bugün
- dünya35
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı26
- norveç9
- şuan dinlediğin şarkı4
- mustafa kemal atatürk10
- taş gibi kalçası olan kadın7
- sözlüğün en güzel kadını11
- türk rock grupları8
- fransa5
- finlandiya3
- isveç4
- almanya4
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- evanjelist8
- hewal ebo12
- türkçe vs arapça vs farsça4
- türkiye6
- orkun kökçü2
- hava durumu4
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- anadolu efes biracılık2
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta6
- danimarka3
- allah bize salat etti5
- çiğdem çiçek2
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- dikili bir ağacının olmaması6
- platon un mağara alegorisi3
- walking tour adı altında göt meme çekmek2
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- flörte emmioğlu napıyon demek2
- belçika2
- aylık 138 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- kendini tüm insanlardan üstün tutan ateist2
- simko314
- ateizm2
- iltica beyin nihavent bey olması2
- brezilya3
- italya2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- pkk vs hamas çatışmalarında ölenler2
- en güzel diller2
entry'ler (43)
sözlükte ne kadar mal işe yaramaz doldugunu anlayabilecegimiz başlıktır...
7 ocak 2012 gunu samsun maci itibari ile onun takimda olmadagi bir galatasarayin ne kadar daha iyi oldugunu anlamamiza sebebiyet verdigi icin tebrik ettigim adam ...
adam ama kardan adam tıs adam .
cumartesi cocugu .
dedikodunun sıkca oldugu bir apartmanda oturulmaktadır o zamanlar daha lise çagı kanımız kaynıyor eve kız arkadas getırılır sonradan komsuların anneye durumu anlatırlar oda haylice babaya anlatır ve babanın salondan sesı duyulur huzuruna cagırmaktadır
b- oglum bugun naptın kim geldi bize ?
f- (durum cakılır ve aileninde tanıdıgı en yakın 2 arkadas solenır) kami ve eti geldi nolduki
b- dogru sole olm annene solemısler annende bana dikkat et biraz hareketlerine ve arkadaslarına sole evden cıkarken ne unuttuklarına dıkkat etsınler
f- baba cidden onlar geldi nolduki hem ne unutcaklar
b- ya oglum yalan soleme genc adamsın olur bole seyler
her nedesede babaya durum ınkar edılır ve üste cıkmaya calısılır ve babanın canı ıyıce sıkılmıstır ve kızmaya baslamıstır ve susup kalmama neden olan cumleler dokulu verırı agzından
b- o zaman sole bakalım eti mi kami mi hangisi sutyen takıyo ne ayaksınız olum siz ? demesi üzerine hersey kabul edılır ve özür dilenir .
b- oglum bugun naptın kim geldi bize ?
f- (durum cakılır ve aileninde tanıdıgı en yakın 2 arkadas solenır) kami ve eti geldi nolduki
b- dogru sole olm annene solemısler annende bana dikkat et biraz hareketlerine ve arkadaslarına sole evden cıkarken ne unuttuklarına dıkkat etsınler
f- baba cidden onlar geldi nolduki hem ne unutcaklar
b- ya oglum yalan soleme genc adamsın olur bole seyler
her nedesede babaya durum ınkar edılır ve üste cıkmaya calısılır ve babanın canı ıyıce sıkılmıstır ve kızmaya baslamıstır ve susup kalmama neden olan cumleler dokulu verırı agzından
b- o zaman sole bakalım eti mi kami mi hangisi sutyen takıyo ne ayaksınız olum siz ? demesi üzerine hersey kabul edılır ve özür dilenir .
ne demişler benim bokum ayva kokum.
bu soruyu sormaya gerek bile yok isimden belli oldugu gibi mordur tabikide.
uğruna böbrek satılan alet.
hiç bişey vermeden alınmaz diye saçma bir ileti yazasım geldi.
adalet ve kalkınma partisi ismindende celişkilerin oldugu parti kendileri hep magduru oynayıp adaletı bitiren kalkınmaya gelince sadece yandaslarını kalkındıran parti iktidara geldiginden beri halkı dahada fakirlestiren yandaslarını mala mulke bogan ülkeyi gün gectikce yoksullastıran ve buna kimsenin karsı cıkamadıgı karsı cıkanlarında taraflarınca susturuldugu parti.
burda dalga gecip dogrusunu sen yazda gulmeyelım diyorum ve daha nenelerimizin dedelerimiz kullandıgı bir kelime olup neden bu kadar abartıldıgı anlanılamayan olay..
seat leon vardır bide.
cemaat yazarı olması muhtemel kişiliğin klavyesinden çıkan saçma sapan kelime topluluğu olan cümledir.
kesinlikle topuklu ayakkabıdır........
internet özlencek şeylerden biri olacak .....
merkezi isitmami yoksa kombilimi ???
yurdum insanı kısaca....
yaslı sperm genc spremlere ders vermektedir
-burdan cıktıktan sonra dogru bı kanala gırecegız ordanda yumurtalıklara ulasacagız ve kendımızı tanıttıktan sonra bıze ıcerı alıcak der ve bıtırır konusmasını.
zaman gecer cıkma zamanları gelen spermler hızla yola koyulur ve yumartalıklara ulastıktan sonra kendını tanıtmaya baslarlar
birden yumurtalık donerde ıyı hosta ben yumurtalık degıl bademciğim der....
-burdan cıktıktan sonra dogru bı kanala gırecegız ordanda yumurtalıklara ulasacagız ve kendımızı tanıttıktan sonra bıze ıcerı alıcak der ve bıtırır konusmasını.
zaman gecer cıkma zamanları gelen spermler hızla yola koyulur ve yumartalıklara ulastıktan sonra kendını tanıtmaya baslarlar
birden yumurtalık donerde ıyı hosta ben yumurtalık degıl bademciğim der....
gelecek vaad eden bilgisayar programcısı zeki sayılabilcek insan tipi...
kıyamet gelsede kopsak deyimini boşa çıkarcak eylem..