bugün

entry'ler (20)

incir reçeli

Sonunda dün izlediğim filmdir . Film ne çok harika ne de çok kötü , çerez bir film işte . Replilkleri güzel ama zaten filmi izlemeden facebook da suyunu çıkarmıştı millet . Bir de babasını sıygilisi sanmasızla kızın ne kadar ucuz davranışlarda bulunduğunıysöyleyen çocuğa kızın karşılıgı , söylediği cümle çok hoşuma gitmişti : "Asıl ucuz olan ne biliyor muSun ? beş para vermeden savurduğunuz yargılarınız " gibi bir şey demişti işte .

unutulmaz film replikleri

bana nefes alan hiçbir şeyi sevme hakkı vermediler , ben de incir reçelini sevdim .

facebook kullanmayan insan

önceden ne güzel msn vardı şimdi kimse msne girmiyor . Facebook hesabımı dondurdum ve şuan kafam daha rahat . Ayrıca bir insanın facebookunun olmaması asosyalliğini göstermez aksine her şeyin sanallaştığı insanların maskeriyle dolaştığı şu sanal alemden kurtulduğunu ya da dış dünyadan kendini soyutlamadığını falan göstereo .

pazartesi diyete başlamak

evet işte yarın yani pazartesi hem diyete hem spora başlıyorum . 1 haftadır yarını bekliyordum , heyecanlıyım . Yok yok bu sefer bırakmayacağım .

formspring

oo hani orada anonim olup soruyorsun ya o harika bir şey işte .

yapma bunu volkan yapma bunu

akşam olsa da uyusak sözünü her ne kadar tamamen kendine aitte görse , aslında öyle olmadğını bilmeyen kişidir . Bu benim lise hocamın sözü ya !

sevgiliyi biçerdöverle eve bırakmak

ilk ve son olsun istersin ama aslında bu imkansız gibi bir şey .
Şimdi uzaktasın benimle değil ..

hayatın fonunda çalınacak şarkılar

ah bu hayat çekilmez - hababam sınıfı .

ineğe kakao yedirip kakaolu süt bekleyen çiftçi

isviçreli bilim adamları araştırıyorlar . Pek yakında !

cennete girince söylenecek ilk cümle

bir oh çeker herhalde girenler . Daha sonra hurileri sorabilir .

gece herkes uyurken yapılabilecekler

Gizlice laptop açmak . Facebook da bir şeyler beğenmek yahut sabahlara kadar müzik dinlemek ve sevgili ile mesajlaşmak .

annenin dolma yapması

Hele ki yaptığı sarma ise parmakların yenmemesi için hiçbir sebep yoktur .

annenin dolma yapması

Hele ki yaptığı sarma ise parmakların yenmemesin için hiçbir sebep yoktur .

hiç okunmadan ikinci sayfaya taşınan başlıklar

o başlıkların suçu nedir arkadaş ? Twitter da followlanmayanlar kadar üzücü durumları .

naruto opening 17

naruto isimli bir çizgi film varmış . Liseden arkadaşlarım okulda durmadan bu çizgi filmi konuşurlardı . Oradan aklıma birkaç kelime girmişti hatta . Mesela " naruhodo : anlıyorum " demekmiş .

babanın söylediği unutulmayan sözler

- Kapat şu bilgisayarı !
- Sana değil , çevreye güvenmiyorum ben .
- Siz babanızı çok ararsınız .
- ...

facebook bağımlısı yaşlı başlı akraba

O bağımlı akraba eğer babanızsa hayat gerçekten çekilmez . pc ' ye geçemez oldum , telefondan idare ediyorum bende .

bir bölüm bile lost izlememiş insan

işte o benim . Hem diyorlar ki ; lost çok bozdu , baya bozdu , inanılmaz bozdu . 5 yılımı heba edemezdim arkadaş losta mosta .

bir oturuşta 500 tane steakhouse burger yemek

Şuan diyette olduğum için o hayvanata özenmiş bulunmaktayım . Hayalim olarak kalacak .

beş vakit namaz kılan genç

imrenilecek hattta ve hatta örnek alınacak gençtir kendisi . Allah kabul etsin de denilmeli o gence tabi .
© copyright 2005 - 2026