gittim. Bir hayli keyifliydi. Başarılarının devamını diliyorum.
Giderken çöpleri de attırmışsanız yaşanılan huzur iki katına çıkar.
Amın görüntüsü diye okuyorum ikidir tövbe *
Bir de brain buddy ise tadından yenmez * iki kelime edemediğin kızla da fuck buddy olamıyorsun. Ama doğru kişiyle çok güzel yürütülebilen bir ilişki türü.
Evlenmeden önce dağıtan erkekten hiçbir farkı yoktur. Şu erkekler her şeyi yapar ama namuslu kız arar muhabbetini geçtiğimiz gün süper olacak *
Başlığı okuyunca ürün yerleştirme olarak canım çekti.
Eğer gelirse Türkiye'de keyifle izlenir. Antrenman, kondisyon falan filan gerekmez Mesut'a. Oynamak isterse oynar, bir pas atar gözümüzün pasını siler. Saf yetenek.
Ankara dijital reklam ajansı. Başta sosyal medya yönetimi olmak üzere video ve fotoğraf çekimi, web tasarım ve grafik tasarım gibi konularda hizmet veriyorlar. Yeni nesil, başarılı ajanslardan bir tanesi. internet sitesi: https://www.lumosjans.com
Bi Call of Duty Mobile değildir. Nedense COD oynamaktan daha çok zevk alıyorum. Son zamanlarda çok fazla hile kullanan var.
Saçma bir önerme. Türkiye bu konuda en zengin bölgelerden biridir. Sarışınından esmerine çekik gözlüsüne kadar geniş bir çeşitliliğe sahiptir.
Ankara'nın Çayyolu semtinde, Alacaatlı Mahallesi'nde bulunan piknik alanı. ''Kendin pişir, kendin ye.'' tarzın hizmet veriyor. Oldukça ilgili çalışanlara sahip ve iyi hizmet veriyorlar.
Bi PES 19 değildir. Hala PES'ten aldığım keyfi FIFA'dan alamıyorum. Hep bir şeyler eksik. Görseller, hareketler falan tamam ama oyun zevkini vermiyor.
lord kamarasından.
Ankara şehir rehberi olarak yayın yapan internet sitesi. 2014 yılında kurulmuş ve bu alanda şehrin en eski oluşumlarından biri. http://www.laankara.com adresinden ulaşılabilir.
Hiç çekilmez, uzak durulması gerekir. Hele bir de bu tiplerin sürekli eski sevgilisinden bahsedenleri vardır. Bir süre sonra resmen Gönül Abla'ya dönersiniz.
Ortamın havasını anında değiştirir. Hele beklenmedik bir misafirlikte falan ayakkabıları çıkartıp o çorapların kokusunu ortama salmışsanız, vay halinize.
Otomatik vites, Manuel Fernandes. Türkiye'deyken çok severdim, aklı başında ve iyi bir top kontrolüne sahip. Türkiye'ye gelen en kaliteli oyunculardan biridir kanaatimce.
Bu akşam Galatasaray'a karşı gol atabilir. Gol atmasa bile attırabilir.
Bu akşam Galatasaray'a karşı gol atabilir. Gol atmasa bile attırabilir.