bugün
- güzel kızların her zaman haklı olması3
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler4
- gulmekicinyaratilmis3
- pahalıyı dayanıklı sanmak2
- çocukların sürekli abur cubur istemesi3
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri2
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- çerçeve yasa8
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- flört uygulamaları3
- midilli adası8
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- nickten isim tahmini yapmak10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- internetin artık ölmesi2
- guinness birası5
- 7 ağustos 20262
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- zorunlu eğitim9
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- sözlüğün boşalması3
- sinem dedetaş11
- haramidere de haramilik yapmak5
- orjinalinden iyi coverlar2
- batıl inançlar7
- the blair witch project2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- mason greenwood11
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kilolu olmak5
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- renault 9 broadway12

Değişkendir.
Biri soyununca seksi olur, diğeri konuşunca, bi tanesi susunca, öteki uzaklara bakınca, bi tanesi bankamatiğe uğradıktan sonra, öbürü sümüğünü yerken bile seksidir, bazıları dövüşürken seksidir. Haksız mıyım üstadım?

Çantanın bir kısmını bile görerek markasını ve modelini bilebilecek yazarlardır.
Lütfen yeşillendirsinler.

üstüne daracık askısız bir body giyerek göbeğini açık bırakıp, piercingini disco topu ışığında şahlandıran ve altına giydiği daracık kot ile göt sallayan kızdır. daha siparişi vermeden swarm'dan check-in yapar.

Özellikle türk erkekleri, bir kadınla nasıl konuşulacağını ve kadınlara nasıl davranacaklarını bilmez. Ve bir kadını kızdırmamaları gerektiğini, sinirli bir kadının ne kadar tehlikeli olabileceğini bilmezler...

Özellikle türk erkekleri, bir kadınla nasıl konuşulacağını ve kadınlara nasıl davranacaklarını bilmez. Ve bir kadını kızdırmamaları gerektiğini, sinirli bir kadının ne kadar tehlikeli olabileceğini bilmezler...

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

Genellikle erkekler tarafından, kadınlarda anlam veremedikleri hal ve hareketleri aydınlatma amacı ile sorulan sorulardır.*

patlak deyince kuduran bir takım patlaklardır. fakat patlak tabiri bütün cinsel bekaretsiz hanımlar için değil gayr-i meşru yollardan sevişen hanımlar için kullanılan bir tabirdir. yoksa bisiklet selesi faciasında sizin ne suçunuz var sevgili dostlar… devamını gör

diğer özelliklerinin yanı sıra ayaklarının güzelliği ile de veya özellikle ayaklarının güzelliği ile dikkat çeken ünlü kadınlardır.

ekşi sözlük de ne yazık ki bir süredir can çekişmekteydi. benim için bugün cenazesi kalktı. kocaman bir foruma dönüştü bir anda gözlerimin önünde.
sözlük nick'lerinden meslek tahmin etmece oynuyorlar forumca.
(img:#1199011)

baştan savma yapılmaktadır. şu sözlükten on tane adam toplasam sanıyorum pek çok gazetenin ekibinden daha iyi iş çıkartırız. insan yazdığı şeye dönüp bir bakar.
(img:#1180951)

Giyildiğinde aynanın karşısına geçip yada bir başkası tarafında görüldüğünde erkeklikten soğutan kiyafetlere denir. örnek vermek gerekirse.
http://www.giycem.com/media/catalog/product/cache/1/image/289ee52b4b6292d0e721c5009cbe4961/d/o/doreanse3010_6… devamını gör

entry silinme sebebini anlayamayıp etraftaki kişilere "ya iyi de bu benim entry neden silindi onu anlamadım? " tarzında soru sorulmasına mahal verebilecek silinme sebebi,entry giren kişi tarafından meçhul olarak bilinen entrylerdir.