bugün
F
fikrimfirarda1 yıl önce
yunanistan keşke rte gibi bir liderimiz olsa dedi
bu tipler hep aynı. hayatında iki kitap okumamış. Zerre kadar sebep sonuç ilişkisi kuramayan, Bütün dünyayı inandığı din penceresinden değerlendiren bir kitle, bu arada keşke yunanistan'ın rte gibi bir lideri olsaydı, bütün sığınmacıları itelerdik o… devamını gör
F
fikrimfirarda1 yıl önce
beybi leydi avrat mı
Soru açık sanırım.
F
fikrimfirarda1 yıl önce
artık sadece allık sürerken gülümsüyoruz
Ulan hayat bitirdin bizi be.
F
fikrimfirarda1 yıl önce
eskiden yakışıklıydım artık çekiciyim diyen yazar
Ayyyy götümmmm denecek yazardır. Hakkını yememek lazım ama şımartılmamalıdır. Evet
F
fikrimfirarda1 yıl önce
Ayyyy götümmmm denecek yazardır. Hakkını yememek lazım ama şımartılmamalıdır. Evet
F
fikrimfirarda1 yıl önce
F
fikrimfirarda1 yıl önce
kaderinden kaçamazsın
Fener taraftarının 6s derbisinde açtığı pankartlardan biri.
F
fikrimfirarda1 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotografları
Anlık olmayan fotoğraflardır.
F
fikrimfirarda1 yıl önce
bülent ersoy un miss turkey kızına yaptığı yorum
bülent ersoy'un miss turkey'i kazanan kıza yaptığı ilginç yorum. (vid:#190724)
F
fikrimfirarda1 yıl önce
belki sikerim umudu
sanırım en az kelimeyle en çok imge yarattıracak 3 kelimedir bunlar. bütün pipili varlıklar şuan içten içe hınzırca gülümsedi. çünkü hayatlarının değil, günlerinin uyanık oldukları kısmının tamamı bu umutla hareket ederek geçiyor. umut insanı yava… devamını gör
F
fikrimfirarda1 yıl önce
bakın beni kızdırırsanız başka sözlüğe giderim
Bir uyarıdır. Çok üzülür, ağlarsınız. Gocu abimiz gitti, sözlüğümüz yetim kaldı dersiniz! Kızdırmayın beni çocuklar!
F
fikrimfirarda1 yıl önce
bakın beni kızdırırsanız başka sözlüğe giderim
Bir uyarıdır. Çok üzülür, ağlarsınız. Gocu abimiz gitti, sözlüğümüz yetim kaldı dersiniz! Kızdırmayın beni çocuklar!
F
fikrimfirarda1 yıl önce
kadından istemek
erkekten isterken zorlanmıyorum ama kadından istemeye utanıyorum. nasıl aşarım?
F
fikrimfirarda2 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
F
fikrimfirarda2 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
F
fikrimfirarda2 yıl önce
allaha küfür etmek
bu eylemde mevzu inanmak ya da inanmamak değildir belli bir kitlenin kutsal duyduğu şeye karşı yapılan bir hakarettir bundan dolayı yanlış bir davranıştır.
F
fikrimfirarda2 yıl önce
bu başlıkta konya yı övüyoruz
rakını en çok satıldığı şehrimiz. gurur duyduk !..
F
fikrimfirarda2 yıl önce
F
fikrimfirarda2 yıl önce
F
fikrimfirarda2 yıl önce
ithalat ile ülke döndürmeyi marifet diye satmak
ayni osmanli donemi gibi deve yukuyle borc birakacaklar. o zamanin sultani hepten zayif oldugu icin bir de duyuni umumiye ile tum ulkenin hazinesini avrupali bankerlere vermisti. bunlar, oraya gelmese bari.
F
fikrimfirarda2 yıl önce
sözlük yazarlarının yapabildiği yemekler
tanım: sözlük yazarlarının yapabildiği yemeklerdir. klasiktir ama üniversiteye ilk başladığımda yalnizca yumurta melemen tarzı basit şeyler yapabilirken son sınıfta hamur açması benden gözleme dahi yapailiyordum. insan isteyince daha doğrusu mecbur… devamını gör
F
fikrimfirarda2 yıl önce
sözlük yazarlarının yapabildiği yemekler
tanım: sözlük yazarlarının yapabildiği yemeklerdir. klasiktir ama üniversiteye ilk başladığımda yalnizca yumurta melemen tarzı basit şeyler yapabilirken son sınıfta hamur açması benden gözleme dahi yapailiyordum. insan isteyince daha doğrusu mecbur… devamını gör
F
fikrimfirarda2 yıl önce
karl marx
komunizmin babasi.
F
fikrimfirarda2 yıl önce
engin ardıç
araplarla türkler arasındaki farkları harika ifade ederek takdir kazanan, kendi milletini çok iyi tanıdıgına inandıgım akşam gazetesi yazarı.
© copyright 2005 - 2026