bugün
E
endoftheworld9 yıl önce
adonitology
Büyük ve kıvrımlı kadın kalçalarına tapan tarikatın ismi. Bu tarikatın kilisesine sadece gurbetçi bavullu kadınlar alınıyor. Dipnot: şaka yapmiyorum, inanmayan araştırsın. (img:#1448342)
E
endoftheworld9 yıl önce
ingilizce kelime oyunları
E
endoftheworld9 yıl önce
ıngilizce kelime oyunları
E
endoftheworld9 yıl önce
albert speer
adolf hitlerin en önemli yardımcılarından birisi. 20 yüzyılın en büyük mimarlarından. hitler `the third reich`ının mimarisini onun tasarlıyacağını öngörmüştü. savaştan sonra `Nuremberg mahkemeleri`nde yargılandı,spandau hapishanesinde 20 yıl hapis… devamını gör
E
endoftheworld9 yıl önce
modern insanın en büyük problemi
istanbulda yaşayıp sosyal rolü nedeniyle ordan oraya koşarken hayatın çoğu güzelliklerini kaçıran ve hayatı monotona düşmüş bireyin acısı örnek verilebilir.
E
endoftheworld9 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
E
endoftheworld9 yıl önce
karanlık güçler
başbakanımız bir aydınlatsa bizi. karanlık güçler kim?
E
endoftheworld9 yıl önce
muhabbet kuşu
sahipleri tarafından `muhabbet` kuşusun, muhabbet etmiyosun bari tekrar et ulan söylediğim kelimeleri, cik cik, vik vik paklamaz beni şeklinde talimatlara maruz kalan hayvancık.
E
endoftheworld9 yıl önce
sen
`göktan` ın güzel bir çalışması. ne geceler ne gündüzler gördüm en vazgeçilmez yeminlerden döndüm görmedim senin gibi sevmedim hiç kimseyi yapayanlızım şimdi unuttum gülmeyi sen vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yagmur gibisin çisil çis… devamını gör
E
endoftheworld9 yıl önce
endoftheworld
(img:#1140436)
E
endoftheworld9 yıl önce
yazarlarin en sevdigi kuş
(img:#1136057)
E
endoftheworld9 yıl önce
zaman reklamindaki bebege ne olacak
E