bugün
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum13
- faiz yemenin wow haram olması9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması10
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- 80 yaşında olmak9
- vampirov'a sorular17
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi8
- küresel nerde yahu9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması11
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu27
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri12
- filistini destekleyen yahudi delege11
- gulmekicinyaratilmis10

entry'ler (1)
Ben gurbette Fizik okuyorum ve zaman buldukca 92 model Opel ile Türkiye ye arabayla gitmeye devam edecegim. Bazilari yaziyorki bu Bmw kiralik dir su Mercedes böyledir. Ya sende yürek olsa ve insanlar ile tanisma gabiliyetin olsa onlar ile tanisirdin ve ne oldugunu ilk elden ögrenirdin. Öyle 100 metreden bakin siz. Allah tan yüzde 99 dan fazla vatandasimiz daha hos görülü ve komusmayi seviyor. Ucak biletleri ucuzlamis diyenler. Türkün mantigina bin yasa derim. O senin "gerizekali" degigin araba ile gelen gurbetciler sayesinde ucuz. Herkez ucaga yönelse 1000 euro yu gecer ucak biletleri. Ben arabami almanyada kurda karincaya teslim edip türkiye de senin Tofas'ina/Fiat bakacaktim. Ya vardi öyle. Ve günlerce kim yol cekiyor artik? Cok rahat seyahat ederek 15 saatte Sirb dasin sirb hotelci arkadaslarda bir gece konakliyorsun yaridan fazlasi arkanda kalmis oluyor. Yine cok rahat hic bir polisin gözüne bilen görünmeden ve bir kurus bahsis vermeden 12 saat te türkiye desin. Gerisini saymiyorum. Türkiye de her km bir zevktir. Hic para ile alakasi yok ama bence. Istedigin zaman istedigin yere gidebiliyorsun. Beni sıkıyor o turizimdeki dakikaya göre terminal'e kosmalar ve bir cogu. Özgür düsünceli yürekli insan cikar arabayla yola. Ve burada esek gibi calisiyor musuz. Esegin ne sucu var? Herkez serefiyle alin teri döküyor, seni rahatsiz eden bana kalirsa bu. Seninki yemiyor calismayi. Sen esek bile olamazsin. Biz yine her kurusu türk bakallarindan basla 5 yildizli hotellere kadar birakmayi devam edecegiz. Sana alman ciko getirilmedimi yavrucuk? Ona mi kizdin küstün? Kusura bakma yolda erimistir. Biz kimseyi unutmayiz. Hans 15000 km Cin'e gitse mercedes ile sen vay adam ya bak, adam iste bu dersin. Haha. Tam gaz devam.