E
exantric6 yıl önce
saçını erkek gibi kestiren kız
Rihanna cskmasi olmaya calisan kizdir.
E
exantric6 yıl önce
yazarların arabaları
bir von daniken kitabı değildir. onun için (bkz:tanrıların arabaları)
E
exantric7 yıl önce
sevişilmek istenen ünlüler
E
exantric7 yıl önce
gelmiş geçmiş en yakışıklı lider
kim olduğu tartışılabilir liderdir. ancak sözlükten edindiğim izlenim o ki; kessin türk'tür. edit: ben demistim !
E
exantric10 yıl önce
türk askeri
yunan askeri yazın giydikleri tipik haki şort ile dolaşırken dondurma yiyebilir. Bulgar askeri saçı sakalı, palaskası dağılmış vaziyette gezinebilir. Yayılmacı biri olsanız "bunları edirne'den iki tabur'la ele geçiririz" diyebilirsiniz. Amerikan aske… devamını gör
E
exantric12 yıl önce
miley cyrus
disney kanalında hannah montana adlı iğrenç diziyle meşhur olmuş ey onbeşli. Ayrıca ortaya çıkan sansasyonal fotoğrafları ile gündemde kalmayı başarmıştır... (bkz:ailecek söverek izliyoruz)
E
exantric12 yıl önce
türk
Cia factbook'a göre Türkiye'nin %80'lik kısımı.
E
exantric12 yıl önce
bursaspor
eskişehirspor ile süperlige yükselmesini "bizans" denen istanbul tayfasını zorlamasını, şampiyonluğa oynamasını dilediğim takımdır. zira 3-4takım arasında geçen ligin tadı yoktur, bu takımlar da zamanında yaptıklarıyla efsane olmuştur.bir tane kaypa… devamını gör
E
exantric13 yıl önce
kürdistan hava yolları
20 karga ve 15 akbabanın iplerle bağlandığı bir sal ile uçan modern bir uçağa sahip şirkettir.
E
exantric14 yıl önce
tomris hatun
`alp er tunga`'nın torunlarından olan türk ecesi. peçenekler'in değil iskit hakanlığı'nın kraliçesi olup, dünyanın ilk kadın hükümdarıdır. (bkz:iskitler/@protest sanayici) (bkz:hint avrupa odaklı tarihçilik/@protest sanayici) http://tarihturklerd… devamını gör
E
exantric14 yıl önce
tomris katun
`alp er tunga`‘ nın torunlarından olan türk ecesi. iskit hakanlığı’nın kraliçesi olup, dünyanın ilk kadın hükümdarıdır. hükümdarlığı süresince pers’lerle savaşmış, doğu anadolu ve kafkaslar’a hakim olmak için perslerle kıyasıya bir mücadeleye girmi… devamını gör
E
exantric14 yıl önce
haifa wehbe
Lübnan lı kadın şarkıcı. siyahın en güzel tonları kendisindedir. ~ilk entarin ben olam dedim yavrum~ ~yalarım~
E
exantric14 yıl önce
sıçarken yakalanan pkk lı terörist
bu resimde görülmektedir. aha buyur. (img:#324592)
E
exantric14 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
E
exantric14 yıl önce
esmer kızların çirkin olduğu gerçeği
ne o öyle ya kömürlüğe girmiş gibi denilen durum. (bkz:pascal nouma)
E
exantric14 yıl önce
esmer kızların çirkin olduğu gerçeği
ne o öyle ya kömürlüğe girmiş gibi denilen durum. (bkz:pascal nouma)
E
exantric14 yıl önce
türk kızı
erkeklerin pek rağbet etmediği kız kişiler sanırım.
E
exantric14 yıl önce
şu çılgın fetullahçılar
uyarı : fena halde propaganda (!), provokasyon (!), iftira (!), yalan (!) içerik ihtiva eden bir `fethullah gulen iyi guler` entrysidir. 1919 yılında mustafa kemal ataturk'un samsun'a ayak basmasıyla başlangıcını yaptığı milli mücadele emperyalizme … devamını gör
E
exantric14 yıl önce
nihal bengisu karaca
bir köşe yazarı. farklı kelime kullanıcam özentisi.iyi fikirlerini herkesin anlayacağı cinste ifade etse daha sevimli olacak.fazla itici olmaya başladı.
E
exantric14 yıl önce
nihal bengisu karaca
bir köşe yazarı. farklı kelime kullanıcam özentisi.iyi fikirlerini herkesin anlayacağı cinste ifade etse daha sevimli olacak.fazla itici olmaya başladı.
E
exantric14 yıl önce
taciz edildiğini zanneden kızlar
sen merdivenden inerken, dekolteli bir kız da çıkıyordur. kafasını şöyle bi kaldırır ve eliyle dekoltesini kapatır. ulan koduğumun malı sanki göstermek için giymedin onu. ayrıca ben senin dekoltene bakmıyordum bile farkındaysan, kurunçlaşmış memel… devamını gör
E
exantric14 yıl önce
türk kızı
E
exantric14 yıl önce
türk kızı
E
exantric14 yıl önce
türk kızı
© copyright 2005 - 2026