bugün

entry'ler (204)

ağız ve diş sağlığı bölümü

Yks 2026 ya girip kazandığım bölümdür kendisi kpss atama puanlarıda idare eder geldi 84 puanmış galiba dışardan alımlardada 82 seviiyelerine inmiş gördüğüm kadarıyla fakat özel sekörde mobbing olduğunu söyleyenler var mecbur köpek gibi kpss çalışacağız 2028 de seçimde var güzel bir atama olur inşallah bölüm hakkındada umarım güzel bir bölümdür okuyanlar aydınlatabilir.

hangi manifest kızısın

Hilal yelekçi.

haluk levent son açıklaması

Birkaç önemli detay vermiş kumar bağımlısı olduğunu kabul etmesi ve borçlu olduğu kişinin adalet bakanı akın gürlek ile tutuklanmasından bir gün önce buluştuğunu iddaa etmiştir tamamını okumanız daha iyi olur tabi
görsel

memecoin önerisi

Yokmu şöyle 1000x yapıcak memecoin.

jhon duranın benficaya gitmesi

Gs li olarak bize gelecek diye heyecanlanmıştım bizimkiler istemedi herhalde.

herkes yatsın iyi geceler

Deneyeceğiz bakalım hayırlı geceler.

manifest grubu

iyi hoş grupta tv de sürekli coca cola reklamı geliyor gıcık oluyorum.

50 tl ile rolling yapmak

Paraguay maçıda geldi yarınki kuponumuz
Fenerbahçe-Gornik Zabre Ms1
Göteborg-Levadia ev sahibi çifte şans gelirse 355 tl geliyor bakalım fener forvetsiz yenebilecekmi.

parayla dert dinlenir

yeni yeni ortaya çıkan sektör.

istanbul un çok pahalı olması

istanbulun aşırı pahalı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.

50 tl ile rolling yapmak

Evet breidabik maçı 0-0 bitti ve kasadaki para 216 tl oldu bunuda paraguay liginden
Tacuary Asuncion-Deportivo Capiata maçına dep çifte şans girdim gelirse kasamız 273 tl olacak.
edit:kırmızı kart gördü salaklar

turistlerin heryerde kazıklanması

Sadece türkiyeye özgü bir durum değildir bu fakat bazı türk esnafları işin bokunu çıkartmıştır.

kane

(bkz: Harry kane)

sözlük yazarlarının favori cipsleri

Kırmızı samba çok iyiydi ama son dönemde bir güncellemeye gittiler azda olsa bozuldu tadı ama eskiden feci baharatlı mükemmel bir cipsti ufaktanda olsa acı tadı geliyor.

iddaa taktikleri

Arkadaşlar yeni bir mevzu keşfettim nesinede yazarların verdiği ms maçlara o ms ye göre çifte şans verirseniz genelde kaybetmiyor ve kuponunuz kazanıyor örnek yazar ms1 diyor siz 1x çifte şans verirseniz genelde tutuyor.

nike tech

Eski nike techler daha iyidi giderek bozuluyor tasarımlar bende var bitane şuan 2023 serisinden sanırım nikenin türkiyeye gerçekten rezil ürünler ürettiğini gördüm 2-3 yıkamada soldu ama iyi sıcak tutuyor yalan yok.

50 tl ile rolling yapmak

113 tl yi bolivya liginden bir maçın ilk yarı 2.50 altına bastım ve kasa 168 tl oldu şuandada izlanda ligine breidabik yenilmez oynadım o gelirse 212 tl olucak bakiyemiz.

deuce

Teniste oyunun 40-40 olma durumu bana iyi paralar kazandırmıştı.

hediye veren tetris otomatı

Bundan kazanan varmı çok merak ediyorum imkansız gibi birşey.

maden suyu

yemekten sonra iyi gider.
© copyright 2005 - 2026