bugün
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması7
- çingeneyle sevişmek6
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- trt'nin devre arası konserini göstermemesi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak10
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı57
- tememda kenka nalaka11
- dune5
- nervio10
- istanbul un çok pahalı olması7
- kadınlar şaire aşık olur müteahitle evlenir3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu4
- slavko vincic7
- oğuzhan uğur13
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti4
- zamanbaba mokv dir6
- iphone 11'in yeni iphone 6 olması2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması2
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek5
- uyku bozukluğu2
- truenun yetkili olması7
- eski eşin hesabı3
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak3
- messi uzaylı panpa goat amk2
- gammazlık8
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- canim benim cok tatlisin4
- bot'un feyki olması2
- dhalsim9
- arkadaşlar görüşürüz2
- düşünüyorum2
- gonulden bagli5
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- 2990 tl tutan rakama düz 3000 çek demek2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- ülfet2
- true nickli yazar16
- kitap okumak2
- bulgara kumara gitmek2
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- kız görünce karakter değiştiren erkek2
- 15 mayıs gecesi3
- hoşlanıp da söyleyememek2
- epimiz edirneliyiz ba2
- oyna kızım şıkşıkı şık şık zıpla kızım2
- edirneli olmak2
- true nickli namussuz kadın düşkünü5
- odyssey3
entry'ler (21)
zamanında kendimi kendisine benzettiğim kişi. Hayatı açıklama isteğimiz, kafa yürütme stilimiz ve bunları yaparken hiç bıkmadan çok sistematik ilerlememiz ortaktı. Sonradan onun benden daha katı biri olduğunu gördüm. Güç isteklerimiz farklıydı ve onun bu yanlış güç saplantısı, kendini kadınlara dair fikirlerinde ele veriyordu. Heinz Kohut'a yöneldim ve ihtiyacım olan şeyi buldum.
Öfke ve huzurun, kendine önem verme ve vermemenin, aktiflik ile pasifliğin, kısacası birbirine zıt kavramların muhteşem bir harmanıdır. Bu harman 4 4 lük olduğunda karizma ortaya çıkar. Beden diline, yüz ifadesine, ses tonuna yansır. Erkekte karizma kelimesi kullanılır, kadında ise seksilik. (ama daha zor bulunan bir seksilik çeşidi)
2018 itibariyle içinde bulunduğumuz dönem insanların karizma görünmeye çalıştığı dönemdir, karizma olmaya değil. Karizma olabilmek için içsel dinamikler gereklidir, şimdilik bunlarla pek işimiz yok.
2018 itibariyle içinde bulunduğumuz dönem insanların karizma görünmeye çalıştığı dönemdir, karizma olmaya değil. Karizma olabilmek için içsel dinamikler gereklidir, şimdilik bunlarla pek işimiz yok.
Doğma büyüme istanbullu biri olarak 2 senedir yaşadığım şehir. Havası denizi güzeldir, insanları az buçuk cahil olsa da sana karışmazlar. Aydın bir yerdir. Ulaşım kolaydır, bisikletle kısa mesafe yerleri çok rahat gidebilirsiniz.
Babamdan geliyor:
Nerede olduğuna aldırmıyorsan, henüz kaybolmuş sayılmazsın.
Nerede olduğuna aldırmıyorsan, henüz kaybolmuş sayılmazsın.
Entrylerimde bir enteresanlık yakalıyorsanız, size kendisinin ne olduğunu anlatmaya çalışabilirim. Bir anlamdan ziyade, fikirler ile desteklenmiş bir duygu halidir. 10 sene önce kendisini buldum, aslında o beni buldu denilebilir. Bu duygu mutluluktan ağlama halidir, 1-2 gün ya da bir kaç hafta değil, daha uzun süren bir haldir.
Hiç bir uyuşturucuyla alakası yoktur, gücünü dürüst olmaktan ve varoluştan alır. insanlık tarihi boyunca bunu yaşayan tek kişiyim. Delice gözüküyor değil mi? Peki ya doğru söylüyorsam?
Hiç bir uyuşturucuyla alakası yoktur, gücünü dürüst olmaktan ve varoluştan alır. insanlık tarihi boyunca bunu yaşayan tek kişiyim. Delice gözüküyor değil mi? Peki ya doğru söylüyorsam?
mini şort giyilmemesi.
hakkında şüphelerim var. Parayla duygu satılmasına karşıyım, duygu bedava verilmelidir.
Kendisine dürüst olmayı başarmış bir kişiyle yapılacak karşılıklı sıkı bir sohbet herşeyi çözer. Ama kural olmayacak ve zihindeki herşey konuşulacak. Kimse birbirine rol kesmeyecek.
ilişki insanı tamir eder. Size birinin değer vermesi, anlattıklarınızı dinlemeye layık bulması, toplumun değil kendi değer yargılarıyla yorum yapması olayı çözer.
Kendisine dürüst olmayı başarmış bir kişiyle yapılacak karşılıklı sıkı bir sohbet herşeyi çözer. Ama kural olmayacak ve zihindeki herşey konuşulacak. Kimse birbirine rol kesmeyecek.
ilişki insanı tamir eder. Size birinin değer vermesi, anlattıklarınızı dinlemeye layık bulması, toplumun değil kendi değer yargılarıyla yorum yapması olayı çözer.
Sound değiştirmiş grup. ilk albümlerinde enteresan bir samimiyetleri vardı. Giderek bundan uzaklaştıklarını hissediyorum.
Yaptıkları en son şarkı "boş gemiler" ve bence oldukça boş bir şarkı.
Yaptıkları en son şarkı "boş gemiler" ve bence oldukça boş bir şarkı.
Zordur. Her zaman her koşulda dürüst olması zordur. Kendine karşı dürüst olmak zordur, başkasına karşı dürüst olmak ayrı bir zordur.
Dünyanın en dürüst adamı olduğumu iddia ediyorum.
Dünyanın en dürüst adamı olduğumu iddia ediyorum.
Çocuklara hiçbir şey öğretmeyin. Bırakın herşeyi kendileri öğrensinler. Sizin öğrettiğiniz herşey ilerde onlara yük olacak. Aslında zamanında size başkası tarafından öğretilen herşey de yük oldu, ama farkında değilsiniz.
gerçek benliğini açığa çıkarmak için yaşar.
insanların kavuşmak için türlü taklalar attığı, oysa ki gerçeğinin çok çok az kişide bulunduğu özellik. Özgüven gücünü dürüstlükten alır. Rol yapmaz. Strateji uygulamaz, ne hissediyorsa onu yapar.
Yapıcıdır, kişinin kendi hayrına ve karşısındakinin hayrına aynı anda çalışır. Masumdur. Nasıl gözüküyorum diye dert etmez, ama iyi gözüktüğünü de bilir.
Yapıcıdır, kişinin kendi hayrına ve karşısındakinin hayrına aynı anda çalışır. Masumdur. Nasıl gözüküyorum diye dert etmez, ama iyi gözüktüğünü de bilir.
Hiç bir zaman içimden gelerek ve doğal akış içerisinde kullanamadığım kelime. En fazla "aynen öyle" çıkıyor benden.
Kendi idealini bir başkasında görme hali. Hayal kurma becerisi gelişmiş kişiler aşık olur. En güzel aşk platonik ve sancılı olandır. Gerçeklikten ne kadar kopuksa o kadar iyidir. Görevi kişiyi kendi ideallerine ulaştırmak, geliştirmektir. Bunu acı vererek yapar.
Yemek içmek gibi basit ve doğal birşey olduğu savunulan, aslında hiç alakası olmayan olay. Dünyada en özel şekilde yaşanması gereken belki de tek şey. Kendinize saygınızın ve kendinize verdiğiniz değerin bir dışavurumu. istek kısmı yemek içmek kadar basittir, ama bu isteği ne şekilde sonuca ulaştıracağınız dünyanın en karmaşık problemidir.
Seks insanların aslında en çaresiz noktasıdır. Ve yine seks bu yüzden insanların en çok rol kestiği alandır.
Seks insanların aslında en çaresiz noktasıdır. Ve yine seks bu yüzden insanların en çok rol kestiği alandır.
Hayatınızda biraz isyana, biraz öfkeye, biraz yakıp yıkmaya (mecazi olarak) ihtiyacınız varsa tam ihtiyacınız olan adam. Sadece yanlışları bulup gösteren bir tarzı vardır, doğruları bulma işini size bırakır.
Her türlü toplumsal öğretilmişlikten uzak olanı makbuldur. Derin ve sessiz olanı makbuldur. Masum olanı makbuldur. Bu tarz bir ilişki içinde sevgi ve nefret muhteşem bir denge içindedir.
insanın kendi içindeki potansiyeli toplum-aile gibi sebeplerle açığa çıkaramamasından ve bu potansiyel tamamen ölmeden önce onu başka bir hayali varlığa yansıtması sonucu oluşan hayali bir varlık. Gerçek benliğini açığa çıkartmış kişi tanrıya inanmaz.
Bu kişinin kitaplarında bahsettiklerini tüm detaylarıyla anlamayı başarabilirseniz, hayatınızda çok büyük değişimler yapabilirsiniz. Başarılarımın arkasındaki gizli kahramanım.
Yaklaşık 10 sene önce bulduğum şey. Tarihte yaşamış olan tüm insanlar arasında şans bana gülmüştür, bilet bana çıkmıştır.