bugün
F
fakir parabol3 yıl önce
işçi bayramı
(bkz: 1 mayıs)
F
fakir parabol3 yıl önce
1 mayıs emek ve dayanışma günü
bakanlar kurulu'nun bugün almış aldığı karar gereğince 1 mayıs emek ve dayanışma günü olarak adlandırılmış ve önemli gün ve haftalar kapsamamına alınmıştır. akp'nin almış olduğu hin fikirli, ampul kararı. 1 mayıs'ı taksim'e kapayarak gerçek yüzünü g… devamını gör
F
fakir parabol8 yıl önce
mehmet aydın
gerek bilgi birikimi, gerek entelektuel yaklasimlari, kendisini diger bakanlardan essek kadar arsin onune koydugu gercegi goz onunde bulunduruldugunda; yumusak huyunu ve uzlasmaci kisiligini de buna ekledigimizde 59. akp hukumetinin ortaya koyabilece… devamını gör
F
fakir parabol8 yıl önce
kurs
Resmî ve özel kuruluşlarca ilgililere belirli bir konuda bilgi,beceri ve davranış kazandırmak amacıyla düzenlenen ve kısa süreli derslere dayanan eğitim etkinliği,kur.
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
çoksesli çocuk korosu
F
fakir parabol9 yıl önce
kadınlar matinesi
kadınların yemekleriyle birlikte gidip kurtlarını döktüğü hadisedir... genellikle `etiler` civarında çalışan şarkıcılar ~kendilerine yakınlığından olsa gerek~ sahne alırlar... ~en azından öyle olduğunu sanıyorum~
F
fakir parabol9 yıl önce
kadınlar matinesi
kadınların yemekleriyle birlikte gidip kurtlarını döktüğü hadisedir... genellikle `etiler` civarında çalışan şarkıcılar ~kendilerine yakınlığından olsa gerek~ sahne alırlar... ~en azından öyle olduğunu sanıyorum~
F
fakir parabol9 yıl önce
kadınlar matinesi
F
fakir parabol9 yıl önce
kadınlar matinesi
© copyright 2005 - 2026