bugün

sevdiği entry'ler

koalanın arkasından şiir yazıp bekle dediği erkek

Ne erkeği yahu? Ben gay değilim.

Sonbaharda buluşacağım ilk aşkım için paylaştım o şiiri.

Ayrıca o şiir,
konstantin simonov'un 2. dünya savaşında savaş muhabiri olarak görev yaptığı sıralarda yazmış olduğu ve cepheden eşine gönderdiği bir şiirdir.

22 yaşında evi arabası olan erkek

22 yaşındaki halimdir. Aynı zamanda 3 yıllık evliydim. Keşke o yıl çocuk da yapsaydım.

sözlüğün en efendi kızı

claudian clouds, Evagreen ve Reagan Ridley arasında kararsız kaldım.

şiir seven erkekler gay midir sorunsalı

Edebiyatın en güzel alanlarından biri olan şiir hakkında yapılmış saçma bir yorumdur.

sözlüğe eski güzel kızları geri getirmek

Ne var be geldik işte sbsjsjsjsj.

Evet

fait saik asabiyanik

Çaylağı açılır açılmaz nickaltıma damlamış işsiz herif yaw

Çok seviyorsa demek ki. Kih kih kih

sssilvermistin mutfağına konuk olmak

Yoo bugün yaptım. Silvoda da görünce hoşuma gitti paylaştım. Kıskanç olsam çamur atardım.

sssilvermistin mutfağına konuk olmak

Biz de deriniz silvoooo.

görsel

40 yaşından sonra çocuk doğurmak

Canım evam, çok teşekkür ederim.

Simiago hanım size de teşekkür ederim.

ben bu yazıyı öylesine yazdım

Birileri olmuştu. Beni kabullenmeyen, sesimi kabullenmeyen, konuşsam kabullenmeyen, sussam kabullenmeyen, yemeklerimi, boyumu, bosumu, saçımı, başımı kabullenmeyen. Yorucuydu, kabul edilmeye çalıştığım için eleştirilmekten nefret eder olmuştum.

Sonra sen geldin. Beni en başından kabul etmiştin. Sevmiştin. Bende kusur aramıyordun. Senin gözlerinden bakınca eski kibrim kalmadı. Artık kendimden övünerek bahsetmeme gerek yoktu. Ne tepki verir diye konuşmaktan çekinmem de gerekmiyordu.

Şimdi soyadın soyadım olsun, memleketim doğu değil batı karadeniz olsun, her gün yemeğin yanında sen seviyorsun diye pilav yapayım istiyorum. Teşekkürler.

sarapci koala

Evet, uludağ sözlük dinozorlarındanım. ocak ayında uludağ sözlük'teki 15. yılımı kutladım. Buraya üye olduğumda 22 yaşında bir çıtırdım. * Şimdi ise 40'a merdiven dayamış bir adamım.

50 yaşında anne ile yaşamak

Allah o yaşa kadar bana ve anneme ömür verir mi bilmiyorum ama böyle giderse olacak şeydir.

Abim evli mutlu çocuklu.

Ben bekar ve çocuksuzum. Umarım, annem alzheimer olmaz.

Rahmetli suna pekuysal ile özkan Uğur'un oynadığı bir dizi vardı. Aklıma o geldi birden.

sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler

görsel
görsel
görsel
görsel

Yumurta sürmek biraz da siyah susam lazım üstüne ama ben pek sevmediğim için sade yaptım.
© copyright 2005 - 2026