bugün
E
ergota mine9 yıl önce
bir erkeğin en seksi olduğu an
Değişkendir. Biri soyununca seksi olur, diğeri konuşunca, bi tanesi susunca, öteki uzaklara bakınca, bi tanesi bankamatiğe uğradıktan sonra, öbürü sümüğünü yerken bile seksidir, bazıları dövüşürken seksidir. Haksız mıyım üstadım?
E
ergota mine9 yıl önce
çantadan anlayan yazarlar
Çantanın bir kısmını bile görerek markasını ve modelini bilebilecek yazarlardır. Lütfen yeşillendirsinler.
E
ergota mine9 yıl önce
gece kulübüne gidiyorum topuklusu giyen kız
üstüne daracık askısız bir body giyerek göbeğini açık bırakıp, piercingini disco topu ışığında şahlandıran ve altına giydiği daracık kot ile göt sallayan kızdır. daha siparişi vermeden swarm'dan check-in yapar.
E
ergota mine9 yıl önce
erkeklerin bilmediği şeyler
Özellikle türk erkekleri, bir kadınla nasıl konuşulacağını ve kadınlara nasıl davranacaklarını bilmez. Ve bir kadını kızdırmamaları gerektiğini, sinirli bir kadının ne kadar tehlikeli olabileceğini bilmezler...
E
ergota mine9 yıl önce
Özellikle türk erkekleri, bir kadınla nasıl konuşulacağını ve kadınlara nasıl davranacaklarını bilmez. Ve bir kadını kızdırmamaları gerektiğini, sinirli bir kadının ne kadar tehlikeli olabileceğini bilmezler...
E
ergota mine9 yıl önce
E
ergota mine9 yıl önce
sözlük yakışıklılarının giyim tarzı
Siz giyinmeyin hatta mümkünse kıyafetlerinizi tutmuşturun daha sonra da alevlere kendinizi atın.
E
ergota mine9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
E
ergota mine9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
E
ergota mine9 yıl önce
rezidansta yaşayan sözlük yazarları
devasa binalarda yaşayan ve kaliteli bir hizmet gören sözlük yazarlarıdır.
E
ergota mine9 yıl önce
kadınlara sorulmak istenilen sorular
Genellikle erkekler tarafından, kadınlarda anlam veremedikleri hal ve hareketleri aydınlatma amacı ile sorulan sorulardır.*
E
ergota mine9 yıl önce
patlak deyince kuduran patlaklar
patlak deyince kuduran bir takım patlaklardır. fakat patlak tabiri bütün cinsel bekaretsiz hanımlar için değil gayr-i meşru yollardan sevişen hanımlar için kullanılan bir tabirdir. yoksa bisiklet selesi faciasında sizin ne suçunuz var sevgili dostlar… devamını gör
E
ergota mine9 yıl önce
hamilelik testini sözlükte paylaşmak
Allah doğum anındaki görüntülerini de yayınlamayı nasip etsin dedirtir.~swh~ (bkz: tövbe bismillah)
E
ergota mine9 yıl önce
resimdeki adamı görmek
adam resimden daha belirgin.
E
ergota mine9 yıl önce
güzel ayaklı ünlü kadınlar
diğer özelliklerinin yanı sıra ayaklarının güzelliği ile de veya özellikle ayaklarının güzelliği ile dikkat çeken ünlü kadınlardır.
E
ergota mine9 yıl önce
ekşi sözlüğün cenazesi
ekşi sözlük de ne yazık ki bir süredir can çekişmekteydi. benim için bugün cenazesi kalktı. kocaman bir foruma dönüştü bir anda gözlerimin önünde. sözlük nick'lerinden meslek tahmin etmece oynuyorlar forumca. (img:#1199011)
E
ergota mine9 yıl önce
türkiye de habercilik
baştan savma yapılmaktadır. şu sözlükten on tane adam toplasam sanıyorum pek çok gazetenin ekibinden daha iyi iş çıkartırız. insan yazdığı şeye dönüp bir bakar. (img:#1180951)
E
ergota mine10 yıl önce
erkeklikten soğutan kıyafetler
Giyildiğinde aynanın karşısına geçip yada bir başkası tarafında görüldüğünde erkeklikten soğutan kiyafetlere denir. örnek vermek gerekirse. http://www.giycem.com/media/catalog/product/cache/1/image/289ee52b4b6292d0e721c5009cbe4961/d/o/doreanse3010_6… devamını gör
E
ergota mine10 yıl önce
neden silindiği anlaşılamayan entry ler
entry silinme sebebini anlayamayıp etraftaki kişilere "ya iyi de bu benim entry neden silindi onu anlamadım? " tarzında soru sorulmasına mahal verebilecek silinme sebebi,entry giren kişi tarafından meçhul olarak bilinen entrylerdir.
E
ergota mine10 yıl önce
herkes uçağa bakarken rte nin objektife bakması
şüphesiz ki dünya liderliğinin gereğindeheheheuhehu. (img:#1111408)
E
ergota mine10 yıl önce
herkes uçağa bakarken rte nin objektife bakması
şüphesiz ki dünya liderliğinin gereğindeheheheuhehu. (img:#1111408)
© copyright 2005 - 2026