bugün
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- arkadaşlar sapık mısınız4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
- srebrenica soykırımı7
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- penis boyu takıntısı5
- geri zekalı demek hakaret mi10
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- saraca10
- dünya spor tarihinin en büyük ismi2
- boşnak kızları4
- tuba büyüküstün4
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap3
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- seni onaracağım diyen kadın2
- saraca finch house32
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu5
- menemen11
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
- starbucks ta venti boy kahve içmek2
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız2
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik6
- nicki kısa olanın penisi küçük olur2
- isviçreli kızlar3
- magazin programları saçmalığı4
- siyahlar içinde bir kadın2
- 500 liralık çorap giymek6
- gta 64
- sözlükte grup yapmak2
- portekizli manken correıa2
- arabası büyük olanın penisi küçük olur2
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak4
- butlan ile partiye çöküp oy alacağını sanmak2
- tsubasa daki sahaların 20 km olması2
- zall vs biscolata erkeği3
- automatic call recorder2
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli4
- altının 2026 sonunda onbin tl'yi görmesi3
- 11 temmuz 2025 yiğit bulut'un ölmesi3
- ahmet telli10
- kiraz cicegi kolonyasi45
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler8
- aylık 425 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- anın görüntüsü13
- beşar esad2
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı4
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6

`zeykur sözlük`'ün yeni adı.
http://inci.sozlukspot.com/
http://incisozluk.co/
edit: bu entry'ye "ismail alpen ve serkan inci tarafından kurulmuştur" ibaresini ekleyen uludağ sözlüğe teşekkürlerimi sunarım.
işin aslı ekşi sözlük'ün meşhur yazarı… devamını gör

`inci Sözlük` sosyal ağı.
`Sloganı` ise; "Konuşmazsan incinirsin. incinirsen incitirsin. incitirsen incicisin..."
http://incitter.net
(img:#87841)
(bkz:incitter.com)

kesinlikle ve kesinlikle doğru olan bir önerme. türkler ve ermeniler bu topraklar üzerinde yaşayan iki kardeş millettir. kimse aramızı bozmaya çalışmasın. ermeniler bir kere bu topraklarda yüz yıllardır beraber yaşadığımız insanlar, ne yüzle onları d… devamını gör

türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel şiir okuyan sanatçısı. yusuf hayaloglu, ahmet arif ve attila ilhan şiirlerini daha bir güzelleştirir okuyunca. değeri - diğer tüm gerçek sanatçılar gibi- bilinmedi. çok sevdiği ülkesinden uzakta, sevmediği bir şehir… devamını gör

yine renkli google yazısı olabilir.
Edit: Kanımda medyum memiş kanı yoktur, ancak göt olma korkusuyla yine de belirtmedim,şimdi belirteyim. google kutlama günleri dışında herhangi bir güne doodle hazırlamadığından, 10 kasımda da herhangi bir değişik… devamını gör

kandiran sozluk hedesi, silinmis tamam ve fakat o tarihler ne oyle kendimden supe ettim 1 ocak 1970'de bir sabah uyanmisimda yazmisim gibi hissediyorum her gordugumde. lutfen bir uslubu var ama, silinmis olabilirler fakat tarihlerle oynamayiniz sayin… devamını gör

2010 dünya basketbol şampiyonası finale çıkan a milli basketbol takımı'na, başbakan erdoğan'dan ''dev'' prim müjdesi geldi. erdoğan, milli takım sporcularına kişi başı 1.5 milyon lira prim verileceğini açıklandı.
başbakandan müjde.

2010 dünya basketbol şampiyonası finale çıkan a milli basketbol takımı'na, başbakan erdoğan'dan ''dev'' prim müjdesi geldi. erdoğan, milli takım sporcularına kişi başı 1.5 milyon lira prim verileceğini açıklandı.
başbakandan müjde.

19 Mayıs 2006'da DTCF'de 40 üniversiteden 62 öğrenci grubunun katılımıyla ADT öncülüğünde oluşturulan Atatürkçü düşünce sistemi izindeki gençlik topluluğu.Bu birlik çerçevesinde şimdilik Ankara,İstanbul ve İzmir'de kurulan Attila İlhan Kültür Merkezl… devamını gör

partilerden hangisinin 2010 fiba dünya basketbol şampiyonası'na gelen turistleri çekeceğini , merakla beklediğimiz referandum.~swh~

muhtemel maçta `salca` nicki mod 2-1'lik skor ile maçı aldı.
salca'nın 1. golü: `elwic`'in çaylak olması
elwic'in beraberlik gölü : bkz ss'ler
(img:#38127)
(img:#38128)
(img:#38130)
salca'nın maçının sonunu belirleyen gölü : elwic'in silik deği… devamını gör

1983 arjantin doğumlu speedpainter'dır, çizimleri haddinden fazla güzeldir, doğuştan yeteneklidir.
www.nicodimattia.com

karakter sınırlamasına takıldı. asıl başlık
Kamuda çalışanların "hayırlı işler-hayırlı günler" diyerek selamlaşmalarının yasaklanması.
12 eylül 2010 Referandumu öncesi kamu personellerinin tercihlerinin etkilenmemsi için başbakanlık tarafından bild… devamını gör

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

çocukluğumdan beri farklı kişiler tarafından anlatılan mavaldır.
"bizim bir akrabanın, tanıdığının tanıdığı... o zamanlar askerliğini yaparken şahit olmuş. askerlerden birisi kur'an okurken gizli gizli, paşa bey gelmiş kur'an'ı alıp da çöpe atmış...… devamını gör