bugün
E
erdoganb10 yıl önce
sivaslı erkekler
mert ve korkusuz olan erkeklerdir. bir çoğu da yakışıklıdır. genelde uzun boylu olurlar.
E
erdoganb10 yıl önce
sivaslı erkekler
mert ve korkusuz olan erkeklerdir. bir çoğu da yakışıklıdır. genelde uzun boylu olurlar.
E
erdoganb10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
E
erdoganb10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
E
erdoganb10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
E
erdoganb10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
E
erdoganb10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
E
erdoganb10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
E
erdoganb10 yıl önce
anın montesi
(img:#998301) Eheheh.
E
erdoganb10 yıl önce
mealbox
Şef Aybek Şurdum ile çalışan yemek firması. Firmanın özelliği sadece internet üzerinden sipariş verebiliyorsunuz. Yani hali hazırda gidip de yemek yiyebileceğiniz bir restorana sahip değil. Özellikle sunumları fevkalade. Yemekler sıcacık bir şekild… devamını gör
E
erdoganb10 yıl önce
en iyi dizi replikleri
mecnun: adın ne senin? benjamin: benjamin. ama ben de diyebilirsin. mecnun: hayatta kendimden başkasına ben dememişim ben.
E
erdoganb10 yıl önce
en iyi dizi replikleri
mecnun: adın ne senin? benjamin: benjamin. ama ben de diyebilirsin. mecnun: hayatta kendimden başkasına ben dememişim ben.
E
erdoganb10 yıl önce
papatya
ortası sarı kenarları beyaz, fal bakabilen salak bir çiçek.
E
erdoganb10 yıl önce
sözlük kızlarının kalçaları
sol frame' de fırlayan `sözlük kızlarının memeleri ` başlığından sonra açılması muhtemel başlıktır. her bayan sözlük yazarının biran önce fotoğraflarını çekip hazırlaması gerekmektedir.
E
erdoganb10 yıl önce
sony xperia z5
Sonyin Xperia Z4 modelini tanıttıktan sonra çıkaracağı yeni telefon modelidir.
E
erdoganb10 yıl önce
başarılı bir kısa film.oyuncu kadrosu: Akasya Asıltürkmen,Erkan Can,Serhat Özcan,Levent Tülek,Ozan Dağgez,Burak Gürpınar,Hakan Gerçek,Kerem Kıpçak,Rahmi Kerim Özkan şeklindedir. birçok önemli noktaya parmak basan,izlenesi bir kısa filmdir ayrıca. [*]… devamını gör
E
erdoganb11 yıl önce
destekli sütyen
`topuklu corap` gibi birşey olsa gerek.
E
erdoganb11 yıl önce
turuncu saçlı kızlar
Fikrimce saçları dikkat çeker ve güzeldir. Genelide çillidir galiba.
E
erdoganb11 yıl önce
turuncu saçlı kızlar
E
erdoganb11 yıl önce
turuncu saçlı kızlar
E
erdoganb11 yıl önce
turuncu saçlı kızlar
E
erdoganb11 yıl önce
sürekli gelişen türkiye
sağlık, siyasi, ekonomi, teknoloji, sanayi, eğitim, temel hak ve özgürlükler, düşünce özgürlüğü, inanca saygı, farklılıkları kucaklama gibi çok geniş bir yelpazede gelişen türkiye'dir. tabuları yıkan, 72 farklı milletten herkesi ayrım yapmadan kucak… devamını gör
E
erdoganb11 yıl önce
alexi laiho ya aşık olmak
başta kendisini kız sanıp aşık olan kişinin durumun farkına varınca büyük bir trajedi yaşamasına yol açar.
E
erdoganb11 yıl önce
yelena shabovta
(bkz:yelena shabovta söz)
© copyright 2005 - 2026