bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- manyak olmaya karar verdim9
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip2
- haber turk2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- hırt5
- velvet12
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- otomobile ek vergi5
- nervio11
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- kıbrıs barış harekatı3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- ispanya19
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- blok33
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- yazık oldu yarınlara4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- özgünlüğün faydasız olması5
- otel odasında ölmekten korkmak2
- vurgun yemek4
- pahalılığın çaresi3
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
entry'ler (17)
Kadın hizmetçiymiş kadın sex makinesiymiş kadın anca kendini beğendirirmiş offf siktirolup gidin götünüzdeki kılları aldırın önce amk eli sikinde nerde boş anca 31 çekmeyi becerebilen orospu çocuğu var burda Kadınları kötülüyor suç size kadının hayatınızdaki yerini öğretemeyen kendini ezdiren annelerinizde sizin gibiler cidden sikilmeyi soyup soğana çevirilmeyi hakediyor. Umarım donunuza kadar soyulursunuz kadınlar tarafından soyuluyorsunuz zaten hahahahah.
Erkeği çekici yapan şey kibarlığı Nazikliği ve centilmenliğidir.
Böyle cahil ve aptal bir milletin haketmediği eski cumhurbaşkanı adayı.
Dindar görünüp en büyük hırsızlıkları yalancılıkları yapan dini kullanarak insanların aklını boyayan A** li olmaktan iyidir.
Biraz ayrıntılı düşününce korkutan ama uzaktan ismi hoş gelen olay. Ayrıca kocamın o parmağında alyansı görmek için bile evlenirim erkeklere çok yakışıyor alyans.
Erkekler sırf kadınlar içinmi traş oluyor parfüm sıkıyor saçlarını yapıyor. Herkes aynada görmek istediği kişi olmak için bakım yapar. Ben gece uyumadan öncede makyaj yapıyorum. Erkekler bazı şeyleri kabullenmeniz gerek o kadar da umrumuzda değilsiniz.
böyle kızlar gerçekten değerli oluyor. iki tip kadın vardır ders için sevgiliyi bırakan sevgili için okulu bırakan.
Yazın sevişmişse vay haline. Fondötende çözüm olmuyor bazen. Bir kadın sevgilisinin boynunu emerken damara denk gelip çok zorladığı için adam ölmüştü.
Bir otobana bu parayı vereceğinize sevgili yapıp ayda 2 3 kere ayakkabı kıyafet takı vs alıp gönlünü edin hem duygulu sevişin hemde penisinizin gururunu kırmayın.
Kendini güzel avutuyorsun. Bu ülkede kendini avutan ülkeden dışarı çıkmamış ülke ekonomisinden anlamayan ve hayal dünyasıyla kendini avutan bir kaç milyon yurdum insanından birisin.
Herşeyden sıkılmışlık duşa bile girmek istememek insanlardan nefret etmek ve kilo almak.
Askerde Regl olup dururuz artık. işinize geldimi biz erkeğiz uleeen demeyi biliyorsunuz. Herkesin bir yaratılışı ve görevleri var. Fazla sorgulamayın.
Paraya bakmıcaksak para neden var. Para lazım arkadaşlar malesef yani.
Büyüdükten sonra seni terkeder. Besle kargayı oysun gözünü.
Hergün kıllı amcalarımızdan penis fotoğrafları aldıktan sonra yapmaya karar verdiğim şey. Rüyalarıma girmeye başlamıştı artık tüm herşeyi kapattım şuan daha iyiyim.
Duştan tam çıktığında kurulanırken gusül abdestini unuttuğunu hatırlayıp duşa geri girmek.
Dayım bir Ukraynalı ile evli kuzenlerim olsun aile dostlarımız olsun çocukluktan beri yabancı erkeklerle çok iletişimim oldu finlandiyalı Alman isveçli birçok aile dostumuz vardı çocukkende bana çok ilgi gösterirlerdi. Ne zaman ukraynaya dayımı kuzenlerimi görmeye gitsem kuzenlerimin arkadaşlarıyla buluşsak tüm Rus erkekleri başıma toplanıp muhabbet etmeye çalışırdı iltifat ederlerdi o zamanlar anlamıştım basit sarışın Rus kadınlarından sıkılmış olup kumral esmer tatları çekici bulduklarını. şimdide ukraynada okuyorum Rus Kadınları erkek tavlamak için nerdeyse tangayla çıkıyor sokağa birisi dönüp bakmıyor ama benim gözümün içine bakıyorlar yolda yürürken. Tek kaşlı bakımsız kokan bıyıklı tüylü insanı kimse sevmez tabiki o her ülkede var Türk kadınlarını böyle suçlamak saçma ama bakımlı esmer kumral bir Türk kadınıysanız yurt dışında o kütür kütür dediğimiz kaslı sarışın renkli gözlü uzun boylu erkekleri havada kaparsınız. Türk kadınını aşağılayan erkeklerlere soruyorum acaba size güzel kültürlü bir kadın bakmadığı için kıllı bıyıklı kızlara kaldığınız için tüm Türk kadınlarını öyle zannediyor olabilirmisiniz? Zira ağda tüy dökücü kremler lazer çıkalı uzun yıllar oldu köyün delisi Ayşe teyze bile tüylerini alıyor. Yani siz tipsizseniz güzel Türk kadını size bakmamışsa tüm Türk Kadınları çirkin deyip kendinizi avutmayın. zaten Türk erkekleriyle evlenen Rus kadınlarının çoğu rusyanın Ukrayna’nın köyünden okumamış ekonomisi kötü ve bi kaçar yol arayan Rus erkeği tavlayamayınca kıllı Türk göbeğine katlanmak zorunda kalan kadınlar. Kısacası cüzdanınız için size aşık numarası yapıyorlar kendinizi dev aynasında görmeyin. Türkiye’de hem yakışıklı hemde çok güzel Kadınlar vardır dünya listesinde güzellikten yakışıklılıktan giren birçok aktörümüz mankenimiz var kendi ırkımızı aşağılamaktan vazgeçelim ve Türk kadınına kıllı diyeceğimize göbeğimizdeki o sert kılları keselim güzel Türk erkeklerimiz.