bugün

entry'ler (5)

yatırım fonu

Yıllardır tek tek hisse analiz edip kendimi boşa yorduğum dönemden sonra karşıma çıkan mükemmel sistemli yatırım yönetim sistemi. Son 1 yıldır Oyak Portföy ile çalışıyorum yıllarca hisselerle uğraşıp boşuna kendimi yormuşum şuan gayet iyi oranlarla yatırımımı yönetiyorum.

yapay zeka

Çağımızın en önemli teknolojisi, en küçükten en büyüğe herkesin öğrenip kullandığı internet yüzyılının mucizesi. Türkiye'de bu alanda atılım yapıp Kumru Ai'yi yaptı yeni olmasına rağmen altyapısı çok iyi. Önümüzdeki süreçte çok daha geliştirileceğine inanıyorum.

espressolab

Kampüs gelirlerini öğrencilere burs vererek boykotunda kalkmasını sağlayan yerli kahve markası. Bence çok güzel davranış diğer markalar içinde örnek teşkil edeceğini düşünüyorum.

petrol ofisi

Özellikle dizel yakıt kalitesi yüksek olan akaryakıt şirketi. Uzun zamandır aracıma Petrol Ofisi dışında başka bir yerden akaryakıt almıyorum gayet memnunum.

sarıyer kola varken coca cola pepsi falan alan tip

Yerli markalarımızın daha çok artmasını istediğim için tadını da çok beğendiğim içecek markası. Özellikle Sarıyer Gazoz küçükken içtiğimiz çok gazlı efsane gazozların tadına benziyor.
© copyright 2005 - 2026