bugün
evagreen
evagreen3 ay önce
ılık erkek özellikleri
evinde çiçek ya da bitki yetiştiriyor olması duygusal filmlerde gözlerinin dolması sütlü kahve içmesi kaşlarını aldırması bilekte pantolon giymesi şort giyip altına uzun çorap giymesi vs.
evagreen
evagreen3 ay önce
öbür sözlükte uludağ sözlüğe edilen hakaretler
her boşluk yakaladıklarında özellikle eski uludağ sözlük yazarlarının organize ettiği, diğer hayatsız yazarların da destek verdiği hakaretlerdir. sürekli açılan uludağ sözlük başlıklarında ya da ioçk götünü kim elledi gibi başlıkların altında kin, n… devamını gör
evagreen
evagreen3 ay önce
her boşluk yakaladıklarında özellikle eski uludağ sözlük yazarlarının organize ettiği, diğer hayatsız yazarların da destek verdiği hakaretlerdir. sürekli açılan uludağ sözlük başlıklarında ya da ioçk götünü kim elledi gibi başlıkların altında kin, n… devamını gör
evagreen
evagreen3 ay önce
evagreen
evagreen3 ay önce
evagreen
evagreen3 ay önce
evagreen
evagreen4 ay önce
sözlüğe düşmek
ilk zamanlar ben çekimser yazıyordum. kelimeleri seçiyor, cümleleri ölçüp biçiyor. “ayıp olur mu”, yanlış anlaşılır mı” diye düşünüyordum. sonra yavaş yavaş alıştım. bir baktim daha açık yazıyorum, doz arttıyorum, frene basma refleksim zayıflıyor. … devamını gör
evagreen
evagreen4 ay önce
fit şişko
acayip danslar edebilen, şpagat falan açabilen, gerektiğinde tırmanabilen şişkodur. basketçi şişkolar falan da var. insan inanan şişkoların azimle neler yapabildiğine hayret ediyor.
evagreen
evagreen4 ay önce
yakışıklı
Güzel, gösterişli erkek.
evagreen
evagreen4 ay önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
evagreen
evagreen4 ay önce
tek bir tornadan çıkmış gibi görünen ünlüler
eskisinden daha güzel olmuyorlar sadece birbirlerine benziyorlar. sanırım hepsi estetik cerrahına ellerinde aynı filtreli fotoğrafla gidiyor, başka açıklaması olamaz.
evagreen
evagreen4 ay önce
sözlük erkekleri
iyi de sen geneleştirmisin lütfen genelemeden konuş yoksa güzel şeyler olmaz.
evagreen
evagreen4 ay önce
kemal sunal filmlerindeki tokat sesi
nasa'nın uzaya gönderdiği kayıtlarda mutlaka yer alması gereken, o meşhur `şiki şiki baba` kasetinden bile daha etkili sestir. sanki sadece şener şen'in suratında değil, bizim bilinçaltımızda da yankılanır namussuz.
evagreen
evagreen5 ay önce
burun ameliyatı
20 dakika sonra edilgen olarak iştirak edeceğim tıbbi müdahaledir. beklemesi can sıkıcıdır, ameliyata aç olarak girmek de tuzu biberidir yaranın.
evagreen
evagreen5 ay önce
oje sürüyorum diyen kız
Telefonda konuşurken ne yapıyorsun sorusuna oje sürüyorum diyen kızdır.
evagreen
evagreen5 ay önce
hastalikli mikrop ii basın açıklaması
şahsıma yöneltilen iftiralar sonucu yapma ihtiyacı hissettiğim basın açıklamasıdır. soru 1- kaç tane fake hesabın var el cevap- başka şubemiz yoktur. soru 2- anormal sözlük'te hesabın mı var? el cevap- anormal sözlük'te işim olmaz. tbb denen ar… devamını gör
evagreen
evagreen5 ay önce
sözlük kızlarının tipsiz olması
sözlükte 1.85 ialtı istemeyen kezoların tipsiz olduğu gerçeğidir. kudurun. evet...
evagreen
evagreen5 ay önce
benzetildiginiz ünlüler
(bkz: lionel messi)
evagreen
evagreen5 ay önce
sözlük beni eğlendir ulan allahsız
(bkz:parasıyla değil mi oyna ulan kahpe)
evagreen
evagreen5 ay önce
bir sözlük erkeğinin yanağını sıkmak
(img:#2469993) izin verirse güzel olurdu.
evagreen
evagreen5 ay önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
evagreen
evagreen5 ay önce
herkesin bildiği ama söyleyemediği gerçekler
Türkiyenin 2002 yılına kadar askeri vesayet rejimi ile yönetildiği.
evagreen
evagreen5 ay önce
derbi sonrası yaşanan toplu cinnet
holiganlığın tavan yaptığı, ülkedeki iq ortalamasının ayakkabı numarası seviyesine düştüğü o büyülü zaman dilimi. sahada milyon eurolar kazananlar evine gidip mışıl mışıl uyurken siz burada birbirinizi yemeye devam edin canlarım.
evagreen
evagreen5 ay önce
şebnem paker e aşık olmuş efsane nesil
o dönemde bebek olmama rağmen eurovision klibini izleyince ben de aşık oldum kadına. çok güzel lan.
© copyright 2005 - 2026