bugün

entry'ler (28)

havadansudankesitler

Hoşgelmiş sefa getirmiş.

68314 entry girecek kadar işsiz olmak

12. nesil yazar olup bu kadar entry girmek nedir ya ismet helal valla hiç çıkmıyorsun buradan anlaşılan .

itiraf sayfası

daha çok sen de yapmış gibisin ama sanki bir arkadaş yaptı yada bir arkadaş soruyor der gibi bu .
--spoiler--
sevmediğimiz müşterilerin kahvesine bir tükürük bırakma huyu var çalışan arkadaşlarımızın
--spoiler--

sözlük yazarlarının meslekleri

Yazılım eğitmeni.

itiraf sayfası

Buraya itirafları bırakalım içimizi dökelim ilk adımı ben atıyorum

Eski çalıştığım iş yerinde yanlışlıkla veri tabanını silmiştim ve 1 gün önceki yedeği yükleyerek telafi ettik kaybolan veriler içinde rollback işlemi yaptı sanırım sunucu deyip paçayı sıyırmıştım .

erkanturk

hahahahaha yok yok erkeğim yani cinsiyetim erkek .

erkanturk

Aaaa ben .

bütün suçlar yasal olsaydı

Mevzu cinsellik istismar falan değil bunlar zaten iğrenç insanlık dışı yani suç işleme imkanın var cinayet mi olurdu bu hırsızlık soygun mu olurdu veya nasıl bir suça bulaşırdın yasal olmadığı için yapamadığın şey ne yani. (#47978203)

Onların kendi kuralları var doğru onlara her şey yasal ama mevzu bir günlüğüne her şey serbest arınma gecesinde ki gibi ne istersen yapabilirsin imkan da var hangi suçu işlerdin içimizdeki canavarı ortaya çıkarınca ne çıkacak dışarıya ?
epstein e karışan her suçlunun cezasını keserdim ben her halde

Bütün suçlar 1 günlüğüne yasal olsaydı hangi suçu işlerdiniz?

bayram tatili dönüşü

bence tatil bittikten sonra işe gitmeye alışmak için de bir tatil verilmeli yada psikolojik destek şu an ülkenin çalışan kesimleri patronlar dışında hep depresyonda tatil dönüşü sevinçle işe başlayan var mı ?

fenerbahçe'nin kaderi

1. FC Barcelona (ispanya): 28 kez
2. Fenerbahçe SK (Türkiye): 27 - 28 kez (Süper Lig rekoru)
3. AFC Ajax (Hollanda) / PSV Eindhoven (Hollanda): 23 kez
4. SL Benfica (Portekiz): 22 kez
5. Juventus (italya): 21 kez
Burada da ikinciyiz kim gelse bizi düzeltir takım şahlanır yada ne olması lazım yıllardır saçma transferler ve yönetim sayesinde bu durumdayız ne olması lazım ?

ali koç

Babasının şirketi batırmaması için fenerin başına bela ettiği kişidir fb nin en karanlık günlerinin sebebi sağ olsun bir nesil şampiyonluk görmedi sayesinde Aziz yıldırımın ahı tuttu.

komplo teorileri iran

Sosyal medyada hızla yayılan bir iddia gündem yarattı: Amerika, israil ve Birleşik Arap Emirlikleri gerçekten yağmurları kontrol ediyor olabilir mi? Tartışmaların fitilini, iran’ın Afganistan Büyükelçiliği’ne ait olduğu öne sürülen bir X hesabından paylaşılan ve kısa süre içinde silinen dikkat çekici bir iddia ateşledi. Söz konusu paylaşımda, iran füzelerinin Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan AN/TPY-2 radar sistemlerinin yer aldığı üssü hedef aldığı ve bu saldırının ardından iran ile Irak’ta yağışların aniden arttığı öne sürüldü.

Sizce bu teori doğru olabilir mi ?
görsel

kendine bir şeyler kat

Hadi bu konuyu şimdi başlatalım bugün kendine ne kattın neler öğrendin hayatında neleri değiştirdin veya değiştirme yolunda ne adımlar attın bir işe başla ve bir süre sonra meyvesini al.

pc optimizasyonu

sistemin kendi içerisindeki haberleşme prensibi aslında güçlü bir ekran kartına düşük bir işlemci takarsan dar boğaza girer render edilen göründü işlem sürecinde sorun yaratır yada her ram i alıp takamazsın mevcutta olan ram ile aynı frekans aynı volt olmalı çok fazla detay var bunun gibi.

jose mourinho

Bence Zinédine Zidane ı getirmeleri gerekirdi tekrar adam üst üste 3 şl kazandırdı ve o ortamda ona laf edecek kimse yok onların oynadığı futbolu adam portakalla oynar yani disiplini anında sağlar.

erik

yeni günden oldu ya sumaklı falan bulmak daha zor olur artık sumak tuz limon koyup harmanlayıp yapılıyor .

tek hayatı sözlük olan insan

dışarıdaki sahte arkadaşlıklardan ve olaylardan sıkılmış kendini buraya sanal ortama kimsenin ona zarar veremeyeceği duvarlar arkasına saklayan kişidir sosyal olmayı kafasına takmayan ama kırılmak da istemeyen kişidir bence.

mühendis fabrikası

Mühendis fabrikası diye bir kurum var yeni fark ettiğim son zamanlarda instagramda karşıma çokça çıkan araştırdığımda Üçüncü binyıl Akademi çatısı altında olduğunu ve mühendislik eğitimleri olduğunu gördüm
https://www.muhendisfabrikasi.com/
Eğitimlerini inceledim Türkiye de bir çok ünide olmayan eğitimler kaliteli bir şekilde verildiğini gördüm sizlerle de paylaşmak istedim.
© copyright 2005 - 2026