bugün
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı11
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları9
- kemalist çocuğu11
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı22
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası78
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- en kötü şarkılar10
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- düşün ki o bunu okuyor8
- ramadan fahriden12
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder16
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması9
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9

entry'ler (17)
Kadın hizmetçiymiş kadın sex makinesiymiş kadın anca kendini beğendirirmiş offf siktirolup gidin götünüzdeki kılları aldırın önce amk eli sikinde nerde boş anca 31 çekmeyi becerebilen orospu çocuğu var burda Kadınları kötülüyor suç size kadının hayatınızdaki yerini öğretemeyen kendini ezdiren annelerinizde sizin gibiler cidden sikilmeyi soyup soğana çevirilmeyi hakediyor. Umarım donunuza kadar soyulursunuz kadınlar tarafından soyuluyorsunuz zaten hahahahah.
Erkeği çekici yapan şey kibarlığı Nazikliği ve centilmenliğidir.
Böyle cahil ve aptal bir milletin haketmediği eski cumhurbaşkanı adayı.
Dindar görünüp en büyük hırsızlıkları yalancılıkları yapan dini kullanarak insanların aklını boyayan A** li olmaktan iyidir.
Biraz ayrıntılı düşününce korkutan ama uzaktan ismi hoş gelen olay. Ayrıca kocamın o parmağında alyansı görmek için bile evlenirim erkeklere çok yakışıyor alyans.
Erkekler sırf kadınlar içinmi traş oluyor parfüm sıkıyor saçlarını yapıyor. Herkes aynada görmek istediği kişi olmak için bakım yapar. Ben gece uyumadan öncede makyaj yapıyorum. Erkekler bazı şeyleri kabullenmeniz gerek o kadar da umrumuzda değilsiniz.
böyle kızlar gerçekten değerli oluyor. iki tip kadın vardır ders için sevgiliyi bırakan sevgili için okulu bırakan.
Yazın sevişmişse vay haline. Fondötende çözüm olmuyor bazen. Bir kadın sevgilisinin boynunu emerken damara denk gelip çok zorladığı için adam ölmüştü.
Bir otobana bu parayı vereceğinize sevgili yapıp ayda 2 3 kere ayakkabı kıyafet takı vs alıp gönlünü edin hem duygulu sevişin hemde penisinizin gururunu kırmayın.
Kendini güzel avutuyorsun. Bu ülkede kendini avutan ülkeden dışarı çıkmamış ülke ekonomisinden anlamayan ve hayal dünyasıyla kendini avutan bir kaç milyon yurdum insanından birisin.
Herşeyden sıkılmışlık duşa bile girmek istememek insanlardan nefret etmek ve kilo almak.
Askerde Regl olup dururuz artık. işinize geldimi biz erkeğiz uleeen demeyi biliyorsunuz. Herkesin bir yaratılışı ve görevleri var. Fazla sorgulamayın.
Paraya bakmıcaksak para neden var. Para lazım arkadaşlar malesef yani.
Büyüdükten sonra seni terkeder. Besle kargayı oysun gözünü.
Hergün kıllı amcalarımızdan penis fotoğrafları aldıktan sonra yapmaya karar verdiğim şey. Rüyalarıma girmeye başlamıştı artık tüm herşeyi kapattım şuan daha iyiyim.
Duştan tam çıktığında kurulanırken gusül abdestini unuttuğunu hatırlayıp duşa geri girmek.
Dayım bir Ukraynalı ile evli kuzenlerim olsun aile dostlarımız olsun çocukluktan beri yabancı erkeklerle çok iletişimim oldu finlandiyalı Alman isveçli birçok aile dostumuz vardı çocukkende bana çok ilgi gösterirlerdi. Ne zaman ukraynaya dayımı kuzenlerimi görmeye gitsem kuzenlerimin arkadaşlarıyla buluşsak tüm Rus erkekleri başıma toplanıp muhabbet etmeye çalışırdı iltifat ederlerdi o zamanlar anlamıştım basit sarışın Rus kadınlarından sıkılmış olup kumral esmer tatları çekici bulduklarını. şimdide ukraynada okuyorum Rus Kadınları erkek tavlamak için nerdeyse tangayla çıkıyor sokağa birisi dönüp bakmıyor ama benim gözümün içine bakıyorlar yolda yürürken. Tek kaşlı bakımsız kokan bıyıklı tüylü insanı kimse sevmez tabiki o her ülkede var Türk kadınlarını böyle suçlamak saçma ama bakımlı esmer kumral bir Türk kadınıysanız yurt dışında o kütür kütür dediğimiz kaslı sarışın renkli gözlü uzun boylu erkekleri havada kaparsınız. Türk kadınını aşağılayan erkeklerlere soruyorum acaba size güzel kültürlü bir kadın bakmadığı için kıllı bıyıklı kızlara kaldığınız için tüm Türk kadınlarını öyle zannediyor olabilirmisiniz? Zira ağda tüy dökücü kremler lazer çıkalı uzun yıllar oldu köyün delisi Ayşe teyze bile tüylerini alıyor. Yani siz tipsizseniz güzel Türk kadını size bakmamışsa tüm Türk Kadınları çirkin deyip kendinizi avutmayın. zaten Türk erkekleriyle evlenen Rus kadınlarının çoğu rusyanın Ukrayna’nın köyünden okumamış ekonomisi kötü ve bi kaçar yol arayan Rus erkeği tavlayamayınca kıllı Türk göbeğine katlanmak zorunda kalan kadınlar. Kısacası cüzdanınız için size aşık numarası yapıyorlar kendinizi dev aynasında görmeyin. Türkiye’de hem yakışıklı hemde çok güzel Kadınlar vardır dünya listesinde güzellikten yakışıklılıktan giren birçok aktörümüz mankenimiz var kendi ırkımızı aşağılamaktan vazgeçelim ve Türk kadınına kıllı diyeceğimize göbeğimizdeki o sert kılları keselim güzel Türk erkeklerimiz.