bugün
E
emsi donalds12 yıl önce
hakan günday
yaratıcılığına, zekasına ve yaptığı benzetmelere hayran kalınası yazar.~ilah~
E
emsi donalds12 yıl önce
hakan günday
E
emsi donalds12 yıl önce
hakan günday
E
emsi donalds12 yıl önce
ali ihsan varol
`kanal 1`'de yayınlanan `kelime oyunu` isimli programın sunucusu. tam anlamıyla bir sunucu.hem sempatik,hem hitabeti düzgün,hem kaliteli,hem seviyeli. `mehmet ali erbil` gibi adamlarla büyümüş biz türk gençleri için `biçilmiş kaftan` zannımca.
E
emsi donalds12 yıl önce
bratya karamazovi
[bkz]dostoyevski[/bkz]'nin bir romanının adıdır.
E
emsi donalds12 yıl önce
emsi donalds
acemiyse öğreneceği çok şey var. acemi değilse en kısa zamanda silinmesini temenni ediyoruz. formatı göz önünde bulundurması dileğiyle.
E
emsi donalds12 yıl önce
candy
2006 yapımı Neil Armfield filmi. uyuşturucu bağımlısı çiftin yaşadıklarını anlatmasıyla `requiem for a dream` i andırmasının yanında oyunculukların izlenmeye değer olduğu film.
E
emsi donalds12 yıl önce
antalya
özellikle alman ve rus turistlerin gözdesi ve tabii ki bizim yağız anadolu delikanlılarının da ortamda cirit attığı, Türkiye'nin turizm başkenti.
E
emsi donalds12 yıl önce
hakan günday
E
emsi donalds12 yıl önce
daha
(bkz:düşmedim daha)
E
emsi donalds12 yıl önce
louis ferdinand celine
27 mayıs 1894 - 1 temmuz 1964, fransa'da yaşayıp ölen yazar. 20. yy. fransa'sının önemli yenilikçilerinden biridir. en bilinen eseri `gecenin sonuna yolculuk`'tur.
E
emsi donalds12 yıl önce
hakan günday
E
emsi donalds12 yıl önce
kinyas ve kayra
kitaptan bir alinti; ''az yedim çok içtim. hala içiyorum. alkolü kendime yakıştırdım. her türlü uyuşturucadan tattım. bağımlılıktan nefret ettim. gitmemi, terk etmemi engeller diye. ne bir maddeye ne bir insana bağlandım. sırf bunu kendime kanıtlama… devamını gör
E
emsi donalds12 yıl önce
kıvırcık saç
kısayken bir seye benzemeyen ama uzun oldugunda ozenilesi olan benimde sahip oldugum turdeki sac gerci icinden bocek turu ufak yaratıklar cıkabiliyor ama kıvırcık sac buna deger biz buna degeriz
E
emsi donalds12 yıl önce
emsi donalds
acemiyse öğreneceği çok şey var. acemi değilse en kısa zamanda silinmesini temenni ediyoruz. formatı göz önünde bulundurması dileğiyle.
E
emsi donalds13 yıl önce
emsi donalds
E
emsi donalds13 yıl önce
emsi donalds
E
emsi donalds13 yıl önce
ecco homo
(bkz:friedrich nietzsche) (bkz:insan nasıl kendisi olur) niçe'yi kendisinden okumak isteyenlere.
E
emsi donalds13 yıl önce
metal müzik
bir müzik türü.
E
emsi donalds13 yıl önce
metal müzik
bir müzik türü.
E
emsi donalds13 yıl önce
metal müzik
bir müzik türü.