bugün
E
esesmaniac13 yıl önce
90 larda çocuk olmak
büyüklerin hep 80lerden bahsetmesi yüzünden tadı çıkarılamayan 2000lerde çocuk olmaktan daha iyi olduğunu düşündüğüm hadise. ne kadar 80 lerin gölgesinde kalsa da kıymeti bilinirse güzeldir 90larda çocuk olmak. o gün 80lere özenen kekistanlihobbit bu… devamını gör
E
esesmaniac13 yıl önce
özgür çek
fenerbahçe'nin uefa'ya verdiği listede görünce şaşırdığım futbolcu. hiç izlemedim ama kesin maldonado'dan iyidir.
E
esesmaniac13 yıl önce
özgür çek
fenerbahçe'nin uefa'ya verdiği listede görünce şaşırdığım futbolcu. hiç izlemedim ama kesin maldonado'dan iyidir.
E
esesmaniac13 yıl önce
yılmaz büyükerşen
bülent ecevit'in solun liderliğini üstlenmek gibi bir misyon yüklediği uçan balon..
E
esesmaniac14 yıl önce
stephen hawking
ingiliz fizikci. aslinda bu tanim cok sig oldu onu anlatmak icin. yasayan en buyuk bilim adamlarindan birisi belki de en buyugudur. beynin ne kadar onemli bir sey oldugunun da kanitidir. ibrahim tatlises konusuyor da noluyor. `a brief history of time… devamını gör
E
esesmaniac14 yıl önce
hawking in çözemediği sır
adam 70 yaşına geldi, hala evren diyo, kuantum diyo, karı kız diyo arkadaş ya; (img:#209751)
E
esesmaniac15 yıl önce
sevgilinin adını 230 milyon yıllık sarkıta yazmak
az önce okuyup çok da şaşırmadığım haber bunu ancak biz yaparız. tarihmiş, doğaymış fark eder mi? kim bilir ismi yazılan kızımız nasıl da memnun olmuştur. havalarda uçuyordur eminim.
© copyright 2005 - 2026